Liderul PSD Buftea, văr al primarului, a luat la pumni în ședință consilierul local independent.

Până la urmă, caracterul acestui individ, Marin Costache (foto sus, alături de d-na prefect), a ieșit în public, după ce tot el m-a acționat în instanță, pentru că i-aș fi afectat reputația, când am dezvăluit că primarul Pistol, vărul său, i-a dat o funcție plătită din bani publici.

Alte 3 actiuni în instanță la Judecătoria Buftea mi-au fost deschise

Ura sa împotriva mea vine din faptul că în ultimii ani, personal și singur, am distrus organizația locală PSD și am demonstrat cum e subordonată primarului. După sesizările mele, ANI a retras mandatele a doi consilieri locali PSD (al 3-lea fiind el) care au primit și interdicție de a mai candida, pentru că făceau afaceri cu primăria. Apoi, i-am spulberat în alegerile locale, unde eu am obținut 20 %, independent și singur, iar PSD Buftea, cu toți banii publici și influența, doar 6%. Asta pentru că ei, la locale, s-au bătut cu mine, nu cu primarul PNL.

După rezultatul dezastru din alegeri, a primit o sinecură, plătid din bani publici, membru în consiliul de administrație al companiei Consiliului Local Buftea.

Marin Costache, vărul primarului PNL, cadidat PSD la funcția de primar, locuiește din Butimanu, de acolo de unde sunt ambii veri „de pământ”, dar dă cu pumnul în Consiliul Local Buftea. El a stat în Buftea, și are încă domiciliul la fosta lui reședință din Buftea, unde are sediul și o firmă de taxi, la care a fost manager fiica sa, firma pe numele unui cumnat. Firma de taxi avea autorizațiile eliberate de Primăria Buftea, dar activa în București

Chiar un articol din Evenimentul Zilei vorbește despre o firmă de taxi a acestui individ, care a fost lider de sindicat la CFR și era acuzat că a lovit tot cu pumnii un coleg. Sindicalistul patron de taxi care bagă colegii în spital

Am explicat toată povestea agresiunii în video de mai jos. Repet, agresiunea a avut loc imediat după incheierea ședineței de comisie, în timp ce așteptam începerea ședinței ordinare a Consiliului Local Buftea, care întârzia din cauza lipsei primarului. Înregistrarea ședinței aici.1 răspunde
 1. Dr. Lister
  Dr. Lister says:

  Imi pare rau ca a fost lasat sa faca acea jignire si stigmatizare. Si din ce am vazut pe alt filmulet de pe acest site si de pe site-ul bufteni.ro nu e singurul care foloseste acei termeni (nu stiu cine e admin acolo). Cred ca se intelege la ce ma refer. Cei care fac aceste stigmatizari s-ar parea ca au relatii si cu personalul pensionarilor fictive.(a propos de stirea care a fost stearsa de pe digi24). Dar nu ma refer la cei care vor sa figureze ca neoameni si sa „ia” niste bani fara sa faca nimic, ci la persoanele care fac astfel de stigmatizari gratuite fata de cei care nu le vor.
  Acele jigniri sunt rodul unor interese perfide impotriva celui care a ajuns sa fie jignit astfel. Mare atentie, cuvintele „paranoic”, „dement” si „schizofrenic” au devenit cuvinte de legatura pentru ei. Au „la mana” personal care poate sa infunde pe cine vor prin astfel de stigmatizari si sunt in stare sa distruga vietile unor oameni ca sa-si satisfaca interesele.
  Ce nu stiu ei e ca de fapt ei insisi sufera de asta:
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Tulbur%C4%83ri_facticioase
  https://www.doc.ro/sanatate/ce-sunt-tulburarile-factice-facute
  Sunt destul de periculosi daca au ajuns sa se ocupe cu astfel de treburi si ar trebui exclusi ca sa nu distruga pe altii care sunt sanatosi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *