La nivelul Consiliului Județean Ilfov există o instituție pentru sifonat bani către oamenii sistemului

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică a Județului Ilfov este o organizație pur consultativă, care se întrunește pentru a discuta despre ordinea publică, iar membrii ei primesc 4 000 lei pe lună.

Digi24: Statul la stat. Mii de lei pe lângă salariu, pentru câteva ședințe pe an într-o instituție cu rol consultativ.

În ATOP Ilfov găsim nume interesante, de la toate partidele aliate în CJ Ilfov: PNL+PSD+ProRomania. USR nu are pe nimeni.

 • BAICU Nicolae Valentin – președintele ATOP, consilier judeţean PNL, fost șef IPJ Ilfov, demis de 2 ori, în urma unui scandal sexual, dar şi pentru grave deficienţe manageriale în urma uciderii unei studente japoneze în 2012. Conform propriei declarații de avere, pe lângă 5 200 lei lunar de la CJ, are o pensie de 11 166 lei net pe lună. Și nimic altceva în proprietate, decât un skyjet. E ginerele primarului PNL din Gruiu, Ilfov.
 • RUDEANU Bujor – Silviu consilier judeţean PNL, fiul d-nei Florentina Rudeanu, managerul Spitalului Buftea.
 • Geantă Sebastian Daniel, consilier judeţean PNL. Conform propriei declaratii de avere, nu are absolut nimic pe numele lui, nicio casă, teren sau mașini, și niciun venit afară de indemnizația ATOP și CJ Ilfov.
 • RĂDULESCU Cristache, în ATOP ca reprezentant al comunităţii, fostul președinte al CJ Ilfov, mentorul primarului nostru Pistol, sub care era consilier județean PDL. Fiul său este acum vicepreședinte al CJ Ilfov, Ștefan Rădulescu. Tatăl e reprezentant al comunităţii, adică societatea civilă.
 • MINEA Mircea, și el ca reprezentant al comunităţii. E primarul ProRomania din Chiajna, recent trimis în judecată de DNA. Societatea civilă, oameni buni.
 • Marin Tudor, viceprimarul din Glina, și el ca reprezentant al comunităţii.
 • PERȘINARU Cristian, Șeful Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Ilfov. Adică cel care anchetează plângerile depuse pe numele primarilor PNL din Ilfov
 • Rizoiu Andrei – Consilier județean ProRomania
 • MOȘTEANU Ioan – Consilier Judetean PSD
 • Bogdan Enescu, Șeful Jandarmeriei Române, pus sub urmărire penală de DNA pentru că ar fi încasat ilegal sute de ore suplimentare
 • OPREA Adrian, Serviciul Public de Pază Obiective de Interes Județean Ilfov, în subordinea directă a Consiliului Județean Ilfov.

Întreaga componență aici…

Cine e ultimul membru, Oprea Adrian?

Numai eu puteam să descopăr asta. Este soțul d-nei Oprea Magdalena, sefa Relații cu Publicul din Primăria Buftea, apropiata primarului Pistol, pe numele căreia eu am descoperit numeroase terenuri primite pe domeniul public, Pepiniera, în centrul orasului pe lac.

În articoul de atunci arătam cum soțul a uitat să treacă în declarația de avere terenurile de pe numele soției, îmbogățite peste noapte, în pandemie, cu mii de metri pătrați pe valorosul nostru domeniu public. A uitat, sau n-a știut de ele.

Iată că, după ce au fost luați la întrebări de cineva, soții au rectificat declarația de avere.

TOTAL 720 000 lei anual, bani publici tocați pe sinecuri.


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
🔥 Ma puteți urmări de acum și pe canalul meu de Whatsapp… Bogdan Tobă.
Nu apar notificări, nu deranjez, intrati voi când vreți la Noutăți. Nu pot vedea urmăritorii care nu sunt în agenda mea telefonică.

https://whatsapp.com/channel/0029Va83iBI8qIzwRoMX2J3x

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *