Acuzați că joacă violent, tinerii fotbaliști bufteni au fost bătuți la Domnești

Incidente grave pe un teren de fotbal, în liga județeană Ilfov, unde echipele de juniori Voința Domnești și Clubul Sportiv de Sănătate Vointa Buftea s-au luat la bătaie pe teren, implicându-se inclusiv membri ai clubului și spectatori.

Conform presei, desi jocul nu avea o miză, cele doă echipe fiind pe locurile 7 și 5, meciul a fost extrem de dur, 4 bufteni primind cartonașe roșii, alți 7 galbene, până în minutul 75, când meciul s-a intrrupt definitiv în urma unei bătăi generale. Doi jucători ai Voinței Domnești (in albastru in video) au ajuns la spital.

UPDATE: Sancțiuni

Toată presa sportivă din România relatează incidentul, antrenorul gazdelor susține că buftenii au provocat și jucat extrem de dur, dar varianta oficililor bufteni lipsește deocamdată din presa. Se cer măsuri dratice pentru pedepsirea vinovaților, inclusiv deschiderea de dosare penale, iar FRF a anunțat o anchetă.

Pare singul eveniment cu care se face remarcat fotbalul buftean în ultimii 10 ani, de când există clubul privat Voința Buftea, susținut cu bani de la bugetul local. În 10 ani nu au depășit liga 4 și niciun fotbalist buftean de la club nu s-a remarcat, nici măcar la liga 3.

Video exclusiv. Bătăușii Under19.

Noi imagini cutremurătoare de la bătaia dintre juniorii de la Domnești și cei de la Buftea! Scene șocante: un copil primește un picior în piept, iar un altul e lăsat lat în urma loviturilor încasate! VIDEO EXCLUSIV

Meciul dintre ACS Voința Domnești și ACS Sănătate Voința Buftea, din runda cu numărul 13 a seriei A-1 din campionatul destinat juniorilor U19, s-a încheiat în minutul 75, din cauza unei încăierări generale.

Alte imagini halucinante.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *