NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

7 Comentarii

 1. 2

  Hadrian

  Oare cand o sa invatam sa ne comportam civilizat? Sa avem argumente?
  Asta referitor la comentariul lui Nume ce a raspuns identic si acum, ca si la vechiul anunt al lui Georgica.

  Referitor la cele spuse de Georgica, se stie ca nu e asta adevarul. Si ma intreb care afacere? Daca si eu pun lavanda sau maturi pe un hectar inseamna ca deja sunt afacerist? Sper sa nu ajunga cineva ca el in consiliul local. Oamenii cu rasa sunt rari…
  Oricum se stie, doamna nu are nici o sansa la postul de primar. Poate consilier….

  Raspuns
 2. 3

  Bizu

  Georgica Marchidan exista in peisajul buftean datorita lui George. Si la inceput cand statea liga el; si mai ales acum cand e impotriva lui si e un pic bagat in seama ca opozant al primarului in functie …
  In rest, desi personal nu agrez MP urez mult succes doamnei profesoare …. si tuturor candidatilor la fotoliul de primar ….

  Raspuns
 3. 4

  George

  Pana la alegeri partidele pot sa se intreaca in glume, aruncand in fata pe oricine. Pana la 1 Mai a.c. vom afla ce si cum. Citeam cu ceva timp in urma pe paginile locale ca se stia de un candidat femeie deci nu sunt surprize. Surpriza ar fi ca intr-adevar Buftea sa fie un oras eliberat de corupti(e). Altfel va subzista si asa dar fara cer cu stele. Pistol e numele primarului? A fost votat? Atunci nu este decat vointa a jumate plus un pic dintre localnici. Pesemne n-au gandit ca teava poate fi indreptata chiar spre ei.

  Raspuns
 4. 5

  EugenD

  Salut Bizu. Mă bucur că ești aici pentru că de ceva timp nu-mi dă pace o curiozitate. Voi ăștia de la UNPR care aveți funcții numite politic (șeful Poliției locale, administratorul liceului DD, membru în CA la Buftea Admin Cons, etc) cum veți merge la alegerilor locale de anul ăsta?

  În mod teoretic sunt trei variante:
  1. UNPR respectă alianța cu PSD, trageți împreună cu PSD la aceeași căruță, iar posturile numite politic vi le puneți la dispoziția viitoarei majoritați locale.
  2. Tineți cu dinții de scaune (caz foarte probabil), mergeți în cârdășie cu PNL (a se citi Pistol), iar PSD isi face jocurile singur. Caz în care nu știu cine vă mai scoate de data asta consilieri!
  3. Mergeți la două capete, variantă la care aveți o oarecare experiență încă din 2012. Nu știu dacă vă merge cu Pistol că ăsta și-a dat doctoratul în mers la două capete!

  Mă tem însă și de un blat general care să includă și PSD-ul. Un pact tacit și de neagresiune între toate cele trei partide (PNL + PSD + UNPR) prin care UNPR să-și păstreze posturile numite politic, PSD să scoată câțiva consilieri și să obțină mult râvnitul post de viceprimar iar PNL să aibă primarul și zero opoziție în consiliul local ca și până acum.

  Deci, eu cu cine votez?

  Raspuns
 5. 6

  Bogdan Toba

  Din ce mi-a spus mie, Vali Chelu nu mai e administrator la DD, ci pe la inspectorat. Sper sa fi retinut bine. Iar recent si-a dat demisia din UNPR.

  Raspuns
  1. 6.1

   EugenD

   Hmm….deci au mai ramas 75% din membri UNPR…..

   Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea