Richard Gioarsa, candidatul PSD pentru Primaria Buftea

Avem deja a treia candidatura oficiala pentru postul de primar la alegerilie din 5 iunie 2016. Dupa Lidia Gosa – Miscarea Populara si Laurentiu Neatu – UNPR, e randul PSD Buftea sa-si prezinte candidatul: Richard Gioarsa.

De fapt, dansul s-a lansat singur, aseara, pe pagina personala de Facebook, noi anuntand aceasta candidatura pe Expresul de Buftea, inca de acum un an.

Ca site independent, asa cum am procedat si in privinta celor doi candidati de pana acum, Lidia Gosa si Laurentiu Neatu, am solicitat intocmai d-lui Richard Gioarsa o scurta prezentare si un mesaj de pornire in campanie. Daca primii doi au fost foarte prompti, candidatul PSD a refuzat politicos sa ne trimita asa ceva.

„Vom scoate un numar de ziar si acolo imi voi povesti viata, cu bune si rele, va fi mai mult o autoironie care va descreti fruntile putin. Nu doresc sa incep cu ceva urat, sa stearga cineva podeaua cu mine. Va rog sa intelegeti. Multumesc.”  Richard Gioarsa.

Richard Gioarsa, vicepresedinte PSD Buftea, este un om de afaceri, cu o istorie indelungata in domeniul comertului local si cu vechi radacini in PSD Buftea. Nu a iesit in fata decat in 2012 cand a obtinut un post de consilier local, dupa o opozitie evidenta facuta fostului primar Stoica, contrar liniei urmata atunci de organizatia locala. A fost la un pas de a fi numit viceprimar, post care nu ar fi exclus in cazul in care nu-l va invinge pe Pistol in aceste alegeri.

Candidatura dansului vine dupa ce in ultimele doua campanii pentru locale, candidatul PSD, Radu Marinescu a obtinut de fiecare data locul 3, cu un procent de 13% la ultimele alegeri.

]]>

3 raspunsuri
 1. Costache Marin
  Costache Marin says:

  Pentru cei interesati,de o campanie murdara, de scandal dar si mult cancan,va asiguram ca PSD va duce o campanie civilizata,fara atac la persoana,si doar cu ce putem veni in folosul cetateanului pe termen mediu si lung! Nu vom face promisiuni fara acoperire,si nu vom vinde iluzii catatenilor orasului Buftea, nu vom spune ceea ce vor sa auda,ci doar ce vom realiza! Echipa PSD Buftea ureaza succes candidatilor la functia de primar si cel pe care il vor dori Buftenii sa castige!

  Răspunde
 2. George
  George says:

  „Pentru cei interesati,de o campanie murdara, de scandal dar si mult cancan,va asiguram ca PSD va duce o campanie civilizata,fara atac la persoana” – e normal. Cum sa faceti opozitie actualului primar. Ati plasat satelitul acestuia pe orbita. Nu veniti cu ceva nou. Este lucrul care il faceti de 12 ani (cred ca e frustrant sa nu iei Primaria 3 mandate la rand)
  „si doar cu ce putem veni in folosul cetateanului pe termen mediu si lung!” – 12 ani nu ati aratat nimic cu exceptia voturilor „pentru” acordate celui care a fost primar.
  „Nu vom face promisiuni fara acoperire,si nu vom vinde iluzii catatenilor orasului Buftea, nu vom spune ceea ce vor sa auda,ci doar ce vom realiza!” – Asta e o poanta din „las Fierbinti”? – Ce puteti promite? Numiti cateva „realizari” din ultimii 12 ani exceptand ridicarea mainii la votul primarului in functie.
  „Echipa PSD Buftea ureaza succes candidatilor la functia de primar si cel pe care il vor dori Buftenii sa castige!” – Buftenii nu vor castiga

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *