Vointa Buftea s-a retras din campionat! Fotbalul buftean a fost ingropat!

Buftea a promovat in liga 2 de doua ori in istorie, de fiecare data in an electoral, 2008, sustinuta de primarul Balalau si in 2012, sustinuta de Stoica. Dupa 4 ani, Pistol nu are nevoie de asa ceva in campanie si nici nu cauta sponsori. Anul trecut Buftea s-a calificat la baraj, dar s-a retras, tot pentru ca Pistol a refuzat sa o finanteze. De ce a infiintat-o totusi si a sustinut-o pana acum? Doar ca sa o desfiinteze? Grupele de juniori nu au cum sa faca perfomanta fara o echipa de seniori inscrisa in orice liga. Nu cred ca exista oras in tara, afara de Buftea, care sa nu aiba o echipa de fotbal inscrisa in esaloanele inferioare. Altfel, Crevedia este pe locul 2 in serie, cu mari sanse de a mege in play-off-ul pentru promovarea in liga 3.]]>

3 raspunsuri
 1. Marian Gavrilescu
  Marian Gavrilescu says:

  Nu cred ca este o decizie proasta. Am auzit multe povesti legate de sectia de fotbal. Se poate reforma, daca se vrea, nu de catre Primarie. Daca exista cineva care sa-si asume, o persoana serioasa, se pot gasi sponsori. Trebuie situatie clarificata si desprinderea de Consiliul Local care nu trebuie decat sa puna baza la dispozitie. Daca mi se cere, pot sa vorbesc si eu cu potentiali sponsori. Dar, trebuie un plan clar! Sa auzim de bine!

  Răspunde
 2. Mari
  Mari says:

  Avem nevoie de sponsori la copii.. Avem o echipa de copii de 2002 foarte serioasă.daca se poate avem nevoie de mingii si materiale pt antrenament… Va așteptam cu drag

  Răspunde
 3. Bogdan Toba
  Bogdan Toba says:

  Pai domul primar si domnul consilier RG spun ca banii se duc la grupele de copii, ce rost are echipa mare? Si dvs spuneti ca nu sunt bani la copii? Atunci ce face clubul cu banii? Eu am tot auzit ca n-au de niciunele copiii, si nici antrenorii salarii. Si atunci cum sustine primaria sportul? Doar prin laude si minciuni? Nici macar nu se chinuie sa gaseasca sponsori?
  Hai sa gasim noi, dar pentru asta trebuie sa iesiti in fata, antrenori si parinti, sa va dati numele si sa spuneti problemele, paote gasim noi, comunitatea, solutii! Ca pe ei ii gaseste Curtea de COnturi cu probleme sau DNA-ul si se duc la puscarie, apoi clubul va ramane fara niciun fel de sprijin financiar, iar copiii si antrenorii pe drumuri.
  Domnule consilier RG, aveti cuvantul…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *