Pistol își pune vărul să-l contracandideze din partea PSD Buftea! O mare familie!

Așa cum vă anunțam de mai mult timp, PSD Buftea vine cu Marin Costache, din Butimanu, candidat la Primăria Buftea, deloc întâmplător, vărul actualului edil.

Asta după ce eu i-am scos din cursă pe ceilalți doi consilieri locali PSD, Richard Gioarsă și Sergiu Costea, cărora le-am făcut sesizare că le atribuia Pistol contracte direct, iar Agenția Națională de Integritate le-a anulat mandatele de consilieri și le-a interzis 3 ani să mai candideze.
Organizația locală PSD votează de 4 ani tot ce vrea primarul PNL și nu a avut niciodată nicio părere contrară.

In condițiile astea, Pistol PSD Buftea nu a găsit pe altcineva, decât pe vărul din Butimanu, sperând astfel că va reuși să bată rezultatul dezastuos din 2016, când au luat doar 1200 de voturi la Buftea.

Să cităm exact și prezentarea dânsului

Se spune în popor, că dacă în viață nu ai sădit un pom, nu ai construit o casa și nu ai crescut un copil, degeaba ai trăit pe pământ. Am 56 de ani, sunt căsătorit, am doi copii, de 34 și 35 de ani. Sunt cetățean al orașului Buftea din anul 1978. Am acceptat candidatura la primăria orașului Buftea ca pe o mare provocare, considerând că am realizări atât personale, cât și profesionale. Întreaga mea activitate a fost dedicată oamenilor și voi continua cu o serie de proiecte pe care doresc să le implementez în orașul nostru. Voi prezenta aceste proiecte in ziarul „Observatorul de Buftea”, în platforma program pentru Buftea. Campania mea va fi una decentă, fără atacuri și jigniri, prioritate având proiectele pe care le voi iniția. Așa să-mi ajute Dumnezeu !

Deci e clar că nu-l va deranja pe primarul PNL, căruia nu i-a făcut niciun fel de opozitie 8 ani de zile, ci i-a susținut toate interesele in Consiliul Local. Un blat sinistru la Buftea, PNL-PSD aceeași familie!

Costache Marin alături de șeful PSD Ilfov, Mihai-Sandu NIță


Intre timp, Ciolacu spune că va propune în CEx dizolvarea PSD Ilfov, afând din presă că organizația ar fi controlată de persoane din lumea interlopă.

OFICIAL: Tobă a distrus PSD Buftea!

]]>
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *