UNPR Organizatia Buftea

Bazele UNPR Buftea  au fost puse de Radu Cornel, fost membru marcant al PSD Buftea, organizatie pe care a părăsit-o după eșecul din alegerile prezidențiale din 2009.

Precizari Radu Cornel – UNPR Buftea
Radu Cornel pune in miscare UNPR Buftea

După 5 ani , timp in care această organizație locală nu a existat practic, UNPR Buftea apare in prim-plan după ce a inghițit intreaga organizație locală PP-DD. Mișcarea s-a făcut intr-un moment in care UNPR, acest partid fantomă, e pe cai mari, racolând oameni imporntanți din politică și crescând curios de mult și de repede.

Această creștere este totuși destul de forțată, pentru că  nici acum nu cred că au reușit să-și construiască un bazin electoral, dar ca și Partidul Conservator al lui Voiculescu, UNPR-ul lui Gabriel Oprea a știut mereu să se descurce fără să fie votat de cineva.

Nici la nivel local, in Buftea, UNPR nu va fi votat de aproape nimeni, șansele care ei să aibă anul viitor consilieri in Consiliul Local fiind minime dacă nu va apărea vreo surpriză majoră până atunci.

Consilierii  locali care au trecut la UNPR Buftea sunt Valentin Chelu, Cristinela Bușilă, Ion Rogoveanu și Fera Păstorel.

Pagina de Facebook UNPR Buftea are la poza de profil pe Vali Chelu, administrator al Liceului D. Dumitrescu și apropiat al  lui Pistol. Să intelegem de aici că dânsul e liderul și eventualul candidat la postul de primar.

11092148_828549077230610_829724433311433245_n

13392_828548190564032_58484332558591990_n

]]>

2 raspunsuri
 1. richard gioarsa
  richard gioarsa says:

  Din 2012, de la alegerile parlamentare, UNPR si-a marit de aproape patru ori numarul de senatori si deputati. De la 10 deputati si 5 senatori, a ajuns la aproape 60 de parlamentari in prezent, depasind partidul balama aproape omniprezent in fiecare mandat, UDMR-ul. Destui PNL-isti, PPDD-isti, PD-L-isti, au batut la usa UNPR-ului cautand progresul si propasirea Romaniei, destui au fost dezamagiti de turnura pe care partidele-mama au luat-o si au poposit in curtea Uniunii. Au obtinut putine voturi la Buftea, nici pentru un singur consilier, poate neavand candidat la functia de primar interesul cetateanului a fost dramatic diluat si de aici rezultatul catastrofal. Pentru mine, „pe persoana fizica”, dezvoltarea partidului respectiv s-a facut ingerand ca un culturist, cam multi steroizi, s-a cladit un corp foarte solid sustinut de pulpe firave. Un partid se formeaza si se dezvolta in stil piramidal, multi membri reprezinta baza, urmand ca dintre ei sa fie alesi reprezentantii, varfurile. Aici, varfurile reprezinta baza, structurile si organizatiile locale nu cred ca acopera numarul de parlamentari in acest moment. Nu cred ca cei aproape 35 de parlamentari care au venit dupa alegerile din 2012 au luat cu ei electoratul, sediile, efectiv organizatia cu tot cu fulgi si a adus zestrea aceasta UNPR-ului, desi ar fi bine sa fie asa. La Buftea se aude ca la anul vom candida pe liste comune la locale, iarasi pe „persoana fizica” nu-mi convine, vom fi ca salamul de Sibiu, facut din carne de cal ( desi nu se foloseste in reteta ) si carne de pui. In procent de un cal, un pui…O sa vedem. Altfel, UNPR-ul buftean se mandreste in urma rezultatelor obtinute cu cinci consilieri, l-ai omis pe domnul Tudor Gheorghe, sper sa nu fie vreo suparare ca fac aceasta obiectiune.

  Răspunde
 2. ALEXE TUDOR
  ALEXE TUDOR says:

  Bla, bla, bla ! Asta faceti toti asa zisii politicieni din Romania, de 26 de ani, iar daca faceti ceva, asta sigur este pentru voi. De 10 ani sunt plecat din Romania si implicit din Buftea. Vin acasa de 2-3 ori pe an si nu am sesizat nici o schimbare (poate doar magazine noi, zugraveli noi, eventual niste idei ale unor tampiti puse in practica (vezi scuarurile din studio). Asa ca….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *