Altă nenorocire în Crevedia: Trei minori au abuzat sexual un copil, după ce l-au legat. Imaginile explicite au fost publicate pe Facebook.

Comuna asta e sigur blestemată! Trei minori au violat un copil mai mic, după ce l-au legat. Au filmat totul, iar un alt dement a publicat asta pe Facebook, fără să reclame la poliție!

O astfel de dramă a fost transmisă pe rețelele de socializare, iar oamenii au distribuit masiv, fără să anunțe poliția! Vă dați seama în ce hal e societatea asta? Poliția trebuie să-i ia pe sus și pe cei care au publicat nenorocirea explicită fără să sesizeze.

Am verificat acum, am sunat la Poliția Crevedia. S-au sesizat aseară după apariția filmulețului, iar minorii respectivi au fost reținuți. Urmează să dea socoteală și cei care au publicat nenorocirea.

ATENȚIE! Deținerea, nu doar publicarea de materiale pornografice cu minori, se pedepsește cu închisoarea! Ștergeți imediat video dacă l-ați salvat și nu cumva să-l mai dați mai departe!

Bizar e că tot aseară a apărut o știre cu alți 3 minori care au violat un alt minor, în arestul Poliției. NU e același caz! Acesta apare prima dată pe Crevedia visează

Știu că autoritățile nu ar fi vrut să răsufle în presa națională acest caz, dar demența asta trebuie să schimbe atitudinea nepăsătoare a unora și disperarea pentru atenție pe Facebook!

UPDATE: Comunicat DIICOT: Minori arestați și percheziții în cazul agresiunii sexuale din Crevedia

6 raspunsuri
 1. Catalina
  Catalina says:

  Știi că nu comentez la știrile/informațiile voastre, dar aici te as contrazice puțin deși nu este neapărat corect termenul. In ciuda faptului că am distribuit filmulețul, am sesizat toate organele care mi au venit in minte, in momentul acela. Politia Capitalei, Poliția Romana, Protectia copilului și câteva televiziuni. N am stat pe coada chiar toți. Intr un final, mă bucur și sper sa se rezolve nemernicia asta.

  Răspunde
  • Bogdan Toba
   Bogdan Toba says:

   Este absolut revoltător și ilegal să distribui astfel de imagini. Puteai sesiza și fără să le publici. Singurul justificare pentru care cineva ar vrea să publice așa ceva e nevoie disperată de atenție! Nimic altceva! Ai expus acei copii pe viață unei societăți, în mare parte și așa bolnavă. Iar cealaltă parte a ei a suferit o traumă vizionând așa ceva.

   Răspunde
 2. Nicu Badescu
  Nicu Badescu says:

  Nu am găsit nici o știre niciunde despre acest caz petrecut la Crevedia. Cum de e posibil asa ceva? Prima data m-am gândit ca e o știre falsa prin care s-a dorit o manipulare (sa o preluați, sa cadeți în plasă) așa că nici nu știu dacă e adevărat. Apoi am văzut ca Politia Crevedia a confirmat fapta.
  În presa asta online și la televiziunile actuale, o asemenea știre trebuia sa bubuie…
  Mai e cazul știrilor despre dosarele de handicap, în care a fost amintit orașul Buftea, știre care a fost data la, Digi 24 și care a dispărut mai apoi… Deci se întâmplă lucruri ciudate.

  Sunt oftopic pt. ceea ce voi spune mai departe. Aseară la vizionarea aleșilor pe sprânceană, am fost mai multe persoane care am dorit sa întram. Am fost opriți de pază și ni s-a comunicat ca e un eveniment privat și ca nici nu am avea loc ca sunt toate scaunele ocupate. Sper sa scrii despre asta sipoqye sa obții mai multe informații. Cert este ca nu s-au tăiat bilete, actorii, masinistii, sunetistul, omul cu luminile (oamenii teatrului) fiind plătiți din ce fonduri? Știind ca aceasta este o piesa grea, prețul unui bilet fiind unul extrem de mare, iar actorii cu pricina (2 dintre ei) sunt remunerați cu 2000 euro oficial pt aceasta piesa..Trebuie sa știm și noi buftenii din ce bani s-a plătit aceasta reprezentanție colosala (masini transport decor, instalații, personal tehnic, remunerația actorilor. Extrem de urat ceea ce s-a întâmplat. Arta nu e pentru toți dar deja ce s-a întâmplat aseară, depășește orice limita a normalului. Acest lucru ii va dauna cu siguranță lui Pistol. Domnul Ciprian spune ca pagina sa plătită de Primaria Buftea, a anunțat acest eveniment, eu negăsind aceste anunțuri.

  Răspunde
  • Bogdan Toba
   Bogdan Toba says:

   Tot la Digi aum vazut stirea din Crevedia, dar nu apare si pe internet.

   Minte, nu a anunțat evenimentul. Rămâne de văzut ce se va întampla cu casa de cultură, dar începutul e jenant. Nu acesta e scopul ei.

   Răspunde
 3. Nicu Badescu
  Nicu Badescu says:

  Adăugare la ceea ce am spus mai sus… Noi ăștia micii nu știm. Au existat procese intre Sindicate și Primăria Buftea. Vrem, nu vrem, Casa de Cultura a fost construita din fondul Sindicatelor. Mișcarea a fost una aberanta, sa incerce sa capete Casa de Cultura de la un asemenea colos. Puteau foarte bine sa ajungă la un acord cu Sindicatele, sa utilizeze imobilul, sa îl repare etc. Faza e ca Stoica a intiat proiectul asta aberant, iar Pistol a continuat. Noi nu știm încă dacă Sindicatele au renunțat la ceva din Patrimoniul lor, pt. ca nu au făcut-o pana acum, niciunde în România, încă existând Case de Cultura sub denumirea asta „Casă de Cultura a Sindicatelor”. Iar aberația ca era a Buftenilor, aici a fost mereu ca nu a luat-o nimeni în spinare sa plece cu ea, e una mare. Ce nu știm noi iar ei ne ascund? Nu sunt în stare sa își recunoască prostia sau neputința?

  Răspunde
  • Bogdan Toba
   Bogdan Toba says:

   Renovarea ei a fostă făcută din banii COnsiliului Județean, motiv pentru care au primit și ei câteava spații, probabil vor muta aici Centrul județean pentru Cultura.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *