Comunicat Miscarea Populara Buftea… George Marchidan, noul presedinte!

Conducerea Miscarii Populare – Buftea a luat act de comunicatul fostului membru Doru Cioaric. In legatura cu acest continut facem urmatoarele precizari:

In urma unei indelungi “reflectii” privind diferenta majora dintre sprijinul si girul care i-au fost acordate de catre conducerea judeteana a Miscarii Populare si rezultatele obtinute la ultimele alegeri, Doru Daniel Cioaric a hotarat cu mai mult timp in urma sa-si prezinte in fata colegilor, demisia ca un gest pe care l-am calificat onorabil la acea data. Fiind probabil la curent cu recentele schimbari ce urmau sa se concretizeze in filiala Buftea a Miscarii Populare, tanarul Doru Daniel Cioarec a simtit sa comunice aceasta decizie prezentand-o acum si intr-un stil propriu dar insotita de inexactitati. Astfel constatam cu nedisimulata uimire ca functiiile membrilor alesi in conducerea locala PMP nu existau ele nefiind niciodata aprobate in ceea ce ii priveste. Aceasta situatie creata urmeaza sa fie reglementata pe cale legala.

In structura bine definita a Miscarii Populare vanatorii de oportunitati politice se autoexclud, cazul domnului Doru Daniel Cioaric fiind un exemplu concludent in acest sens.

Ieri inginerul George Marchidan, proaspat numit in functia de presedinte al Miscarii Populare – Buftea si viitor candidat la Primaria Orasului Buftea, a fost prezentat domnului Traian Basescu. Ne mandrim ca avem ocazia sa sustinem tineri dornici sa munceasca pentru construirea unui viitor linistit atat parintilor cat si copiilor lor. Domnul George Marchidan intruneste calitatile necesare unui tanar politician ce urmeaza sa se puna la dispozitia urbei care il va fi mandatat sa-si duca la bun sfarsit proiectele pe care le doreste pentru orasul Buftea.

Apreciem eforturile dumnealui in ceea ce priveste lupta impotriva coruptiei in sistemul administrativ si preocuparile pentru gestionarea in maxima eficienta a Bugetului Local. Conducerea superioara a Miscarii Populare a tinut cont de parcursul profesional al acestuia si atitudinea constanta pe care George Marchidan a manifestat-o cu privire la preocuparile sale politice. Oferim tot sprijinul nostru atat dumnealui, echipei care exista, cat si celor care ni se vor alatura.

Echipa Miscarii Populare – Buftea

]]>

12 raspunsuri
 1. alina
  alina says:

  Subscriu la ce a scris „nume”,exact un mare pârț ! Cei care își dau seama de fapt cum sta treaba și demisionează, nu o fac de proști, o fac ,ca au coloana vertebrală și nu au acceptat sa vina cu bani de acasă sau sa facă alte compromisuri(cazul lui Doru Cioaric ).Mai nou toți se visează primari în orașul Buftea dar hai sa fim serioși. ..Pistol nu are competitori,îl îmbată nene cu mustața și pe Giorgica cu apa rece, îi spune ceea ce vrea el sa audă iar el nu știu cum sa va spun …Deja se vede primar :)))

  Răspunde
 2. George
  George says:

  Hahaha. Asta inseamna ca nici de la pistol care s-a aplecat nu cu mult timp in urma in fata lui… :)))
  Traian Basescu ramane Traian Basescu, un brand, un politician, un leader ce va fi consemnat de istorie, un personaj controversat, un tata, un socru, un fost capitan, un fost ministru…. mai vreti?
  Nu intrati in panica. Acesta este doar inceputul iar pana la sfarsit va fi la fel :)))

  Răspunde
 3. Bogdan Toba
  Bogdan Toba says:

  Nu cred că e un comunicat prea reușit, nu așa se face un debut, nu se lovește in concurență, in inamici, cu atât mai puțin in foști parteneri, mai ales că Doru a avut un comunicat decent. Poți să le dai șuturi cândva fostilor colegi, dar când ești undeva sus, după ce ai realizat ceva.
  Ce rezultate proaste a avut PMP Buftea la alegeri? Cred că a avut in Buftea un procent mai mare decât pe țară. E adevărat, PMP Bufea nu s-a remarcat, dar ce partid s-a remarcat in Buftea in ultimii ani? Nici măcar marele PSD Buftea nu a ridicat un deget, nici măcar pe ala mijlociu… măcar PMP Buftea s-a remarcat prin huiduirea lui Ponta si tot e ceva.
  Și totuși, mai așteaptă cineva ceva de la PMP? Am văzut că a ajuns la 2.5% in sondaje, incă un pic și ii depășește Monica Macovei, de una singură.

  Răspunde
 4. alina
  alina says:

  George, nu confunda iubirea cu respectul, sunt doua chestii diferite. Din păcate am făcut parte din acest partid dar văzând multe lucruri deranjante în interior ( lucruri venite de la conducerea Ilfov) am ales sa nu îmi mai bat capul și nervii. E ușor sa vorbești din afară. …afară e vopsit gardul. ..înăuntru leopardul. Iar la alegeri Pmp buftea cat a fost Cioaric ,a obținut în Buftea un foarte bun scor la alegeri (informati-va) . Și ca de încheiere, subscriu la ce a scris Bogdan

  Răspunde
 5. Cristina dragomir
  Cristina dragomir says:

  Da, e adevarat, Doru Cioaric a muncit, el era baiatul care punea bannere cu scara, pe stalpi.
  Asta e motivul pentru care s-au luat 450 de voturi.

  Răspunde
 6. George
  George says:

  Domnule Bogdan, nu s-a lovit in concurenta nici in fostii parteneri. Din cate inteleg Doru Cioaric si-a depus singur demisia. In politica nu ai parte numai de zile insorite, numai de prieteni si numai de intelegeri respectate. Parerea mea este ca trebuia sa stea sa lupte pentru principiile care l-au facut sa aleaga acest partid in care a crezut si pe care L-A PROMOVAT! Pe cei 450 de alegatori i-a convins ca acel partid este bun. Ce le transmite acum, ca nu mai este un partid bun fara el? Comunicatul cred ca in esenta releva tocmai faptul ca alegerea ii apartine lui domnului Doru Cioaric. Cred ca orice partid are un drum spre niste valori definite de statut cu sau fara Cioaric sau Marchidan, cu sau fara Nastase sau Ponta, cu sau fara Basescu sau Blaga.
  Cristina, nu contesta nimeni munca lui Doru. Nu contesta nimeni rezultatele. Cred ca acest comunicat nu incearca sa compare scorul cu sustinerea pe care Doru ar fi avut-o si nu avem de unde sa cunoastem despre ce este vorba.
  Raman la parerea mea: Doru trebuia sa incerce sa lupte pentru principiile sale. Dumnezeu iti da dar nu iti baga in traista. Vom judeca in timp dupa fapte daca demisia pe care si-a depus-o Doru Cioaric se va dovedi o pierdere sau un castig.

  Răspunde
 7. Hadrian
  Hadrian says:

  O intrebare e pe buzele tuturor! Nu ca ar reprezenta vreun interes persoana in cauza dar la cat de bombastic incepuse, avand sustinerea lui Gelu Clit, a Parintelui Badea si a celui din umbra aflat la Academia Jilava unde se spune ca scrie o noua monografie a orasului Buftea!
  Intrebarea este: Unde a disparut Georgica? De ce s-a volatilizat? Tocmai cand incepuse armaghedonul impotriva lui Pistol? Nu cumva a fost pus la respect incat nu mai indrazneste sa scoata nici nasul?
  P.S. Nici echipa sa de sustinatori nu are raspuns la aceasta intrebare. Sa intelegem ca Pistol nu il mai are oponent la alegeri?

  Răspunde
 8. Hadrian
  Hadrian says:

  S-a anuntat candidatul PMP in persoana unei doamne profesor. Deja „latzosul” a luat-o la porcait. Eu unul sunt satul pana in gat de mizeriile gunoiului ala care isi permite orice. Macar doamna Gosa Lidia e platita ca un cetatean onest pentru ceea ce munceste.
  Latzosul nespalat din ce bani si cum e platit?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *