Nicio surpriză: în spatele dezvoltatorului mall-ului este PSD!

Incompetența consilierilor locali de la PSD Crevedia s-ar putea să lase buftenii fără Mall. Unul dintre ei a uitat că este împuternicitul investitorului și și-a votat singur PUZ-ul, fiind în conflict de interese, proiectul putând fi anulat.

Să dezvolți un proiect atât de important în Crevedia, deși te adresezi în mare parte buftenilor, are și avantaje, dar și dezavantaje. Vei obține ușor toate aprobările și ți se va vota PUZ-ul, spre deosebire de Buftea, 50 de metri mai încolo, unde primarul blochează proiectele mari care nu sunt pe terenurile lui. Dezavantajul este că pe gașca de consilieri de la Crevedia nu te poți baza, ei făcând gafe, când nu comice, de-a dreptul tragice.

PUZ-ul pentru Mall a fost votat în unanimitate în Consiliul Local Crevedia, dar imediat după, consilierul USR, Ionuț Năstase, a descoperit că proiectul a fost adoptat în mod ilegal.

Beneficiarul proiectului este un anume Marius Făinarea, fost șef de vamă, care l-a împuternicit pe Ștefan Ion, membru PSD Crevedia, să-l reprezinte în relația cu Consiliul Local Crevedia. Doar că înainte să intre pe ordinea de zi PUZ-ul, Ștefan Ion este numit consilier local PSD, și uită că și-a pus semnătura pe documentația acestui proiect, că PUZ-ul s-a aprobat la cererea făcută de el însuși, ca împuternicit al fostului șef de vamă. El votează pentru adoptarea lui, chiar din postura de președinte de ședință.

După ce și-a dat seama de prostie, consilierul PSD, Ștefan Ion, a dat și o declație în fals la notar, cum că nu mai era împuternicit la vremea votului. Doar că era… PUZ-ul a fost aprobat în baza cererii lui, după cum reiese din documentele de ședință.

Dacă cineva e interesat să-i facă praf, va ieși un dosar penal, o anulare a mandatului de consilier local și o anulare a PUZ-ului. Prefectul PSD va trebui să lupte mult ca să-i salveze.

Ca să nu aibă surprize, Făinarea Marius și Ștefan Ion au solicitat primarului anularea hotărîrii CL Crevedia privind aprobarea PUZ-ulului, iar primarul a convocat marți o ședință extraordinară special pentru asta, și se va adopta din nou, de data asta la cererea unui alt împuternicit.Acum e și oficial.. consilierii PSD Crevedia sunt oamenii dezvoltatorilor imobiliari. Mai mult, înaintea adoptării PUZ-ului, angajații primăriei au fost trimiși pe terenul privat al viitorului mall, unde au efectuat lucrări ilegale, de acoperire a unui canal ANIF, care subtraversează acest teren, și care se prăbușise. fiind vizibil și din satelit. Primaria a lucrat pe teren privat în interesul privatului.Mall-ul Buftea Retail Park va fi pe 30 000 mp, strip mall cu drive in, Mc Donalds sau KFC.

Nu va folosi același acces de la Kaufland, ci se va înțepa separat, lângă, în șosea, căci tot lângă Kaufland, dar pe celaltă latură, tot aparținând de Crevedia, mai e în proiect un mall, al altui dezvoltator, Sorin Crețeanu, proprietarul grupului de firme Comnord. Acesta a lotizat astfel terenul, pentru a nu permite mall-ului vecinului să se lipească de trotuarul și accesul său din dreptul Kaufland.


INCREDIBIL! Avem două mall-uri în proiect în Buftea!


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
🔥 Ma puteți urmări de acum și pe canalul meu de Whatsapp… Bogdan Tobă.
Nu apar notificări, nu deranjez, intrati voi când vreți la Noutăți. Nu pot vedea urmăritorii care nu sunt în agenda mea telefonică.

https://whatsapp.com/channel/0029Va83iBI8qIzwRoMX2J3x

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *