Oficial, Pistol si-a atras si PMP Buftea

Daca mai avea cineva vreun dubiu, acum e oficial, PMP Buftea, fost UNPR, a trecut in barca lui Pistol. Astfel, Pistol controlează tot Consiliul Local.

In alegerile locale din vara, PSD Buftea a demonstrat ca e blat si nu l-a deranjat cu nici o vorba pe primar, condidatul lor, Richard Gioarsa, obtinand doar 12%, adica 1000 de voturi, desi declara public oriunde ca, citez: “PSD Buftea, si daca pune un caine de pe strada candidat, are 2000 de voturi asigurate in Buftea”. Dansul a reusit jumatate din voturile cainelui, iar la consiliul judetean PSD a avut cu 700 mai multe decat Richard Gioarsa.

Simplu: nu toți votanții tradiționali PSD din Buftea l-au votat pe președintele organizației locale, taxandu-l pentru faptul că nu a făcut (și incă nu face) vreo opoziție primarului PNL. Rezultatul a fost dezastru pentru dânsul personal, anunânțându-și imediat demisia, dar ignorând-o după ce a trecut febra alegerilor. Dar vom mai vorbi despre blatul evident facut de Pistol cu PSD Buftea!

PMP Buftea, in alegeri UNPR, era controlat de Pistol de mult, inca dinainte de alegeri, cand a intervenit la conducerea judeteana UNPR, pentru ca organizatia lor locala sa nu-l puna candidat la primarie pe Dumitru Constantin, pe care il considera un pericol.

Atunci, din cauza asta, toata organizatia locala UNPR si-a dat demisia, UNPR Buftea mergand in alegeri doar cu Laurentiu Neatu candidat pentru primarie si Mihai Cojocariu, primul pe lista pentru consiliul local.

Desi UNPR Buftea nu exista practic, la consiliul locala obtine 454 voturi, in timp ce pentru funcita de primar, 64, iar pentru consiliul judetean, 259. De unde asa de multe voturi pentru consiliul local? Pare o scamatorie electorala pusa la cale de Pistol, pentru a-si introduce omul de la UNPR in consiliu. Avea o datorie.

Daca pana acum nu a fost oficial că UNPR Buftea, transformat apoi in PMP, e condus tot de primar, acum avem dovada.

Consiliul Local a aprobat cu unanimitate de voturi numirea in consiliile de administratie ale societatilor ce apartin Consiliului Local (Buftea Admin SRL si General Public Serv SRL) a domnilor Neatu Laurentiu si Chelu Valentin. Ambii de la PMP Buftea, fosti uneperisti, primul pensionar MAPN, al doilea, pus de Pistol in 2012 administrator al Liceului D. Dumitrescu.

Numirea s-a făcut in baza unei selcții prealabile făcute de comisia pentru selcția candidaților, formată din Barbu Dorel (Inspector Resurse Umane), Romanescu C-tin (consilier local PNL) și Cojocariu Mihai (consilier local PMP/UDMR).

Selecția s-a făcut prin concurs, la care au participat doar cei doi mai sus menționați.

proiect-CA-General Public

proiect-CA- Buftea Admin

]]>

2 raspunsuri
 1. bizu
  bizu says:

  Asa cum am fost obisnuiti Expresul de Buftea mai vine cu o dezimformare bazata pe cateva fraze scoase din context .
  Ce vreau sa spun este ca la nivel judetean exista un protocol prin care PNL este aliat cu PMP . ca urmare a acestui protocol vicepresedintii consiliului judetean sunt cei doi consilieri judeteni PMP . Acest fapt a permis PNL sa continue proiectele demarate de catre forstul si actualul presedinte al consiliului judetean Marian Petrache .
  Vorbim deci despre o alianta inregistrata legal la vedere nu despre un ” blat” . Aceasta alianta face ca in mai multe primarii unde sunt primari PNL viceprimarii sa fie PMP . tot in cadrul acestei aliante .
  astept cu interes alianta mai mult decat previzibila intre USR si PNL . si atunci astept cu interes pozitia Expresului

  Răspunde
 2. Bogdan Toba
  Bogdan Toba says:

  Asa cum am fost obisnuiti, domn consilier Bizu, mai trantește o gogonată! Iti rupeam perciunii, dacă eram in locul bosului, nu faci deloc propagandă seriosă.
  Ce vreau să spun e că tu, Radu Dorobantu, aka Bizu, pe vremea când erai membru PPDD ai fost pus de prietenul tau din copilărie, Pistol de la PNL, in CA al firmelor primariei, fără vreo alinață intre cele două partide, fără vreun concurs cum zice legea. Doar pentru că ești al lui și il cureti frumos de scame.
  Pentru ca ai trecut si la facut pantofii si ai facut-o bine de tot, bosul tau te-a luat la PNL și ți-a dat un os mai mare, la consiliul județean, așa că legea te-a obligat să iți dai demisia din consiliul de adminsitratie al firmelor respective.
  In locul tau, bosul a pus un al prieten comun si pe un domn, ambii de la PMP. Fara concus, cum zice legea.
  Iar tu ne spui ca a fost obligat de nu stiu ce alianta de la judet? Iar noi o sa ne cerem iertare ca am crezut ca v-a cumparat pe toti.
  Nu astepta cu interes nicio alianta intre PNL si USR, nu facem aliante să vă spălăm pe voi. Faptul că susținem același premier e o conjunctură tristă. Poziția Expresului tre să o simți deja din atitudinea mea… Nu fac aliante, compromisuri, nu mă incovoi, nu ma inmoi in fața unor PNL-iști care au sugrumat orașul ăsta și huzuresc pe banii publici! Daca maine face Nicusor alianta cu voi si voteaza toate tampeniile PNL, crezi ca gata, ma liniștesc? Mie nu mi-a inchis nimeni gura nici cu bani, nici cu amenințări, și imi inchide Nicușor cu rugăminți?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *