AS Voința Buftea (Grupa 2002) in play-off-ul capitalei.

Grupa de juniori născuți in 2002 a Voinței Buftea s-a calificat in turneul play-off al capitalei, câștigătoarea mergând mai departe la turneul final pe țară.

Cu Gabi Stoica antrenor, incă in activitate ca jucător al echipei mari a Vointei, juniorii nostri au intâlnit in primul meci al play-off-ului pe FC Dinamo București, pe stadionul Cătălin Hîldan din Brănești.

Nu s-a jucat decât o repriză pentru că la pauză As Voința Buftea a acuzat ca echipa Dinamo Bucuresti nu a avut asistent sau medic conform regulamentului AMFB. Partida nu s-a mai reluat și se așteaptă decizia FRF-ului, deoarece s-a permis începerea meciului nerespectând regulamentul.

Din păcate, la meci s-a intâmplat și un incident regretabil, cunoscutul cronicar sportiv Ioan Chilom  având nevoie de intervenția Ambulanței Sanador, sponsorul echipei noaste, după ce i s-a făcut rău in tribune, fiind transportat ulterior la spital. Ioan Chilom a scris la toate ziarele de sport din țară și este autorul mai multor cărți despre fotbal. Fiul său are echipa de fotbal AS Dan Chilom, calificată deasemenea in play-off.

]]>

2 raspunsuri
  1. Ionela
    Ionela says:

    ⚽️⚽️⚽️⚽️❤️❤️❤️❤️Cei mai buni copii si cei mai muncitori . Bravo Gabi pentru tot ce faci pentru ei si pentru cât te implici . Mulțumim ca ne faceți mândri de voi. Cel mai profesionist antrenor de la Buftea nu este o lauda , se vede prin rezultate locul2 pe Ilfov calificarea in play Off sa joci cu cele mai bune echipe din Bucuresti sa elimini Nume precum Steaua, Dinamo, Rapid ce mai esti cel mai bun Felicitări As Vointa Buftea gr 2002 .❤️❤️❤️❤️⚽️⚽️⚽️⚽️

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *