George Simion față în față cu George Pistol. AUR Buftea încă se ascunde.

Liderul AUR a venit la Buftea, cu ocazia lansării filialei locale și inaugurării sediului, la fostul primar, Ion Stoica, acasă.

Informația a apărut DOAR pe pagina NEOFICIALA a AUR Buftea, de fapt, un cont fals, unde ei pot spune ce gândesc, din anonimat, căci încă le e frică să vorbească oficial despre primarul Pistol. Acolo, ei sunt foarte „transparenți”, ascunși pe un cont anonim, care se numește tocmai „la vedere”, unde se dau jurnaliști independenți, români adevărați, dar violează sistematic limba română , iar propaganda rusă e la ea acasă.

Spuneam într-un articol precedent că fostul primar a preluat frâiele organizației locale AUR Buftea, dar de frică, ei nu vor recunoaște, nici măcar când vine Simion la el în casă. În curtea dânsului și-au inaugurat sediul, la fostul salon de înfrumusețare deținut de el.

Apariție surpriză la ședința Consiliului Local

Am fost invitat si eu la lansarea filialei locale, chiar de Geroge Simion, însă l-am refuzat elegant și i-am zis ca e și ședința Consiliului Local tocmai la ora aia. A zis ca vine sa arunce un ochi. Eu am crezut că vine cu restul auristilor din Buftea. Ar fi fost cel puțin interesant.

A venit singur, a intrat în sală, și nu știu câți si-au dat seama sau au fost surprinși. Nici primarul Pistol nu a părut surprins când a trecut prin fața lui în timp ce prezida ședința. Nu e exclus să fi știut că vine, sau să fi luat în calcul asta de la surse pe care probabil le are deja în AUR.

N-a ieșit show, din păcate pentru unii sau din fericire pentru alții. Bezdedeanu, liderul #USRBuftea, a sărit politicos și i-a oferit scaunul sau. Frumos. Sper ca au făcut și cunoștință. Primarul a întrerupt ședința și l-a salutat și prezentat, George a dat la randu-i binețe, și-au urat succes, și a totul a fost elegant. Pistol l-a atins și cu un „Doamne, ajută!” Mă așteptatm să filmeze ceva, eram curios dacă era și el dat în judecată că filmează ședința. N-a filmat. N-a stat mult, a plecat repede, probabil când a văzut ca am contestat eu sumele pe care le da primarul pentru biserici.

Cine sunt membrii AUR Buftea

Nu am nicio problemă să stau la discuții cu AUR Buftea și cu orice filială de partid, atâta timp cât imi demonstrează că luptă pentru Buftea și fac opoziție sinceră. Deocamdată AUR Buftea nu mi-a demonstrat asta și nu am de ce să mă văd cu ei, mai ales că s-au infiltrat acolo personaje care mă urăsc.

Unul dintre ele e un anume Mihai Dinu, cu bluzița în pătrățele, singurul buftean care iese in față în poză. Un ilustru necunoscut, deși a fost consilier local mai multe mandate, de la PNL și de la ALDE. Deși n-a avut onoarea să fie amintit vreodată de mine, el vorbește mizerii despre mine peste tot. E datoria mea să transmit votanților AUR că omul e zero barat în politica locală, făcând figurație în consiliul local, votând absolut toate combinațiile primarului Pistol. Cu el vrea AUR Buftea să răstoarne regimul.

În rest, în fotografia de grup, mai apar vreo 7 bufteni, pe care nu o să-i mediatizez, atâta timp cât ei nu-și doresc asta, probabil le e teamă să se expună. După cum se vede, in față sunt reprezentanții AUR Ilfov, buftenii încercând să se ascundă prin spate. Poza este de pe pagina AUR Ilfov, în Buftea nu a apărut nimic altceva decât pe contul fals ținut de ei, unde e o altă poză decât cea oficială, ceea ce arată clar că deținătorul contului a fost acolo. Ca și fostul primar, care a fost acolo, dar se ascunde, nici nu e membru, deși conduce deja filiala.

Care e treaba mea cu AUR

Niciuna. Doar îl cunosc pe Simion de mulți ani, cu mult înainte să-i vină ideea de a intra în politică. L-am susținut cât a fost independent, când a candidat la europarlamentare, dar când a făcut AUR, am refuzat să intru în partid, deși a insistat mult, pentru că bănuiam că partidul se va duce spre extremism, iar eu nici conservator nu sunt. M-a susținut și el la alegerile locale pentru funcția de primar în 2020, evident fiind interesat ca prin asta partidul să se facă cunoscut pe plan local, dar filiala locală era reprezentantă atunci doar de Daniel Vișan, și practic n-a existat, luând doar 50 de voturi la consiliul local. Eu i-am mediatizat in perioada aia pentru că speram ca partidul să fie o apariție benefică pentru opoziție la nivel național. Au luat multe voturi la Buftea la parlamentare, insă filiala a fost inexistentă până azi.

N-am votat și nu voi vota vreodată AUR. Consider că AUR Buftea nu e deloc filiala care să facă ceva pentru bufteni și care să facă măcar opoziție benefică, iar partidul AUR propagă la greu retorica Rusiei de când a început războiul.

COMUNICAT DE PRESĂ

Județul Ilfov are, începând de duminică, 27 martie, trei reprezentanți în forurile de conducere ale Partidului Alianța pentru Unirea Românilor. Doamna deputat Gianina Șerban este unul dintre noii vicepreședinți al AUR și membru în Biroul Național de Conducere (BNC), iar Andrei-Romică Ohaci și Bogdan Crefelean sunt membri ai Consiliului Național de Conducere (CNC), for condus de senatorul Claudiu Târziu. Aceștia fac parte din echipa propusă pentru BNC și CNC de președintele AUR George Simon și votată de peste 780 de delegați prezenți la Congresul AUR din cei 832 prezenți cu drept de vot.


Moțiunea câștigătoare, ”ROMÂNIA BOGATĂ: Creștină și Democrată”, reiterează valorile naționale de care este atașat partidul AUR și promite o Românie puternică, suverană în Uniunea Europeană, in care criteriul meritocrației, al competenței profesionale, să stea la baza accederii la funcțiile publice. Obiectivul AUR pentru următorii ani este să devină prima forță politică a țării și să guverneze în România pentru români.

1 răspunde
  1. Lorena
    Lorena says:

    Din ceea ce am văzut eu aici în comunitățile de romani, Aur e văzut bine de oameni simplii și văzut prost de cei cu oarecare educație Referitor la Buftea, ce amestec are fostul primar cu Aur? Ca vad ca sediul e al lui Stoica.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *