PMP Buftea are un nou candidat pentru primarie!

După o lansare cu avânt, Marchidan Ionuț Georgică se retrage din cursa pentru primarie din partea Mișcării Populare Buftea. Marchidan il inlocuise pe Doru Cioaric, după o decizie de la județ, si se apucase vârtos de treabă, pornit foarte tare impotriva lui Pistol, alături de care iși incepuse acum ceva ani cariera in politică.

“Mă retrag din cursa pentru primărie din lipsă de timp, concentrându-mă pe afacerea mea cu lavandă. Am ajuns la concluzia că pentru un salariu de primar nu merită să duc o astfel de luptă cu cineva care ar putea să fie invins doar de justitie. Rămân membru MP, voi susține noul candidat și probabil voi fi pe lista pentru un loc in Consiliul Local.” – Georgică Marchidan.

Noul candidat al Mișcării Populare Buftea este Lidia Goșa (foto), profesor la Liceul Dumitru Dumitrescu din Buftea. Vom reveni curand cu amanunte despre dansa.

]]>

7 raspunsuri
 1. Hadrian
  Hadrian says:

  Oare cand o sa invatam sa ne comportam civilizat? Sa avem argumente?
  Asta referitor la comentariul lui Nume ce a raspuns identic si acum, ca si la vechiul anunt al lui Georgica.
  Referitor la cele spuse de Georgica, se stie ca nu e asta adevarul. Si ma intreb care afacere? Daca si eu pun lavanda sau maturi pe un hectar inseamna ca deja sunt afacerist? Sper sa nu ajunga cineva ca el in consiliul local. Oamenii cu rasa sunt rari…
  Oricum se stie, doamna nu are nici o sansa la postul de primar. Poate consilier….

  Răspunde
 2. Bizu
  Bizu says:

  Georgica Marchidan exista in peisajul buftean datorita lui George. Si la inceput cand statea liga el; si mai ales acum cand e impotriva lui si e un pic bagat in seama ca opozant al primarului in functie …
  In rest, desi personal nu agrez MP urez mult succes doamnei profesoare …. si tuturor candidatilor la fotoliul de primar ….

  Răspunde
 3. George
  George says:

  Pana la alegeri partidele pot sa se intreaca in glume, aruncand in fata pe oricine. Pana la 1 Mai a.c. vom afla ce si cum. Citeam cu ceva timp in urma pe paginile locale ca se stia de un candidat femeie deci nu sunt surprize. Surpriza ar fi ca intr-adevar Buftea sa fie un oras eliberat de corupti(e). Altfel va subzista si asa dar fara cer cu stele. Pistol e numele primarului? A fost votat? Atunci nu este decat vointa a jumate plus un pic dintre localnici. Pesemne n-au gandit ca teava poate fi indreptata chiar spre ei.

  Răspunde
 4. EugenD
  EugenD says:

  Salut Bizu. Mă bucur că ești aici pentru că de ceva timp nu-mi dă pace o curiozitate. Voi ăștia de la UNPR care aveți funcții numite politic (șeful Poliției locale, administratorul liceului DD, membru în CA la Buftea Admin Cons, etc) cum veți merge la alegerilor locale de anul ăsta?
  În mod teoretic sunt trei variante:
  1. UNPR respectă alianța cu PSD, trageți împreună cu PSD la aceeași căruță, iar posturile numite politic vi le puneți la dispoziția viitoarei majoritați locale.
  2. Tineți cu dinții de scaune (caz foarte probabil), mergeți în cârdășie cu PNL (a se citi Pistol), iar PSD isi face jocurile singur. Caz în care nu știu cine vă mai scoate de data asta consilieri!
  3. Mergeți la două capete, variantă la care aveți o oarecare experiență încă din 2012. Nu știu dacă vă merge cu Pistol că ăsta și-a dat doctoratul în mers la două capete!
  Mă tem însă și de un blat general care să includă și PSD-ul. Un pact tacit și de neagresiune între toate cele trei partide (PNL + PSD + UNPR) prin care UNPR să-și păstreze posturile numite politic, PSD să scoată câțiva consilieri și să obțină mult râvnitul post de viceprimar iar PNL să aibă primarul și zero opoziție în consiliul local ca și până acum.
  Deci, eu cu cine votez?

  Răspunde
 5. Bogdan Toba
  Bogdan Toba says:

  Din ce mi-a spus mie, Vali Chelu nu mai e administrator la DD, ci pe la inspectorat. Sper sa fi retinut bine. Iar recent si-a dat demisia din UNPR.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *