Buftea a fost ciuruita de Crevedia: 0 – 7 !!!

Nu vezi prea des un duel Buftea-Crevedia intr-un meci oficial, asa ca evenimentul ar fi trebuit sa mobilizeze exemplar miscarea microbista din zona. Din pacate, meciul a venin intr-un moment in care diferenta de valoare dintre echipe e foarte mare, Crevedia propunandu-si promovarea in liga 3, in timp ce Buftea doar… nimeni nu stie ce.

Pentru ca nu are rost o cronica a unui meci incheiat cu un astfel de scor, si in general nu are rost cronica unui meci de liga 4, propun cateva opinii personale, care pot fi contrazise sau completate:

 • Crevedia arata beton, cu jucatori adusi special pentru a promova, unii si platiti, si doar cu 1-2 crevedieni
 • Atacantul Truta de la oaspeti, mai roscat ca orice irlandez de la mama lui, a marcat 4 goluri si s-a vazut ca era cu doua ligi peste ceilalti, el jucand ani buni la Sportul Studentesc. Curios cum de nu si-a gasit o echipa intr-o liga superioara…
 • Buftea a inceput cu o echipa aproape total schimbata fata de meciul in care a pierdut cu 5-1 la Corbeanca, fiind preferati in locul unor pusti, cativa veterani ai fotbalului buftean. Astfel am fost convins ca lucrurile vor sta mai bine. Ne-am inselat cu totii, Buftea fiind depasit clar fizic.
 • Antreorul Crevediei, Stelian Isac, 34 de ani, fost jucator de liga 1 la Bacau si Branesti, si-a condus echipa lejer, cu calm, din teren, de pe postul de fundas. Buftea n-a parut condusa de cineva si nu cred ca stie cineva cine e antrenorul oficial. Pot sa ghicesc ca e Mihai Ion, mijlocas in acest meci, profesor la grupele de copii ale Vointei Buftea.
 • Imediat dupa ce Crevedia a marcat primul gol, Buftea  a ramas cu un om in minus, Andrei Dumitrescu fiind eliminat. Arbitrul a avut curaj sa faca asta, desi putea sa treaca si el cu vederea, nu s-ar fi suparat nimeni. Andrei si-a lovit adversarul cu piciorul dupa ce a fost faultat si a parasit terenul protestand de unul singur, caci nici spectatorii, nici colegii lui nu insistau. Nu e mare tragedie, nu e primul lui rosu, o avea peste 20 probabil, iar Buftea oricum era batuta si 11 la 11. Dar oare ce-si ziceau in momentele alea, in tribuna, dandu-si coate, copiii de la grupa pe care el o conduce, si care venisera sa-l vada pe domn profesor?
 • O faza care spune multe despre degringolada de pe banca bufteana… dupa ce au fost facute toate schimbarile, conducerea bufteana a incercat sa mai faca 3 schimbari (!!), spre mirarea arbitrilor si spectatorilor.
 • Un 0-7 acasa cu rivalii vecini, fara sa avem vreun atac,  nu ar trebui sa fie digerat asa usor, mai ales ca in ultimii ani nu prea au existat in fata noastra, nici in partide directe, nici ca performanta.
 • Putini spectatori, vreo 100, in mare parte crevedieni, asta pentru ca pe cei care conduc echipa si pe cei care o finanteaza de la primarie, pur si simplu nu ii intereseaza sa construiasca ceva, nu au nicio strategie, chiar daca spun ca baga bani in grupele de copii. Sa nu pui tu un amarat de afis despre acest derby in toata Buftea ?
 • Din ce stiu, se duc peste 1 miliard de lei pe ani la acest club, dar pe ce? Echipa mare nu are bani, iar parintii copiilor de la grupele de juniori se plang ca afara de tricouri, sa dea bine in poze, copiii nu beneficiaza de aproape nimic.
 • Degeaba ne laudam ca avem 2-300 de copii la clubul Vointa Buftea, daca nu avem nicio strategie pe termen lung, nicio performanta, nu-i sustinem cu mare lucru si nu ii atragem mai mult. Pentru ce sa traga copiii? Pentru un fenomen fotbalistic mort in oras? Sa ajunga la echipa mare care e ciuca batailor si rusinea judetului? Si ca sa joace cu tribunele goale?
 • Cei ce se pricep stiu ca in Buftea nu mai e nicio tanara speranta De bine de rau mai aveam pana anii trecuti niste baieti care cochetau cu liga 2 si chiar cu liga 1 (vezi Chitu, Bitfoi, Ispir). Ar fi Dani Mande, care apropo, joaca in liga 2 din Belgia. Nu mai vezi tanar buftean care sa se tina serios de fotbal, desi ne laudam ca avem super echipe de juniori! Eu stiu doi copii promitatori din Buftea, care joaca la Dinamo, dar sa-i vedem dupa ce termina junioratul!
 • Din pacate clubul de fotbal creat de Pistol seamana din ce in ce mai mult cu cel creat de Stoica… adica o jucarie pentru oamenii lui, special pentru microbistii din anturaj, sa-i distreze si sa-i tina aproape. Deocamdata nu cu gaura financiara de pe vremea lui Stoica…
 • Bafta crevedienilor, sa-i vedem in liga 3 si apoi in liga 2, ca avem noi stadion unde pot juca si astfel microbistii bufteni poate vor vedea iar fotbal decent. Pe banii altora, ce vis!
https://www.youtube.com/watch?v=kHRaio3UzTo

IMG_3813 IMG_3821 IMG_3831  IMG_3844 IMG_3857

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *