(P) Credibiliare, agenție imobiliară în sprijinul comunității

De azi, subsemantul, Bogdan Tobă, am deschis agenție imobiliara cu acte în regulă! Credibiliare. De azi, domeniul imobiliar local nu mai e accesibil doar unei mâini de oameni, ci tuturor celor interesați!

Buftea se va schimba mult in viitorul apropiat, iar eu am acces la multe informații și planuri ale orașului, pe care le impărtășesc deja cu voi. Au demarat deja proiecte imobiliare uriașe! Buftea se va schimba din punct de vedere urbanistic și imobiliar, va evolua sper eu, și nu vreți să rămâneți în urmă la capitolul ăsta.

Mă voi concentra pe reprezentare exclusivă, nu pe intermedieri, care au dus domeniul imobiliar in derizoriu, bazându-mă pe analize de piață obiective, nu pe supraevaluări și subevaluări care produc confuzie pe piața locală.

Poveștile pe care le spun în noul meu business sunt credibile și ușor verificabile. De aici și numele Credibiliare. Nu pot vorbi aiurea, nu pot înflori cum e tradiția în imobiliare, pentru că Buftea e mică, oricine poate verifica rapid, iar o astfel de afacere se construiește, în primul rând, pe încredere.

Credibiliare va fi un concept modern în domeniu:

➡️o agenție după calapodul meu: credibilă, discretă și transparentă.
➡️ vom oferi comunicare totală clienților și promovare profesionistă.
➡️ nu doar o agenție axată pe comision, ci și un reper etic pentru piața imobiliară locală.

📌 Ce aducem în plus față de alte agenții

✅Oferim cu drag informații și sfaturi gratis oamenilor simpli care nu fac o afacere din imobilaire, ci doar vor să facă o schimbare în viața. Contactați-ne cu încredere!
✅ Oricine vrea să-și cunoască bine agentul imobiliar pe mâna căruia dă casa. Pe mine mă cunoști, eu mă expun, nu stau în spate. Am deja un brand personal și nu voi risca să-l stric printr-o activitate nepotrivită.
✅ Dacă nu ești din Buftea, dar achiziționezi prin noi proprietatea aici, ofer suport și după tranzactie, pentru a te integra și acomoda mai rapid.
✅ Publicăm informații despre domeniul imobiliar din zonă.

📌 De ce ai avea nevoie de ajutorul nostru?

✅ Oferim discreție maximă celor care vând o proprietate, și transparență totală celor care vor să cumpere.
✅ Dacă nu e suficient pentru tine să pui un anunț simplu pe un site de imobiliare și dacă nu ai informații despre domeniu
✅ Nu vrei să fii deranjat de orcine sau să bagi pe oricine în casă. Noi îți selectăm clienții potriviți.
✅ Oferim informații complete pentru a nu pune omul pe drumuri, pentru a nu pierde clientul timpul.

📌Ce mă recomandă:

✅ Cunosc perfect Buftea și Crevedia. Perfect! Colț cu colț, tarla cu tarla, cifră cu cifră. Știu proiectele de viitor și provoc evoluția orașului.
✅ Am expunere media cum nu are altul. Pagina personală cu 7000 urmăritori, pagina orasului Expresul de Buftea cu peste 12 000 urmăritori, dar și pagina agenției Credibiliare, cu 7000 urmăritori din zona București – Ilfov. Am achiziționat și domeniul credibiliare.ro unde va fi curând site-ul agenției.
✅ Abilități de marketing și promovare. Lucrez deja ca social media manager la Haiclick
✅ Toată activitate este gestionată într-un soft CRM de imobiliare pe care l-am achiziționat și pe care il folosește orice agenițe profesionistă.
✅ Sunt deja broker imobiliar cu acte în regulă, cu cursuri, examen, licență, membru al Asociației Borkerilor Imobiliari, legitimație, ștampilă, și contracte avizate de ANPC. Respect un cod etic al asociației și lucrez doar cu contract, iar asociația mă va reprezinta în instanță, în caz de litigii, și va câștiga mereu

Dacă vrei să vinzi sau cauți că cumperi o proprietate, sună la 0726137500 și incheiem rapid un contract standard, totul elegant și transparent.
Reprezentăm exclusiv o singură parte, vânzător sau cumpărător, iar comisionul este de 3% .

Dacă ai nevoie de ajutor, sfaturi, scrie-mi pe mail la bogdan.toba2005@gmail.com.
Like paginii Credibiliare să urmărești activitatea locală în domeniu.

#imobiliareBuftea

#imobiliareCrevedia0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *