Primarul Pistol spala RAJA si impreuna pregatesc majorarea tarifului la apa

In urma campaniei mele „Buftea vrea apă curată la preț decent”, care a generat un val de critici ale buftneilor, RAJA a cerut ajutorul primarului, care ii găzduiește un fel de drept la replică, intitulat „Raja in dialog cu cetățenii”.

Dialog? Ce penibil… e doar un comunicat agresiv in care mint cu tupeu fantastic și iși pregătesc terenul pentru o nouă mărire a tarifului, in condițiile in care știm cu toții ce oferă. La penibil și agresiv e scris, probabil că e făcut chiar de ziaristul primarului, nu de conducerea RAJA. Citiți, să vă umpleți de nervi! Iată, pe scurt, ce spun!

 • ne spun clar, agresiv, că apa e a lor și că ei o vând, nu o dau gratis! Nu e a noastră, nu e a lui Dumnezeu!
 • asta pentru că ei ar fi investit și banii lor, pe lângă fondurile europene.
 • lucrările de reabilitare si extindere rețea s-au incheiat, așa cum spuneam și noi, deși unii au grijă să spună că nu, că ar trebui să mai avem răbdare. Nu! Lucrările s-au incheiat, asta e produsul lor de acum incolo.
 • au investit mult și au cheltuieli foarte mari
 • toate ajustările (a se citi măririle) tarifare au respectat Strategia Tarifară aprobată de Consiliul Local Buftea
 • furnizează apă potabilă, mai sigură și mai ieftină decât cea de la magazin… „o apă pentru generațiile de azi și de mâine”!
 • dar… calitatea apei lor are de suferit din cauza rețelelor vechi din bloc, care sunt ale noastre și pe care trebuie să le reparam noi. Complet fals… apă mizerabilă e și la curți și la blocul nou de la Castani. Și dacă ar fi din cauza rețelelor din blocuri, consiliul local trebuie să aibă o inițiativă in acest sens, să rezolvăm problema, să nu mai plătim ca proștii prețul aiurea și să ne batem joc de munca RAJA!

De ce spun in titlu că insuși Pistol spală imaginea RAJA prin această replică? Pentru că această fițuică pe care o plătim din banii noștri e creația lui, el dă „bun de tipar” număr de număr și el atribuie direct contractul an de an, ziaristului preferat, plătind 1000 de euro de la buget pentru fiecare număr.

La final o dovada ca si cei care stau la curte au probleme cu apa…  manopera curatare calcar centrala, 150 lei. Cum facem sa-i dam in judecata? Se pricepe cineva, ne ajuta cineva, are cineva curaj?

Conform Strategiei de Tarifare, aprobată de Consiliul Local in 2013, RAJA va mări tariful la apă cu 10% anul acesta!

Semnează petiția! Buftea vrea apă curată la preț decent!

.

raja222

18338871_1555221251168448_1601323565_o

18254421_1498987393468190_416690665_n

.

]]>

4 raspunsuri
 1. ion de la raion
  ion de la raion says:

  Da de ce nu iti faci un put ? Scapi de RAJA si nu mai platesti apa pe care nu o folosesti, o sa iesi mai ieftin, garantez.

  Răspunde
 2. buftean
  buftean says:

  Maine este sarbatoare, INALTAREA DOMULUI, raja s-a pregatit, stie ca se vopsesc oua, de ce sa ne mai chinuim, avem apa rosie. Multumim conducerii orasului! Avem apa rosie! As vrea ca maine la ceremonia organizata in centrul orasului, conducerea orasului sa isi ceara scuze pentru apa din aceasta serara. Trebuie sa ma culc, am inceput sa visez. Apa buna, scuze, noapte buna.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *