Mucegai la Penny

N-aș fi făcut acest articol  dacă nu m-aș fi lovit de probleme de acest gen de mai multe ori in acest magazin.

Nu cumpăr decât foarte rar, când am vreo urgență, lipii de la Penny Market. Mie mi le aduce furnizorul zilnic, proaspete, dar azi am rămas fără și am luat un pachet de la Penny, deși in general prefer magazinul concurent din Studio.

Am avut supriza neplăcută să constat că toate lipiile din pachet erau pline de mucegai. Nu are rost să reclam la protectia consumatorului, pentru ca ei vor lua măsuri doar dacă nu reusesc să mă ințeleg pe cale amiabilă cu magazinul, cale amiabilă insemnând ca eu să mă duc inapoi cu produsul, iar ei să-și prezinte scuzele și să-mi dea un produs  identic sau banii inapoi.

Insă acest articol ii va durea mai tare, iar clienții vor fi mai atenți când vor cumpăra de la ei. Probabil și producătorul are o mare vină, dar și magazinul, care ii cere discounturi mari și nu verifică marfa.

IMG_17712

IMG_1772

]]>

2 raspunsuri
 1. Buftean
  Buftean says:

  Si totusi… erau in termen de valabilitate. Ce sa inteleg ca termenul de valabilitate e prea mare, ca nu au fost depozitate in conditii bune (dar ce conditii?) sau si continutul este cu probleme?

  Răspunde
 2. Bogdan Toba
  Bogdan Toba says:

  Cel mai probabil au fost ambalate in pungi când erau calde, ceea ce e o greșeală elementară in domeniul panificatiei. E curios termenul de expirare, 5 zile de cand le-am luat eu, adica maximul in general la lipii daca sunt pastrate la rece, insa astea erau clar facute cu alte cateva zile in urma, fiind si uscate, si sigur au zacut o perioada undeva la temperatura ridicată.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *