Ion Stoica a fost condamnat la inchisoare!

Primarul ION STOICA a schimbat faţa oraşului Buftea

Portal     > Tribunalul ILFOV  > Informaţii generale
Nr. unic (nr. format vechi) :    1629/93/2012
Data inregistrarii    20.07.2012
Data ultimei modificari:    18.09.2013
Sectie:    Secţia Penală
Materie:    Penal
Obiect:    luare de mită (art. 254 C.p.) Art. 254 al. 1 Cp rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000
Stadiu procesual:    Fond

Părţi
Nume    Calitate parte
STOICA ION    Inculpat
MARINESCU ADRIAN    Inculpat Şedinţe
18.09.2013
Ora estimata: 10:00
Complet: C2 Penal Fond
Tip solutie: Condamnare

Solutia pe scurt:

In baza art. 254 alin.1 Cod Penal rap.la art.6 din Legea 78/2000 condamna inculpatul STOICA ION la pedeapsa de 3 ani inchisoare. Face aplicarea art.71 – 64 lit.a teza a II-a si lit.b Cod Penal. In baza art.65 Cod Penal aplica inculpatului pedeapsa complementara a interzicerii drepturilor prev. de art.64 alin.1 lit.a teza a II-a si lit.b Cod Penal pe o durata de 3 ani dupa executarea pedepsei principale.

In baza art. 25 rap.la art 290 alin.1 Cod Penal si la art.17 lit.c din Legea nr.78/2000 condamna inculpatul Stoica Ion la pedeapsa de 6 luni inchisoare. Face aplicarea art.71 – 64 lit.a teza a II-a si lit.b Cod Penal. In baza art.33 lit.a, 34 lit.b Cod Penal inculpatul executa pedeapsa cea mai grea, respectiv aceea de 3 ani inchisoare, cu aplicarea art.71 – 64 lit.a teza aII-a si lit.b Cod Penal si cu aplicarea pedepsei complementare a interzicerii drepturilor prev. de art.64 alin.1 lit.a teza a II-a si lit.b Cod Penal pe o durata de 3 ani dupa executarea pedepsei principale.

In baza art. 255 alin.1 Cod Penal rap.la art.6 din Legea nr.78/2000 condamna inculpatul MARINESCU ADRIAN la pedeapsa de 1 an inchisoare. Face aplicarea art.71 – 64 lit.a teza a II-a si lit.b Cod Penal. In baza art.65 Cod Penal aplica inculpatului pedeapsa complementara a interzicerii drepturilor prev. de art.64 alin.1 lit.a teza a II-a si lit.b Cod Penal pe o durata de 3 ani dupa executarea pedepsei principale.

In baza art.290 alin.1 Cod Penal rap.la art.17 lit.c din Legea nr.78/2000 condamna inculpatul Marinescu Adrian la pedeapsa de 6 luni inchisoare. Face aplicarea art.71 – 64 lit.a teza a II-a si lit.b Cod Penal. In baza art.33 lit.a, 34 lit.b Cod Penal inculpatul executa pedeapsa cea mai grea, respectiv aceea de 1 an inchisoare, cu aplicarea art.71 – 64 lit.a teza a II-a si lit.b Cod Penal si cu aplicarea pedepsei complementare a interzicerii drepturilor prev. de art.64 alin.1 lit.a teza a II-a si lit.b Cod Penal pe o durata de 3 ani dupa executarea pedepsei principale. Mentine masura asiguratorie dispusa prin ordonanta din 23.05.2012, constand in indisponibilizarea, prin instituirea sechestrului asupra autoturismului marca Mercedes GL 320 cu numar de inmatriculare IF 65 WSI serie sasiu WDC1648221A433404 aflat in proprietatea inculpatului Stoica Ion.

In baza art. 118 Cod Penal cu referire la art.254 alin.3 Cod Penal dispune confiscarea autoturismului marca Mercedes GL 320 cu numar de inmatriculare IF 65 WSI serie sasiu WDC1648221A433404 aflat in proprietatea inculpatului Stoica Ion.

In baza art.348 Cpp dispune desfiintarea totala a inscrisului olograf intitulat „chitanta” incheiat intre inculpatii Stoica Ion si Marinescu Adrian la data de 25.01.2009 (fila 41 – Vol I DUP).

In baza art.191 alin.1 si 2 Cpp obliga inculpatii Stoica Ion si Marinescu Adrian la plata a cate 3500 de lei fiecare cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu apel. Pronuntata in sedinta publica, azi 18.09.2013.

Document: Hotarâre  126/2013  18.09.2013

 

Șoc!!!… Ion Stoica judecat pentru mită!

]]>

23 raspunsuri
 1. OCp
  OCp says:

  Aceasta solutie era de asteptat atata timp cat cel care i-a fabricat dosarul, si toata lumea cunoaste ca este vorba de Pistol, este si cel care are mult “acces” la judecatori, dat fiind relatia de cumetrie cu presedintele Judecatoriei Buftea dar nu numai.

  3 ani de puscarie si interzicerea dreptului de a candidat este solutia vehiculata de mult timp in urma in randul oamenilor lui Pistol (de prin iunie – iulie se auzea despre aceasta condamnare) iar eu m-am intrebat ieri, dupa ce am aflat aceasta veste, de unde stiau oamenii lui Pistol solutia cu exactitate cu atata timp inainte.

  Desigur ca procesul o sa continue cu apel la Inalta Curte unde speram ca Stoica sa aiba parte de un proces corect, fara influente politice si fara razboaie personale duse la extrem iar solutia, oricare ar fi aceia, sa fie data corect in baza actelor din dosar.

  Răspunde
 2. Satelit
  Satelit says:

  Este o pata neagra pentru oras , cu un astfel de conducator.sa speram ca va castiga recursul sa putem scoate capul in lume.totusi este o pedeapsa mare pentru ce a facut.

  Răspunde
 3. nicus
  nicus says:

  Becali cu un prejudiciu de milioane de euro, cu fapte demonstrate, recidivist, a primit 3 ani cu executare.

  Stoica cu un prejudiciu de nici 50000€, fara fapte demonstrate, fara sa fie recidivist , a primit tot 3 ani cu executare.

  Poate ca Becali nu e un exemplu bun. Nuti Tanase cu un prejudiciu de cca 100000€ la primaria Buftea, recunoscut ca delapidare, a primit 2 sau 3 ani cu suspendare, condamnata de acelasi complet.

  Stoica a fost executat politic!

  Răspunde
 4. Oreste
  Oreste says:

  Str. Independentei a fost facuta de Consiliul Judetean Ilfov cu care Stoica era la cutite. PUZ-ul si PUG-ul din zona a fost facut tot de Consiliul Judetean Ilfov cu dedicatie pentru un latifundiar local, consilier judetean pe aici, care avea si are interes imobliar in zona.

  Angajatii CJ Ilfov care au fost audiati in acest dosar au declarat sub juramant pe Sfanta Biblie si sub incidenta codului penal ca Ion Stoica nu a solicitat realizarea PUG-ul si PUZ-ului in zona cu pricina, nu a facut demersuri, nu a facut presiuni, nu si-a folosit influenta in niciun fel.

  Intreb si eu ca un necunoscator, daca capetele de acuzare nu au fost demonstrate, ci dimpotriva, au fost infirmate, atunci pentru ce a fost condamnat? Justitia in Romania este pentru unii muma si pentru altii ciuma?

  Răspunde
 5. Satelit
  Satelit says:

  nicus , Mita nu are culoare politica,nu I_a dus nimeni masina fortat in curte;;;;Nuti Tanase nu a furat sub conducerea lui?ne facem de ras.pacat ca este un om bun.

  Răspunde
 6. adita
  adita says:

  Nuti tanase a furat din 2002 si stoica este cel care a sesizat politia in 2011cind a fost prinsa vezi ca scrie mare in dosar. Masina stoica a cumparato in 2008 decembrie,inmatriculata in ianuarie 2009,strada independentei asfaltata in 2009 de cristache si pistol in sept-oct.cu fonduri de la cj.ilfov ,deci stoica si marinescu nu au semnat si nu au platit nimic cum dracu il condamna?este clar ca pistol vrea sa stea primar si cum misca unul il arestam

  Răspunde
 7. Brookn
  Brookn says:

  La multi ani ION STOICA! Azi e ziua celui care a fost pentru multi un primar pe care l-au respectat si in umbra caruia au crescut o perioada. Pana la verdictul final sa lasam specialistii sa se autopronunte. Dar astazi, La multi ani Nelutule, mult timp, i-ai facut pe multi sa-ti silabiseasca numele… de bine sau de rau… dar somn nu au avut.

  Răspunde
 8. IF-04-TIY
  IF-04-TIY says:

  Ratb luarea de mita se pedepseste cu inchisoare de la 3-12 ani si interzicerea unor drepturi sau de la 3-15 ani cu interzicerea unor drepturi daca faptuitorul este functionar public cu atributii de control. Asa spune art.254 din CP. Se putea mult mai mult, cred ca apelul sau recursul sunt inutile in aceasta situatie. E posibil ca la apel chiar sa primeasca mai mult, depinde de interpretarea judecatorilor din completul respectiv. Chiar a fost ziua lui Stoica, Brookn stie bine, e in tabara lui Ne-lu-tu, nu il lua la misto urandu-i ani multi.

  Răspunde
 9. Bogdan T.
  Bogdan T. says:

  Si daca il lua la misto, ce? Nu e frumos sa faci misto de infractori? E lipsa de respect? Ete, na!

  Justitia s-a pronuntat, Ion Stoica e un infractor, a luat mita. Restul e gargara, politica de rahat si pupincurism de cea mai joasa speta.

  [quote name=”Oreste”]
  Intreb si eu ca un necunoscator, daca capetele de acuzare nu au fost demonstrate, ci dimpotriva, au fost infirmate, atunci pentru ce a fost condamnat? Justitia in Romania este pentru unii muma si pentru altii ciuma?[/quote]

  Da… pentru mine care sunt corect e muma, iar pentru cei care au luat mita e ciuma. Cel putin asa ar trebui sa fie, am ajuns sa ne miram?

  Lasati-ne cu lucratura politica, cu Basescu sau Pistol care au fabricat dosarul si aresteaza nevinovati la comanda! Mai inchideti Otv-ul ala si Antena 3, ca nu dicutati aici cu retardatii vostri care va voteaza!

  E posibil sa nu faca nimic cu executare, dar eticheta de infractor nu o va spala nicidoata. Cine vrea un primar dovedit infractor? Spalatii pe creier, vandutii si cei ce se tarasc pe langa casa omului.

  Ion Stoica e un capitol inchis pentru Buftea, hai sa ne concentram pe prezentul Gheorghe “nu avem bani” Pistol .

  Vad ca v-a speriat pe toti decizia asta… pe unii pentru ca au ramas fara soarele lor, iar pe ceilalti pentru ca si-au dat seama ca justitia functioneaza si e usor sa-i prinda cu mâța in sac.

  Traiasca DNA-ul băsist… faceti puscarii, nu catedrale!

  Răspunde
 10. IF-04-TIY
  IF-04-TIY says:

  Bogdan, puscaria e grea. Nema spa, nema jeep, nema sperante alimentate artificial de vechii acoliti. Plus ca daca scapi sapunul jos la baie risti sa aprinzi sentimente delicate.

  Va face cu executare, acum l-au luat pe Solomon de la Craiova in caz similar, tot trei ani cu executare, pe Penescu de la Pitesti in caz aproape identic dar cu suma mitei mai mica.

  ICCJ nu discuta prea mult in cazurile mitei dovedite, probate, confirmate. Asa este, Stoica e mort politic, reprezinta un capitol inchis definitiv. La pierzanie l-au dus parvenitismul, setea de inavutire, grandomania, instruirea precara si nu in ultimul rand grupul de adulatori de care se inconjurase.

  Buftea devenise feuda lui, el stia tot, putea tot, facea tot. Spune o vorba ca maimuta cu cat urca mai mult in copac cu atat i se vede fundul mai mult. Grandoare si decadenta.

  Răspunde
 11. bizu
  bizu says:

  [quote name=”IF-04-TIY”]Bogdan, puscaria e grea. Nema spa, nema jeep, nema sperante alimentate artificial de vechii acoliti. Plus ca daca scapi sapunul jos la baie risti sa aprinzi sentimente delicate.

  Va face cu executare, acum l-au luat pe Solomon de la Craiova in caz similar, tot trei ani cu executare, pe Penescu de la Pitesti in caz aproape identic dar cu suma mitei mai mica.

  ICCJ nu discuta prea mult in cazurile mitei dovedite, probate, confirmate. Asa este, Stoica e mort politic, reprezinta un capitol inchis definitiv. La pierzanie l-au dus parvenitismul, setea de inavutire, grandomania, instruirea precara si nu in ultimul rand grupul de adulatori de care se inconjurase.

  Buftea devenise feuda lui, el stia tot, putea tot, facea tot. Spune o vorba ca maimuta cu cat urca mai mult in copac cu atat i se vede fundul mai mult. Grandoare si decadenta.[/quote]

  Departe de mine gandul de ai lua aparare lui Nelutu cum la fel de departe este si gandul de al infiera dar este bine cunoscuta zicala : “numai cine nu munceste nu greseste” .in alta ordine de idei in mandatul lui nelutu fata orasului s-a schimbat mult si de ce sa nu recunosc si George are initiative si realizari laudabile . se vede diferenta de mentalitate si este clar ca directia actualului primar este foarte buna.

  Pe de alta parte in ceea ce priveste derapajele spre dictaura mergi pe gheata subtire , sunt sigur ca in momentul asta sunt in Buftea mai multi oamenu care se tem de George decat cai care se temeau de nelutu in timpul in care erea primar. cat despre adulatori nici nu mai vorbesc. si din pacate nici la georege nu vad o echipa in spate care sa il sutina in implementarea proiectelor sale . sunt aproape aceiasi oameni cu care a lucret si fostul primar .

  Răspunde
 12. Bogdan T.
  Bogdan T. says:

  [quote]Departe de mine gandul de ai lua aparare lui Nelutu cum la fel de departe este si gandul de al infiera dar este bine cunoscuta zicala : “numai cine nu munceste nu greseste” .[/quote]

  Pe bune? A gresit? Pot sa recunosc ca orasul s-a schimbat in mandatului lui, dar “numai cine nu munceste nu greseste” nu tine cand ei mita. Tine cand faci o piateta urata si inutila cu muuuulti bani, si se numeste incompetenta, dar nu tine cand iei mita. Aia e gresala in sistemul de valori al infractorilor si politicienilor corupti.

  Răspunde
 13. Vizualizări
  Vizualizări says:

  Sunt de acord . Dacă a luat mita sa răspunda. Ceea ce ce vreau sa spun esta ca așa cum ai scris si tu se perpetuează aceleași firme de casa . Deci….

  Eu as vrea sa vad in administrația locală oameni capabili si competenti. Așa cum nu vedem de ani buni la buftea . M- Aștept de la un primar tânăr si liberal la o deschidere spre tineret si competenta

  Răspunde
 14. IF-04-TIY
  IF-04-TIY says:

  Dar cum “vizualizezi” tu oamenii competenti si capabili ? Ce solicitare ai avut la primarie si nu ai primit raspuns promt ? Te rog sa-mi spui, promit o rezolvare urgenta si scuzele de rigoare.

  Bineinteles, dorinta ta trebuie sa fie legala, de bazaconii e plina lumea. la ce fieme de casa te referi ? Care sunt acelea ? Chestia cu tinerii competenti e cam relativa, intr-o administratie locala – dorita comepetenta – se cere experienta multa, ani multi de munca, de probleme ivite si rezolvate, Pana la urma primarul are 40 de ani, secretara are cam 35, vicele 47 -48. Cat de tineri ai dori sa fie ? De multe ori vorbim doar pentru a ne auzi glasul…

  Răspunde
 15. @TOBA DAR NU NUMAI
  @TOBA DAR NU NUMAI says:

  DACA ERAI TOBA DE CARTE, HAI CA MAI MERGEA DAR TU ESTI DOAR TOBA !!!! TE DAI DESTEPT SI FACI GRESELI MAJORE. IN PRIMUL RAND – DESI S-A PRONUNTAT JUSTITIA – IN PRIMA FAZA – STOICA NU ESTE INFRACTOR PANA CE SOLUTIA NU ESTE DEFINITIVA DECI N-AI VOIE SA FACI MISTO CA SE TINE MISTOUL DE TINE. 2.DACA AR FI FOST MANA ACTUALULUI PRIMAR – ASA CUM TENDENTIOS AFIRMA UN ALT POSTAC “DESTEPT” SE PUTEA SOLICITA STRAMUTAREA DOSARULUI – BINEINTELES FACAND DOVADA TEMERILOR INCULPATULUI CA NU O SA FIE JUDECAT CORET ( CUMETRII, INFLUENTE LA JUDECATORI, BLA,BLA,BLA). 3. IN APEL SI IN RECURSUL INCULPATULUI NU SE MARESC PEDEPSELE – SE ADMITE MICSORAND PEDEAPSA SAU SE RESPINGE APELUL SAU RECURSUL. DECI VOI ASTA DESTEPTII MAI LASATI PRESUPUNERILE SI INJURIILE. IAR TU TOBA, SE PARE CA TI-AI MERITAT DEPLIN AMENINTARILE ALEA DE CARE TE PLANGEAI PE SITE !!!!

  Răspunde
 16. Bogdan T.
  Bogdan T. says:

  Bine, doamnă, n-am voie să fac misto! Dar fac…. pentru că pot și pentru că am curaj! Și pentru că mi se rupe! Și de cei care iau mită și de cei care sifonează bani publici!

  Bine că ești tu deșteaptă, doamnă! Atât de deșteaptă că te tot dai anonimă, dar ți-ai scris adresa de mail cu numele real.

  Răspunde
 17. un buftean
  un buftean says:

  De ce lucreaza delta a.c.m. in buftea la canalizare si asfaltare-sa nu mai vorbim de tuia si spatii verzi?cine a renovat scolile si gradinitele?ce firme a renovat bisericile si pe ce banii?CATE AUTOCARE PLEACA LUNI LA SF.PARASCHEVA SI DIN CE BANI SE PLATESC?DE CE SE FAC INSCRIERILE LA SORA RETA CU COPIE DE BULETIN SI PERSONAL?ziua pensionarilor a fost la fel organizata si de ce lui nuti chiritescu(tutunaru) nu i sa primit lista?DOMNUL BOGDAN 15 AUTOCARE CARE PLEACA LUNI COSTA MULT (1 EURO KM.)PER AUTOCAR SI MA INTREB DE UNDE ?DIN PRIMARIE –ILEGAL,,,DIN SPONSORIZARI-ILEGAL,,,,DIN BANII LUI PISTOL ?SALARIU OPRIT PENTRU DATORII LA BANCII ,ALTE VENITURI NU—– ESTE PRIMAR —ATUNCI DE UNDE??????DNA-UL SE FACE CA NU VEDE—SRI-UL O STII CEVA??DAR NUMAI EI MAI POT VERIFICA SI FACE LUMINA ASA CA II RUGAM SA SE SESIZEZE.

  Răspunde
 18. IF-04-TIY
  IF-04-TIY says:

  “un buftean” te asigur cu toata seriozitatea ca toate cheltuielile care au privit sarbatorirea pensionarilor au fost suportate de George Pistol din banii personali.

  Acest lucru a fost mentionat si in ultima sedinta a CL, in mod public, deci nu exista nici o neclaritate, nici o dilema si nici un subterfugiu. La Sf. Paraschieva pot merge cate autocare doresc muschii lui George Pistol, nu au fost alocati bani din bugetul orasului pentru acest pelerinaj, este crezul si dorinta lui de a duce enoriasii in locul sfant, de a-i vedea fericiti spiritual.

  Poate iti amintesti ca si anul trecut a fost organizata aceiasi actiune, nici atunci bugetul orasului nu a fost vaduvit de vreun leu pentru pelerinaj. Cum in anii trecuti se volatilizau multi bani pentru actiuni de toate genurile, de la “ziua ciorapilor curati” la “ziua cartofilor prajiti”, e normala si teama ta in risipirea bugetului local.

  Te asigur ca aceste actiuni nu au nici o legatura cu sifonarea banilor din vechiul mandat, sunt facute din bani PERSONALI. Punct. Firma de care vorbesti a castigat licitatia pe SEAP, lucrarile lor sunt perfect legale. In paranteza fie spus, chiar il crezi prost pe George Pistol, sa se lege la cap cu un bolovan pe care scrie incredintari directe , fara licitatie, cu firme preferentiale ? Daca totusi crezi asta, il subestimezi.

  Te anunt ca pentru fiecare miscare pe care o face este acoperit de un geamantan de acte, sfatuit de avocati cu nume, posibilitatea unei greseli este exclusa. DNA-ul nu doarme, someaza in privinta lui Pistol si a deciziilor sale. Apoi, nu duce grija lui Pistol si a datoriilor sale. Nu e treaba magarului de unde beau oile apa, spune o vorba cu talc…

  P.S. De ce-l intrebi pe Bogdan ceea ce legea iti da dreptul sa intrebi oficial ? Mergi la Primarie, depune o cerere cu nelamuririle pe care le ai, in 30 de zile primesti raspuns la toate nelamuririle tale. Daca nu-ti convin, mergi frumos la DNA ( tot iti doresti lumina ) si depune un document olograf in ceea ce priveste furtisagurile care-ti tulbura somnul. Doar ca facand aceste demersuri trebuie sa-ti dai numele si prenumele, ura mocninda pentru actualul intunecand ratiunea pentru fostul si pentru GL-ul lui. Succesuri !

  Răspunde
 19. bizu
  bizu says:

  [quote name=”IF-04-TIY”]”un buftean” te asigur cu toata seriozitatea ca toate cheltuielile care au privit sarbatorirea pensionarilor au fost suportate de George Pistol din banii personali.

  Acest lucru a fost mentionat si in ultima sedinta a CL, in mod public, deci nu exista nici o neclaritate, nici o dilema si nici un subterfugiu. La Sf. Paraschieva pot merge cate autocare doresc muschii lui George Pistol, nu au fost alocati bani din bugetul orasului pentru acest pelerinaj, este crezul si dorinta lui de a duce enoriasii in locul sfant, de a-i vedea fericiti spiritual.

  Poate iti amintesti ca si anul trecut a fost organizata aceiasi actiune, nici atunci bugetul orasului nu a fost vaduvit de vreun leu pentru pelerinaj. Cum in anii trecuti se volatilizau multi bani pentru actiuni de toate genurile, de la “ziua ciorapilor curati” la “ziua cartofilor prajiti”, e normala si teama ta in risipirea bugetului local.

  Te asigur ca aceste actiuni nu au nici o legatura cu sifonarea banilor din vechiul mandat, sunt facute din bani PERSONALI. Punct. Firma de care vorbesti a castigat licitatia pe SEAP, lucrarile lor sunt perfect legale. In paranteza fie spus, chiar il crezi prost pe George Pistol, sa se lege la cap cu un bolovan pe care scrie incredintari directe , fara licitatie, cu firme preferentiale ? Daca totusi crezi asta, il subestimezi.

  Te anunt ca pentru fiecare miscare pe care o face este acoperit de un geamantan de acte, sfatuit de avocati cu nume, posibilitatea unei greseli este exclusa. DNA-ul nu doarme, someaza in privinta lui Pistol si a deciziilor sale. Apoi, nu duce grija lui Pistol si a datoriilor sale. Nu e treaba magarului de unde beau oile apa, spune o vorba cu talc…

  P.S. De ce-l intrebi pe Bogdan ceea ce legea iti da dreptul sa intrebi oficial ? Mergi la Primarie, depune o cerere cu nelamuririle pe care le ai, in 30 de zile primesti raspuns la toate nelamuririle tale. Daca nu-ti convin, mergi frumos la DNA ( tot iti doresti lumina ) si depune un document olograf in ceea ce priveste furtisagurile care-ti tulbura somnul. Doar ca facand aceste demersuri trebuie sa-ti dai numele si prenumele, ura mocninda pentru actualul intunecand ratiunea pentru fostul si pentru GL-ul lui. Succesuri ![/quote]
  ba esti nebun?!?!??!!!!

  Răspunde
 20. curiosul
  curiosul says:

  [quote name=”nicus”]Becali cu un prejudiciu de milioane de euro, cu fapte demonstrate, recidivist, a primit 3 ani cu executare.

  Stoica cu un prejudiciu de nici 50000€, fara fapte demonstrate, fara sa fie recidivist , a primit tot 3 ani cu executare.

  Poate ca Becali nu e un exemplu bun. Nuti Tanase cu un prejudiciu de cca 100000€ la primaria Buftea, recunoscut ca delapidare, a primit 2 sau 3 ani cu suspendare, condamnata de acelasi complet.

  Stoica a fost executat politic![/quote]

  Vezi ca omul a luat spaga 8 ani de zile ,e plin de banii si tu l plangi ca fraierul..:))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *