VIDEO: Ion Stoica isi spune povestea la Romania TV

Dezvaluiri fabuloase ale unui fost primar, in exclusivitate la România TV. Fostul primar din Buftea, condamnat şi ieşit din închisoare, a dezvaluit, printre altele, cum a fost asfaltata o strada la cererea lui Vasile Blaga, cum a fost tentat sa dea spaga unor procurori DNA si cum i-a rasarit in cale, fara sa aiba legatura cu dosarul sau, procurorul Mircea Negulescu..

“Un domn care era în preajma mea, aşa-zis prieten, nu puteai să pleci undeva că el era prezent, a venit la mine şi… vă spun şi data când… pe data de 22.03.2011… eu am făcut un denunţ. Pentru că acest domn a venit la mine şi mi-a cerut bani să-i rezolve dosarul de la DNA. Eu neştiind că am un dosar la DNA! Eu am fost chemat ulterior!”

Reporter: Câţi bani a cerut şi pentru cine erau?

“Deci mi s-au cerut iniţial 5.000 de euro şi pentru el o excursie s-o plătesc eu, în Viena. Şi mi-a spus că el este foarte bun prieten cu un domn Papici, cu o doamnă procuroare blondă şi cu un domn, Smarandache, care este la DNA. Ulterior, procuroarea respectivă m-a anchetat pe mine! Doamna Roşu…”

.

VIDEO intreg interviul aici…

Ion Stoica, fost primar în Buftea: Dosarul meu a stat la procurorul Portocală două luni. Se joacă cu viaţa, cu nervii tăi

.

]]>

1 răspunde
  1. ion de la raion
    ion de la raion says:

    N-are nici o treaba asfaltarea Independentei cu dosarul lui Stoica. El a fost condamnat pentru spaga de la castani, doar nu-i dadea Blaga un Mercedes ca sa fie de acord cu asfaltarea. Fabulatii si povesti de adormit copiii.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *