Ce a mai rămas din AUR Buftea

La ultima actiunea de paradă a AUR Ilfov în Buftea, au participat vreo 3 membri, dar au completat cu membri de partid din alte localități, să fie mai mulți la poze.

Flama AUR Buftea s-a stins rapid, după ultima mea postare despre ei, unde vă povesteam că si-au inaugurat sediul, la fostul primar Stoica acasă. Multe s-au întâmplat de atunci la ei în filială, dar nu dăm din bucătăria lor.

Cert e că nu mai există sediul, Stoica s-a despărțit de ei, după ce nu s-a înțeles cu George Simion, invitat și el la inaugurarea sediului. Pare că George a aflat atunci că e invitat la fostul primar acasă și nu i-a plăcut să se asocieze cu un fost condamnat pentru corupție.

Au urmat alegeri în filială, validate, contestate, suspendate, supărate, chestii ca la USR, din care filiala AUR a ieșit de-a dreptul știrbă.

Luptă pentru puterea internă. Așa-i zice. Stoica s-a retras, la fel și Adrian Gozi, Roberta Manole, aparent și Daniel Vișan, cel care a fost primul în filială, dar n-a avut curaj să miște nimic… A rămas președinte cu acte în regulă Cristian Trandafir (foto dreapta). Știu că nu-l știți, nu-l știe nimeni, e un tip discret, poate nu are prea multe de spus. Singura explicație ca un președinte AUR să fie așa retras e frica. Frica a fost motivul pentru care această filială nu a făcut opoziție timp de 2 ani la Buftea, deși la nivel național Simion face opoziție extremă.

Piesa de rezistență, care va rezista și care va fi consilier local din partea AUR, pentru că votantul AUR din Buftea nu o să știe pe cine votează și de ce… În stânga pozei, în pantaloni scurți, Mihai Dinu, un personaj extrem de toxic și spurcat la tastatură, fost consilier PNL și ALDE, omul sistemului, omul care a votat întotdeauna cu două mâini toate aberațiile primarului Pistol, tacând mâlc ani de zile în consiliul local. Nu exista filială locală de partid unde Pistol să nu-și planteze om. De exemplu, USR Buftea a rămas doar cu omul lui, Bezdedeanu, asta pentru că am convins ceilalți membri că am dreptate. Așa o să rămână și la AUR Buftea, doar Dinu. Sunt obligat să spun votanților AUR că la nivel de Buftea, nu asta e soluția.

Nesemnificativ, în sandale, un tânăr student ortodox de la AUR Buftea, deși nu îl știe nimeni ca fiind de aici. Eu l-am remarcat doar pentru că m-a făcut prost la mine acasă, aici, la o postare. Doar așa poți remarca astfel de persoane șterse.

Iar apare întrebarea despre ce va face Stoica

Să vedem la ce partid va merge de data asta domnul Ion Stoica, a schimbat vreo 5 în ultimii 2 ani, se va regrupa sigur în altă parte, probabil urmat de mulți de la AUR. Dar e de apreciat că nu se lasă. Și vorbesc serios acum. Părerea mea de fin cunoscător al fenomenului local… putea fi o forță locală în fruntea AUR! Mă rog, forță… o 10% forță, așa. Poate chiar 15% dacă erau oameni ok, 3 consilieri, era ceva! I se potrivea mănușă. Dar cineva si-a băgat coada, nu pot să cred că s-au autodistrus ca proștii, din greșeală.

Geroge Simion acceptă multe personaje cu trecut aiurea în partidul lui, nu era un capăt de țară să-l accepte și pe Stoica Ion, care e mult peste mulți lideri din AUR și pe care doar Simion îl putea transforma dintr-un condamnat penal, cu un dosar ciudat de subțire, într-un martir ridicat din propria-i cenușă. Aveau nevoie unul de altul. Eu stiu pulsul comunității locale și cred că votanții AUR l-ar fi acceptat fără probleme, plus electoratul său fidel.

Cert e că negocierea dintre ei nu a dat rezultate, poate Stoica a vrut prea mult, poate Simion a cerut prea mult. Poate cineva l-a influențat pe Simion.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *