NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

5 Comentarii

 1. 1

  nume

  Pana acum era part, acum e mare PARTZ! Astia vor sa-l dea jos pe bo$$??? :))))

  Raspuns
  1. 1.1

   Laurentiu NEATU

   Buna seara,
   Nu, Domnul G.Pistol a demonstrat ca este un edil deosebit dar poate vom reusi sa-l ajutam sa duca la indeplinire toate doleantele buftenilor, pe categorii de varsta
   Va multumesc pentru comentariu
   Cu total respect

   Raspuns
 2. 2

  EugenD

  Laurențiu Neatu și-a dat azi examenul de realism cu acestă prezentare și după părerea mea a promovat. 7% este un scor pe care UNPR îl poate obține la Buftea, pe fondul unui PSD invizibil și al unui PMP care poate aspira la cel mult 1-2%. Cu puțină muncă UNPR poate obține și mai mult de 7%.

  Problema domnului Neatu este greaua moștenire, UNPR Buftea pare un partid destul de neomogen la nivel local. Pe de o parte sunt fondatorii filialei (Radu Cornel), oameni serioși dar care nu au cules niciodată roadele muncii lor în acest partid. Pe de altă parte sunt proaspăt strămutații de la PPDD, care și ei se împart în oameni serioși (Rogoveanu) și … oameni! Aceștia, cu o excepție menționată mai devreme, spre deosebire de fondatorii UNPR Buftea și de Rogoveanu, întotdeauna au cules roadele muncii altora! Probabil că asta vânează și acum.
  Mai sunt și noii veniți, printre care Laurențiu Neatu și probabil cu domnia sa și alții. Tare sunt curios cum vor reuși să se omogenizeze și cum va arăta lista lor de consiliu.

  O altă mare problema a filialei locale a UNPR este filiala națională a UNPR. Locomotiva lor este mitraliată în această perioadă de către presă, de DIICOT și de DNA. Oprea e la podea, numărat. Șansa celor de la Buftea e să nu marșeze foarte mult în campanie pe partid, ci pe oameni. Dacă vor defila cu UNPR pe frunte atunci e cam nasol. S-ar putea să n-atingă 7%.

  Există o masă mare de oameni care nu vor vota cu Pistol, probabil undeva la 20-25% dintre cei care ies la vot, adică electoratul pe care Pistol nu-l poate convinge cu ouă, cozonaci, fasole cu cârnați sau bani. Aceștia sunt cei care vor lucruri concrete de la aleși, o activitate transparentă în Primărie și o administrație eficientă, ceea ce Pistol nu e capabil să facă și nici nu vrea.
  Dacă UNPR Buftea își va fixa ca target acest electorat și-și va croi programul electoral pe cererile lor atunci are, slavă Domnului, de unde să se infrupte! Dacă vor alege să ne convingă cu „Progresul României” atunci pot sta liniștiți acasa.

  Raspuns
  1. 2.1

   Laurentiu NEATU

   Buna seara,
   Va multumesc pentru interesul acordat acestei scurte prezentari si sper ca exemplul dumneavoastra sa fie urmat de cat mai multi bufteni;
   Va multumesc pentru parerile sincere si sfaturile concrete ce mi le-ati dat la inceput de drum „politic”. Voi tine cont de ele; vor fi trecute in agenda mea de lucru.
   Sper sa fie cat mai multe comentarii , pentru a selecta informatii si sfaturi folositoare in aceasta campanie electorala , cu finalizare in solutionarea pozitiva a dorintelor electoratului.
   Cu totala consideratie .

   Raspuns
 3. 3

  l

  pffuu…e maro rau situatia in Buftea

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea