A inceput Liga 4 Ilfov! Buftea si Crevedia in aceeasi serie!

Pentru prima oara Buftea si Crevedia, cele doua localitati vecine si prietene, vor participa in aceeasi serie a campionatului, in Liga 4 Ilfov.

Vointa Crevedia, cu obiectiv declarat de promovare in Liga 3, a solicitat inscrierea in Ilfov, fiind acceptata chiar in seria castigata anul trecut la pas de Vointa Buftea. Distantele parcurse ar fi fost motivul oficial pentru mutarea Crevediei, dar neoficial ar fi vorba de lejeritatea acestei serii, mult mai propice promovarii decat cea din Dambovita.

Sezonul acesta, Buftea a ramas fara finantator, plecat de la echipa dupa ce primaria a refuzat sa cofinanteze echipa aflata la doi pasi de promovarea in liga 3. Astfel ca Vointa Buftea a plecat la drum doar cu jucatori bufteni, in mare parte foarte tineri, condusi in teren de jucatori cu experienta ca Andrei Dumitrescu, Mihai Ion si Alexandru Bulgaru.

In primul meci al sezonului Buftea a fost surclasata pe stadionul din Tamasi, de ACS Corbeanca, o echipa care parea la acelasi nivel cu noi si care in componenta si jucatori din Buftea. Meciul s-a terminat 5-1 pentru gazde, in fata a doar vreo 20 de spectatori.

In aceeasi etapa, la Crevedia (ultima fotografie), cu 100 de spectatori in tribune, Vointa Crevedia a invins cu 2-0 (Stanciu, Truta Andrei) pe ACS Cornetu. Derby-ul dintre Buftea si Crevedia va a vea loc in etapa a 2-a, saptamana viitoare la Buftea, si speram ca va fi un spectacol interesant, pentru ca la acest nivel, localnicii ar trebui sa fie atrasi de asemenea partide, mai ales ca ele se disputa intre localitati invecinate, ca Buftea, Crevedia, Corbeanca, Chitila, Peris.

Va fi o lupta serioasa si in aceasta serie, mai ales ca e sezon electoral, cand vin cei mai muti bani de la primarii. Crevedia chiar va trage la promovare, iar la Buftea se zvoneste ca ar dori sa vina Catalin Rufa, un personaj cunoscut in liga 2, cu echipa de la Resita, unde autoritatile locale refuza sa mai finanteze echipa cu 12 miliarde lei vechi anual!!! Greu de crezut ca Pistol va fi de acord sa finanteze echipa cu astfel de sume.

IMG_3708  IMG_3711 IMG_3722

IMG_3681

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *