Ion Stoica va candida din partea PUSL, partidul lui Dan Voiculescu și Piedone

După încercări nereușite de a se integra în mai multe partide, fostul primar pare că și-a găsit locul potrivit. În ultimii ani a cochetat cu partidul lui Dragnea nimeni nu mai știe cum se numește), cu AUR, UNPR, PSD sau ProRomania, dar în ultimul moment, a reușit totuși o mișcare interesantă, bătând palma cu Partidul Umanist Social Liberal.

Am decis să mă alătur PUSL , partidul cu care voi merge în alegerile locale . Alaturi de PUSL consider că viziunea mea pentru viitorul orașului, viziune care se bazează pe transparență și inovație poate prinde contur . Vă invit pe toți să vă alăturați mie și să lucrăm împreună pentru a construi un oraș mai bun pentru toți.” – Ion Stoica

E o mișcare cel puțin interesantă, îl poate ajuta mult în lupta cu actualul primar, dar e și riscantă.

Dacă adeziunea la PUSL îl va aduce pe Stoica live la Antena 3, ar fi un mare plus pentru el, mai ales că e televiziunea lui Dan Voiculescu, tăticul acestui partid, unde s-a discutat ani la rând despre manevrele dubioase ale DNA-ului de atunci, care l-a condamnat pe Stoica.

PUSL e pe val acum, mai ales la capitală, unde Piedone pare favorit să câștige, iar la sectoare, candidații lor stau și ei bine. Familia Voiculescu deține Domeniul Știrbey din Buftea și cu siguranță ar fi bună pentru ei o influență semnificativă în primărie. Nu cred că și pentru bufteni.

Un risc major tot implică această asociere, și e posibil ca Stoica nici să nu știe. PUSL și-a declarat acum 3 luni susținerea pentru sistemul din care face parte Pistol. Cristian Popescu Piedone, liderul Partidul Umanist Social Liberal, a anunțat personal blatul de la Ilfov. PUSL, partidul lui Dan Voiculescu, îl va susține pe Hubert Thuma – PNL, pentru o nouă funcție de presedinte al CJ Ilfov. Asta înseamnă că și Stoica. Poate acum află.

Vezi video aici…

Are legătură cumva cu faptul că a renunțat CJ Ilfov și CL Buftea la dreptul de preemțiune pentru Domeniul Știrbey, achiziționat la preț abject de mic de Dan Voiculescu?

Pe site-ul oficial PUSL, Profesorul Dan Voiculescu spune: „Social-liberalismul, unica doctrină posibilă a României”. Alți membri cu notorietate ai partidului PUSL: Piedone și fiul său parlamentar, Maria Grapini, Grațiela Gavrilescu, Lavinia Șandor, Liviu Negoiță.

Ce riscă Ion Stoica? Riscă să nu fie susținut cu adevărat de PUSL, sau după ce duce oamenii săi în consiliul local, să fie dați afară de PUSL, dacă acest partid o cotește după alte interese, cum a mai făcut-o. Ne vom lămuri repede de intențiile PUSL, dacă il vom vedea pe Stoica la Antene. Eu tot cred că cea mai bună variantă pentru el era independent.

Cel mai probabil, Stoica va fi însoțit la PUSL Buftea de cei doi apropiați ai săi, Adrian Gozi și Costel Dumitru.

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *