VIDEO: Despre blatul PSD Buftea – PNL Buftea

Din lipsă de timp pentru scris, am făcut-o și pe asta, 5 minute de opinii video și bătut toba prin oraș. E despre blatul clar dintre PSD și PNL la Buftea, PNL-ul nefiind deranjat absolut deloc la locale in vară, unde au defilat, fără absolut nicio opoziție din partea PSD timp de 4 ani!

Nici in consiliul local, cei 3 consilieri PSD nu deranjează, votând absolut toate proiectele primarului. Acum, după ce au luat primăria fără concurență, PNL-ul nu face campanie in Buftea pentru alegerile parlamentare, lăsând PSD-ul să se desfășoare.

Este clar că liderul PNL Buftea, primarul Pistol, nu dorește un nou guvern Cioloș, care l-a obstrucționat destul de mult anul acesta. Pistol nu are nevoie de transaprență, de cheltuit corect banul public, de atribuiri și licitații corecte, de justiție corectă și alte treburi serioase ale lui Cioloș, pe care PNL-ul il susține la nivel național.

Nu am pomenit ceva despre USR, caci doresc ca acest site sa ramana echilibrat, chiar daca eu m-am inscris in USR. Despre activiteatea USR Buftea, pe contul meu de Facebook, Bogdan Tobă.

2348 Vizualizari 2 Vizualizari astazi

4 comments for “VIDEO: Despre blatul PSD Buftea – PNL Buftea

 1. Bizu
  3 decembrie 2016 at 8:36

  Bogdane m-ai convins ești născut pentru USR . Bati câmpii cu gratie , cu elegantă , in tradiția și spiritul lui Nicușor . Buftea va aduce ca de obicei un număr substanțial de voturi pentu PNL . Cu mult peste ce v a obține USR . Și in mod sigur USR v a obține mai putine voturi decât ai obținut tu .
  Cât privește susținerea Domnului Cioloș , aceasta este decizia PNL , decizie pe care PNL Buftea , in frunte cu George Pistol ,o susține .

 2. EugenD
  3 decembrie 2016 at 20:57

  Vă stă Cioloș în gât ca osul de pește!

 3. Bogdan Toba
  4 decembrie 2016 at 0:22

  Si cum il sustine PNL Buftea si Pistol, Bizu? Cum, mai exact? Ca nu se vede… Incălcând legea 544 si neraspunzand la banale (!!!) petitii ale cetatenilor, lege la care Ciolos tine enorm? Ce ati facut in campania asta? Sa nu imi zici ca voi lucrati underground, ca nu da bine la Ciolos.

  • bizu
   5 decembrie 2016 at 16:54

   Raspunsul cel mai bun il vor da concetatenii nostri pe 11 Decembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *