Incă un cadou pentru RAJA… Uzina de apă cedată gratis!

Consiliul Local Buftea a mai scris un capitol din cartea „Buftea vândută bucată cu bucată”, votând cedarea gratuită a Statiei de Tratare a Apei Potabile Buftea, „Uzina de apă” (foto) cum mai este știută.

Propunerea a venit de la primarul Pistol, la solicitarea RAJA, acesta motivând prin clasicul „n-o să plece RAJA cu terenul și clădirea din Buftea”, spunînd că au nevoie de ea, că au investit in Buftea și că vor mai investi. Consilierul UNPR/PMP, Mihai Cojocariu, a avut de obiectat și am fost surprins de asta, știindu-l angajat RAJA  și supus politic primarului.

Mihai Cojocariu: dacă le dăm și terenul inseamnă pe vecie! Poate nepoții noștri se vor sătura de ei…

Gheorghe Pistol: asta e gândire primitivă, nu vor pleca cu stația!

Mihai Cojocariu: ne legăm prea mult de ei!

Gheorghe Pistol: și dumneavostră ați vrut să vă legați de ei, dar nu ați reușit. V-ati dat deminsia…

Horia Bobei: eu nu ințeleg de ce să le dăm gratuit, ei nu fac nimic gratis! Apa e mizerabilă, iar prețul uriaș.

Gheorghe Pistol: și eu am fost nemulțumit și am fost primul care a reacționat! Acum avem totul reabilitat și mi se pare normal să le dăm gratis.

.

Știe cineva când a reacționat Pistol fiind nemulțumit de RAJA??!?!?! De exemplu, de câteva zile, in Centru, apa curge cu pilitură de fier. Niciun conslier nu a mai intervenit și s-a votat cu „pentru”, excepție M. Cojocariu care a votat „contra” și Horia Bobei care s-a abținut. Nu ințeleg de ce să te abții după ce ai avut o părere atît de clară și vehementă.

De remarcat opoziția lui Cojocariu, fost angaat RAJA, care știe care e treaba acolo și care pare că a căzut in dizgrația primarului. Poate chiar are legătură cu demisia lui de la RAJA.

Uzina de Apă face parte din domeniul public al orașului Buftea, deși se află pe teritoriul UAT Crevedia, stânga spre lac, la câteva sute de metri de ieșirea din Buftea. A fost cedată gratis către RAJA, cu cele două clădiri ale ei insumând 289 metri pătrați, precum și terenul in surpafață de 6 800 metri pătrați.

Semnați petiția…

Buftea vrea apă curată la preț decent!

.

]]>

2 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *