Lista candidatilor UNPR si PMP Buftea pentru Consiliul Local

Biroul Electoral Buftea a validat candidaturile pentru functia de primar din partea UNPR Buftea (Laurentiu Neatu) si PMP Buftea (Lidia Gosa), cat si lista candidatilor pentru functia de consilier local. Iata listele celor doua organizatii, nu asa mari, pentru ca ele nu spera la prea multe mandate, ca PNL si PSD.

Expresul de Buftea va prezenta in zilele urmatoare fiecare candidat la functia de consilier, care are sanse de a patrunde in consiliu. Avem nevoie si de ajutorul vostru pentru a-i identifica pe consilierii mai putin cunoscuti si asteptam foto/info despre ei. Ideal ar fi ca toti sa-si publice unde vor ei o descriere si un mesaj pentru bufteni, caci atfel de ce sa-i votam, daca nu-i cunoastem? De exemplu, eu nu cunosc aproape niciun candidat de la cele doua organizatii, desi cunosc multa lume din Buftea!

Altfel, candidatura mea INDEPENDENTA, pentru functia de consilier local, a fost acceptata de Biroul  Electoral.

lista_consilieri_pmp lista_consilieri_unpr

]]>

2 raspunsuri
 1. EugenD
  EugenD says:

  Remarc cu placere altruismul domnului Neatu care a oferit singurul loc eligibil al UNPR Buftea (dupa parerea mea) unei alte persoane, domnia sa fiind pe locul doi desi este candidat la primarie si presedinte al filialei locale.
  Ramane o enigma pentru mine unde sunt cei care au pus bazele UNPR Buftea si daca acestia mai trag sau nu pentru UNPR.

  Răspunde
  • Laurentiu NEATU
   Laurentiu NEATU says:

   Domnule Eugen D, va multumesc pentru cuvintele calde, deosebite ce mi le-ati adresat si dupa cum era normal ma simt obligat sa raspund cpmentariului dvs., astfel:
   1. Altruismul de care spuneati, cred ca face parte din educatia militara pe care am primit-o atatia ani, unde un adevarat cpmandant , se ocupa in primul rand de subordonati si apoi de el insusi. Cea mai mare satisfactie a acestuia, este fortificarea echipei cu care va infrunta obstacolele in situatii dificile precum si calirea individuala a fiecarui componet al echipei. Dupa cum sunt sigur ca va aduceti aminte despre esenta tematicii prezentarii mele , in calitate de presedinte al UNPR-Organizatia Teritoriala Buftea, am spus ca intentionez si voi face tot posibilul pentru a promova in activitatea politica viitoare tineret si seniori cu integritate morala si coloana vertebrala vericala, oameni onesti care sa reprezinte interesul comunitatii, oameni de rand si din randul celor cu care ne intalnim zilnic pe strada. De multe ori,cei ce se cred intelectuali (nu contest pregatirea profesionala ci cumulul calitatilor acestora), sau focare de influenta, tradeaza foarte usor si foarte repede pentru asi atinge interesul personal, adevarati demagogi ai parvenirii personale (avem exemple suficiente atat in viata de zi cu zi cat si in activitatea politica). Spuneam intr-un comentariu, ca cine detine informatia, detine controlul – iata primul pas pe care-l fac in politica bufteana- informatia de jos in sus care poate pune bazele unei reusite viitoare. La finele acestei campanii electorale, cu sinceritate spun, asi fi foarte bucuros si mandru (de alegerea facuta) si sa constat ca buftenii s-au saturat de demagogie, imbratisand normalitatea fireasca a gospodarului sau a intelectualului nepatat (este cazul reprezentantului nostru , a independentului – si la propriu si la figurat,dl. B.T. si probabil a altor candidati)
   2. Cu permisiunea dvs., voi elucida in scurte cuvinte enigma dvs. Daca veti reciti prezentarea mea, unde spuneam fara lipsa de modestie , ca sunt inconjurat de un grup de intelectuali bine cotati la nivelul urbei , ca obiectivul nostru (UNPR-Buftea) la alegerile locale este obtinerea a 7-10% din voturile electoratului si veti aprofunda punctul 1 al prezentului comentariu, veti deslusi singur itele enigmei dvs. “De multe ori…”, scurgerea timpului arata cauzele si efectele erorilor umane .
   Cu respect total si deplina reverenta, fata de dvs. si toti ce vor avea curiozitatea de a lectura prezentul comentariu, Laurentiu NEATU- Presedinte UNPR-Organizatia Teritoriala Buftea

   Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.