Fostul primar, Ion Stoica, eliberat din inchisoare

Șoc!!!… Ion Stoica judecat pentru mită!

Ion Stoica a fost condamnat la inchisoare!

Fostul primar, Ion Stoica, merge la inchisoare !!!

Daca vreți să studiați dosarul mai detaliat, aici:

Dosar Ion Stoica

Deși sunt un susținător al DNA și al anticorupției și sunt sigur că a fost vorba de mită, studiind dosarul, cam pare cusut cu o sfoară albă. Prea s-au aliniat astrele in dosarul ăsta și Stoica s-a dus la pușcărie pentru o prostie aparent minoră. Luase mita in 2008, o mașină, pentru a asfalta si utila Strada Independentei, facilitand astfel interesele unui om de afaceri care dorea sa construiasca in zona. Numai că nu a făcut treaba asta, căci nu putea, strada fiind drum judetean. In schimb, coincidență, a asfaltat-o imediat Consiliul Judetean Ilfov, unde presedinte era pedelistul Cristache Rădulescu și consilier judetean PDL, apropiatul său, Pistol Ghoerghe, rival al lui Stoica, acum primar PNL, și el cu terenuri in zona. Mașina a fost confiscată, paguba la buget nu a fost, dar cei doi tot s-au dus la pușcărie, in baza unui denunț al unui om de afaceri din Buftea, luând cu executare probabil pentru că nu au recunoscut fapta și au incercat să „spele” mașina. Cazul lui Stoica e de film. Aflat pe cai mari, bogat, in plină ascensiune, cu un electorat insemant și stabil, n-a reușit să se lipească de un partid mare, a pierdut alegerile locale, după ce mai mulți apropiați ai săi au trecut in barca rivalului, s-a dus la pușcărie, l-au părăsit mulți prieteni, ba chiar s-a  auzit că a fost părăsit de soție și copil, ar fi pierdut afacerile și ar fi incercat să se sinucidă in inchisoare. De câteva zile Stoica e liber, și dacă ar fi să ascultăm vocile apropiaților, e foarte bine acum și se gândește chiar la o revenire in politică.]]>

7 raspunsuri
 1. Buftean
  Buftean says:

  Parasit de sotie da, dar de unde ai scos-o cu revenirea in politica.
  Cat despre prostia sa de a pleca din Prm in partidul Otv-ist, aici a cui a fost vina?
  Era pe cai mari dar a pierdut pe barba lui, nicidecum ca ar fi promit sfaturi proaste de la unii sau altii. Au existat persoane ce i-au aratat ca nu face bine ce face si nu a ascultat. Pierduse uzul ratiunii in acele momente. Nu il plang… face parte dintre cei imbogatiti fraudulos. Detestpersoanele de genul asta iar in cazul lui, puscaria a fost o lectie de viata sa il faca sa revina cu picioarele pe pamant. Intre el si Pistol nu e nici o deosebire.

  Răspunde
 2. nume
  nume says:

  @Buftean
  Nu avem buton de like, intr-adevar i se urcase puterea la cap. Incerc sa-mi imaginez ce era in capul lui Ceausescu daca un primar de sat devenise atat de arogant ….

  Răspunde
 3. ion de la raion
  ion de la raion says:

  Tot te freaca consilierul Marian Costache. Firma lui de taxi trebuie sa presteze in Buftea nu in Bucuresti. Daca te da in judecata poti demonstra usor de tot ca lucreaza cu taxiurile doar in capitala. El a primit licente pentru buftea si masinile nu sint parcate niciodata in Buftea ca are soferi din Bucuresti si masinile stau la ei acasa. Ca sa nu se mai dea corect fata de tine poti sa vezi ca lui fiiusuia luat aprobare sa bage aparate de cafea in piata. Are contract fiusu cu admincons. Asa ca sa stea cu ciocu mic curva asta.

  Răspunde
 4. Bogdan Toba
  Bogdan Toba says:

  Chiar nu ma freaca consilierul Costache Marin, dintr-un singur motiv. E un 0. Nu il cunoaste nimeni, nu a facut nimic pentru comunitate, nu asteapta nimeni nimic de la el. Nu a deschis gura vreodata in consiliul local. El doar se simte cu musca pe caciula cand vorbesc eu. Ma freaca, de exemplu, consilierul Richard Gioarsa, dintr-un singur motiv. Aveam pretentii de la dansul.
  Lui CM i-au crescut brusc gradele de la un timp, nu inteleg cum asa repede cand esti un 0 in Buftea asta. Eu daca afirm cu subiect si predicat ca isi foloseste influenta in PSD Buftea, fiind finul presedintelui si Consiliul Local, votand tot ce zice primarul, in schimbul unor avantaje pentru familia sa, nu inseamna ca e un atac la persoana. E un atac la un consilier local care nu face nimic pentru comunitate, ci doar pentru el.
  Pentru asta ma poate da in judecata? Daca vrea sa se faca de basme si sa se dea cu capul de pragul de jos, hai sa vedem daca il tine! In schimb, in mojicia sa de parvenit lasanseaza in public rahaturi mincinoase despre mine, munca mea, si viata mea privata. Abia asta e atac la persoana si nu faci nimic altceva decat sa ma ambitionezi, domn sef!
  Citez „ce, Toba, nu mai ai loc de mine prin oras?” Va inchipuiti ce in mintea lui Ninel, mecanicul de locomotiva de la sat, ajus patron si consilier local la oras?

  Răspunde
 5. ion de la raion
  ion de la raion says:

  Pemine ma deranjeaza atitudinea lui, gura mare pe care o are si faptul ca jigneste pe fb. Ca e finul lui Marinescu si ruda cu Pistol e stiut de cine trebuie. E vazut in mijlocul lui pistol permanent si este tradatorul din pesede. Pe Geoarsa lau lasat singur in vara la alegeri si le spunea ca il pune vice si sa il voteze pe Pistol primar. Un om interesat doar de foloasele pe care le poate obtine din primarie.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *