Buftea câștigă Cupa României, faza pe Ilfov

După 3 ani de la promovarea in liga 2 și abandonarea locului, orașul Buftea a respirat din nou fotbal, tribuna mare fiind aproape plină, cam 350- 400 de bufteni asistând la renașterea fotbalului buftean.

Voința Buftea a invins rivala din campionat, Viitorul Dragomirești, cu 1-0, câștigand Cupa României, faza pe Ilfov, și va merge mai departe.

Meciul a fost destul de echilibrat, insă doar Buftea a părut că-și dorește neapărat trofeul, atacând mai mult după o primă repriză lipsită total de faze de poartă. După pauză băieții noștri au pus stăpânire pe joc și au inscris după o fază fixă, cel mai probabil exersată mult la antrenament.

Apărarea a funționat bine, astfel că oaspeții nu l-au pus deloc la incercare pe portarul nostru, mijlocul și el foarte bine, doar atacul a fost cam greoi, probabil un pic obosit după zecile de goluri marcate in campionat. Buftenii au terminat cu un om in minus, Dan Păun fiind eliminat după un gest nesportiv, total nepotrivit când echipa conducea și trebuia să-și apere rezultatul. Din păcate tânărul nostru mijlocaș, bufteanul Marius Petre, s-a accidentat serios, deposedând la sacrificiu un adversar scăpat singur.

Voința Buftea urmează să joace in play-off-ul pentru barajul de promovare in liga 3, intâlnind sâmbătă, ora 18, pe stadionul din Snagov pe cei din Periș, urmând apoi, in caz de victorie, să intâlnească invingătoarea dintre Volunrrai II și Viitorul Dragomirești. Invingătoarea din acest play-off al Ilfovului va disputa barajul de promovare in liga 3 cu invingătoarea din play-off-ul Bucureștiului.

Sponsorul echipei este Revicom Oil – Proiectare, execuție, mentenanța benzinării.

VIDEO cu golul nostru.

IMG_1885 IMG_1980 IMG_1985 IMG_2001 IMG_2002 IMG_2006 IMG_2043 IMG_2057

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *