Comunicat Doru Cioaric – PMP Buftea

In acelasi timp, o buna parte a membrilor alesi in conducerea judeteana PMP au luat decizii similare (Secretarul General, Vicepresedinte, doi Secretari Executivi, Trezorierul si Presedintele Organizatiei de Femei PMP). Raman consecvent principiilor mele de dreapta, raman un fan declarat al Presedintelui Traian Basescu si cu certitudine in viitor voi lua o decizie in ceea ce priveste viitorul meu politic, care momentan este incompatibil cu metodele de conducere si management politic ale domnului Tudorache. Al vostru cu drag, Doru Daniel Cioaric.]]>

1 răspunde
 1. EugenD
  EugenD says:

  In Buftea experimentam in prezent o politica ostila cetatenilor dornici de informatii publice, dornici sa afle cat de eficient, sau nu, se cheltuiesc banii publici. Consilierii locali, in mare parte, sunt de moda veche. Nu se implica si nu cauta solutii pentru problemele orasului. Se merge intr-o directie dictata de primar, ceea ce nu suna deloc a eficienta, a democratie. Personal nu cred in puterile atotstiutoare ale unui singur individ, cu atat mai putin ale lui Pistol.
  In primarie nu exista o dezbatere a principiilor, a ideilor, a solutiilor. Bugetul se cheltuie disproportional si ineficient, marii castigatori fiind cei care fac parte din categoriile sociale defavorizate, desi la Buftea nu avem primar socialist. In acelasi timp adevaratii contribuabili, cei care muncesc si platesc impozite, sunt marii perdanti si au doar obligatii fata de bugetul local. Deciziile importante se iau la unison la fel ca un batalion de soldati care isi saluta comandantul cu mana ridicata la cureaua caschetei.
  Exista in consiliu local chiar si un curent de servilism fata de primar, ceea ce este foarte daunator din punctul meu de vedere. Dar ce spun eu daunator!?… e de-a dreptul gretos mai ales cand vine din partea unor consilieri care nici macar nu fac parte din partidul primarului. Niste “unii” care fac jocuri bolsevice sa-si asigure pozitia pana la urmatoarele alegeri.
  Domnilor, echipa eficienta nu este cea care inchina ode conducatorului, ci cea pentru care nu exista un conducator!
  Pentru toate aceste motive, si nu numai, trebuie ca o noua clasa politica sa apara. Trebuie schimbata metalitatea si doar tinerii o pot face. La nivel local chiar nu conteaza partidul din care faci parte, conteaza ceea ce iti propui sa realizezi pentru comunitate. Sper ca Doru sa continue sa se implice si sper sa gaseasca formula de succes prin care sa ajunga sa-si puna in aplicare ideile. Personal, desi de-a lungul timpului nu am avut nici pe departe rapoarte de prietenie cu el, ii urez succes si astept cu nerabdare sa aflu decizia sa in ceea ce priveste viitorul sau politic.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *