NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

7 Comentarii

 1. 1

  ion de la raion

  Cum adica INCREDINTARE DIRECTA daca contractele sInt pe SEAP ???? Din SEAP se selecteaza cea mai buna oferta, pentru asta a fost creat. Dar daca tu ai fi fost consilier, ai mai fi vindut shaorma angajatilor primariei sau ii refuzai la tejghea ? E simplu sa o faci pe lupul moralist.

  Raspuns
 2. 2

  Bogdan Toba

  Hai, ca ma dezamagesti… ma asteptam sa fii primul care da replica, dar ma asteptam la una de calibru. Cum sa vii cu tampenia asta? Chiar asa de prosti ne crezi?

  Raspuns
 3. 3

  EugenD

  Demisia este un gest de onoare! Nu vei găsi nicăieri în lume oameni de onoare, cu caracter, care să fie consilieri locali și în același timp să aibă contracte cu instituția pe care o administrează. E simplu, un om de onoare n-ar intra în astfel de conflict de interese! Un om de onoare, ori este consilier, ori afacerist, si-si face activitatea onorabil.

  Prin urmare, niciunul nu-și va da demisia, dimpotrivă. Tu ești cel vinovat și tu vei fi ținta lor din acest moment. Te vor aștepta la colț, nerăbdători să-ți facă vânt pe scări pentru că niciunul nu consideră să fi greșit cu ceva. Tot ceea ce fac ei este bine, corect și legal iar contestatarii lor sunt plătiți de Soroș și sunt dezinformați de binoame și trinoame. Asta este tipologia politicianului român, votat de cetățeanul român care nicio clipă nu gândește cu capul, ci numai cu burta.

  Raspuns
 4. 4

  nume

  Mda, adevarul este ca Richard cu aia 600 de euro pe care i-a luat din steaguri, sau ce erau alea, s-a pricopsit, acum joaca table la Cannes, astepta pilotul de la avionul sau privat sa-i aduca mici de La Cocosatu pe croazeta. Videanu baloseste invidios ! :))))

  Raspuns
  1. 4.1

   Bogdan Tobă

   Asta e de notat… de ce să te compromiți, de ce să riști dosar penal și postul de consilier pentru câteava sute de euro? Asta e, cum zicea dânsul, căciuleală… sau parcă mai avea un termen, mai mucalit. Imi aduc eu aminte cu altă ocazie… Nu cred că iși vinde votul pentru câteva sute de euro. De aceea, mai sap. Lumea e mică.

   Raspuns
 5. 5

  ion de la raion

  N-ai mai gasit nimic Cautatorule ? Sau sa-ti spun Sapatorule, cum iti place ?

  Raspuns
  1. 5.1

   Bogdan Toba

   nu prea… dar cum e sa te compromiti public, sa pierzi functia de consilier si sa ai dosar penal pentru cateva sute de euro?

   Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea