NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

4 Comentarii

 1. 1

  Laur

  Nu stiu daca Stoica chiar vrea sal dea jos pe Pistol. Sa nu uitam ca Stoica a bagat in primarie in 2012 oamenii lui Pistol pe Chelu Busila Pastorel si altii care au facut imediat alianta cu Pistol in consiliu local si i-au trecut toate proiectele.

  Anu asta Stoica vrea sa bage in primarie tot oamenii lui Pistol. pe Cioarec care face patinoarul in centru pe Constantin Dumitru pus sefutz prin primarie de Pistol. E clar ca dupa alegeri vor face alianta si o mana spala pe alta.

  Raspuns
  1. 1.1

   Bogdan Toba

   eu nu am vrut să spun asta cu subiect și predicat. incă. cine știe istoria politicii locale înțelege bine după articolul meu.

   Raspuns
 2. 2

  Bizu

  bogdanele ce fumezi ?
  te vezi primar ….. daca nu esti fumat esti caz patologoic .
  ce e grav e ca tu chiar crezi ce scrii acolo ….
  dar si asa cum faci tu calcule iti ies 7-8 consilieri ( desi dublezi numarul celor care au ceva sanse la un sacun de consilier ) PNL v-a scoate sigur 12-14 consilieri la Buftea , asta inseamna majoritate lejera . Asta asigura continuitatea de care orasul nostru are atata nevoie .
  Dupa 8 ani de administratie PNL, Buftea arata si respira ca un oras . Si asta deranjeaza pe unii ca tine …. lipsiti de viziune si de doprinta de progres .

  Raspuns
  1. 2.1

   Magelan

   ” Dupa 8 ani de administratie PNL, Buftea arata si respira ca un oras . Si asta deranjeaza pe unii ca tine …. lipsiti de viziune si de doprinta de progres ”

   Sa-mi fie cu iertare domnul meu, dupa 8 ani, Buftea, bea apa „potabila”, infrastructura este mediocra, investitii si investitori, aproape de zero, pardon, dau un plus pentru statia de epurare a apelor de la Buciumeni.

   Buftea, arata ca un oras gri, prafuit si fara viitor, ca multe altele din aceasta tara.

   Despre ce sa mai vorbim, nu am fost in stare in acest oras sa pastram nimic, despre dezvoltare, ce sa mai zic ……

   Haideti va rog facem administratie publica, nu politica.

   Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea