Lupta pe viață și pe moarte pentru Primăria Crevedia

Anul acesta se va schimba primarul in comuna vecina, Crevedia, unde Florin Teodorescu, de 16 ani primar, nu va mai candida. Motivul evident ar fi că știe sigur că nu ar mai câștiga, după ce a câstigat la mustață rândul trecut, iar cetățenii nemulțumiți din Crevedia s-au inmulțit. Unii spun că ar avea și ceva dosare și multe afaceri la care ar vrea să se concetreze de acum.

Primarul a fost o viață la PDL, dar a trecut la PSD cu intreaga organizație și consilieri, susțind cu toții la alegerile din iunie pe Florin Petre, actualul vice PSD. Acesta ii va avea contracadidati  pe Valeriu Serban (UNPR), Florin Toader (ALDE) și Costel Gulianu (PNL). Vom prezenta candidatii intr-un articol viitor.

Cel putin pe internet lupta electorala a inceput furibund, iar acum se muta in ziarele de cancan. Printr-un articol comandat si platit scump, rivalii actualului primar incearca denigrarea acestuia. Nu ma refer la candidatii pentru primarie, care par oameni seriosi, ci la grupurile de interese din jurul lor. Manevra, pe cat de mizerabila, este total inutila, caci primarul chiar nu va mai candida, iar cel pe care il va sustine nu apare in articol.

Din pacate aceste medode mizerabile si penibile de a ataca adversarul politic, cand nu esti in stare sa aduci dovezi serioase, inca mai prind la populatia needucata, mai ales cand sunt publicate in celebrul ziar Cancan, consumat cu nesat de posesorii ilegal de creier si degraba vanzatori de voturi.

Nici macar nu gasesti ceva interesant in acest articol! Familia are doua masini normale, doua case asemenea, o carciuma modesta si doua fete, despre care n-au gasit decat ca una e cadru didactic si alta are o afacere cu pui. In schimb au aberat ceva de consilierul sau, care s-ar da cu nevasta pe internet si care are o casa absolut normala. Au mai gasit si un popa pe care l-au acuzat de furt, ca-i bate un bec in curte.

Teodorescu n-a facut nimic pentru Crevedia si nu merita sa mai fie primar, dar sa fabrici un astfel de articol demonstreaza cat de subtire  e opozitia lui si cam prin ce metode va incerca sa preia primaria si sa conduca destinele crevedienilor.

“Las Crevedias”! Dupa episodul “Tartasesti”, Cancan.ro continua povestile de succes de la periferia Bucurestilor

 ]]>

3 raspunsuri
 1. nume
  nume says:

  „Din pacate aceste medode mizerabile si penibile de a ataca adversarul politic, cand nu esti in stare sa aduci dovezi serioase, inca mai prind la populatia needucata, mai ales cand sunt publicate in celebrul ziar Cancan, consumat cu nesat de posesorii ilegal de creier si degraba vanzatori de voturi.”
  Corect, ce idioti, se vede din rahatul asta de articol pe mana cui o sa cada Crevedia. De acelasi tratament a avut part si familia Dragnea de la Butimanu. Fara suparare, dar satul Darza arata mai bine ca Buftea.

  Răspunde
 2. Justice
  Justice says:

  Vad ca incercati sa va transformati intr-un justitiar, acuzand metodele folosite. Din pacate, sunteti la fel. De unde stiti ca articolul a fost comandat si platit scump ? De unde stiti ca cele scrise prind doar la cei needucati ? Ati facut cercetari ? Sondaje de opinie ? Asistam la un fenomen des intalnit pe la noi, ipocrizia.
  P.S. : Este adevarat ca articolul respectiv e cam exagerat, dar si exagerata mi se pare afirmatia conform careia o masina de aproape 100.000 Euro poate fi considerata normala…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *