NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

3 Comentarii

 1. 1

  cristian

  Surprinzator este faptul ca numeni nu se intereseaza despre situatia proiectului de modernizare a peisajului urban, finantat din fonduri UE. Mai exact sunt strazi in Buciumeni( ex: Ficuslui, B-dul Muncii) unde nu s-au finalizat investitiile nici pana in present . Nu s-au mai montat banci, gazon, cosuri pentru gunoi, pomi. Greu de crezut ca proiectul nu le prevedea pe toate astea pe fiecare strada inclusa in proiect.

  Raspuns
 2. 2

  Radu

  Da …ce pot sa spun;asa se intampla cand nu ai ce face🙄

  Raspuns
 3. 3

  psorin

  Curtea de Conturi a constatat niste abateri grave de la cheltuirea banului public cum ar fi :
  1. Fasolea si carnatii adulmecati de cetatenii orasului Buftea de 1 Decembrie.
  2. Diverse prejudicii aduse de firmele prestatoare pentru Consiliul Local (Primarie).
  3. Pierderi mari la Admin Cons datorate neplatii chiriilor la tarabele din piata de producatorii africani din Buftea de kiwi , portocale , banane precum si neplata locurilor de parcare a saracilor cu BMW , MERCEDES , AUDI si altor marci populare.

  Aceasta formula este valabila in tot Spatiul Carpato-Danubiano-Pontic.
  Normal ca Primaria se judeca cu Curtea de Conturi. Trebuie sa dea vulgului fasole ca e buna.
  TU ca formator de opinie ar trebui sa „educi” cetatenii onorabili din Bulevardul Muncii , Otetarie … sa nu mai „haleasca” fasole de la Primarie „ca este oameni saraci” si sa puna osul la munca si sa manance fasolea produsa de ei , sa faci propaganda in USR sa propuna legi prin care sa nu mai poata paricipa in relatiile cu statul toti vagabonzii (este vorba despre achizitiile publice). In rest poate sa vina Primar si Obama , Trump , Putin ca tot acelasi lucru o sa fie. Nu intelegi ca Politica in Romania este un joc de interese ?
  O sa te duci la Judecatorie si o sa primesti un verdict in dunga.Toata treaba tine de maturitatea si educatia VULGULUi. Restul e poveste.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea