Incă o vraja marca Raja

Aduși cu surle și trâmbițe, probabil prin intermediul lui Gabriel Oprea, după multă bătaie de cap cu italienii de la Tasm, Raja Constanța promitea impreună cu fostul primar că buftenii vor avea in sfârșit apă curată la robinete. 

Și au tot promis (ei și primarul), și timpul a trecut, și s-au tot făcut că lucrează, și ne-au tot dus de nas cum că nu e așa ușor să se rezolve, ci trebuie un pic de timp, și iată că  s-a făcut anul. Și apă curată canci!

Ne-au luat ochii la inceput cu un parc drăguț și cu renovarea sediului lor, de am crezut cu toții că sunt firmă serioasă. Insă Raja nu a rezolvat nimic până acum. Sunt de acord, e posibil să nu fi fost așa ușor și să fi avut nevoie de ceva timp, dar ei erau conștienți de ce găsesc aici, că sunt profesioniși, nu se aruncau ca proștii cu capul inainte, fără să testeze terenul.

Doar că până la rezolvarea problemei, putea să ne trateze altfel, nu cu promisiuni deșarte sau ignoranță. Puteau ca in locul finanțării parcului să dea apă plată gratis, de băut, buftenilor… Doar ca strategie de PR, intr-un gest de susținere, nu era nevoie să asigure toata apa de băut timp de un an! Sau măcar să nu plătim apa jegoasă de la robinete, ca apă potabilă! Ar fi trebuit să-și trateze clienții altfel, știind că problema apei de băut e delicată. Dar aici e vorba iar de șantajul, nesimțirea și nepăsarea furnizorului care deține monopolul, față de clienții care nu pot refuza un produs sau serviciu fără de care nu pot trăi.

După ce i-a făcut varză in preasa sa in campania electorală, acuzându-i de complcitate la escorcherie, alături de Stoica, noul primar, i-a luat tare de la inceputul mandatului, amenințăndu-i și trimițându-le pe cap Direcția de Sănătate Publică, care a luat probe de apă din oraș. In funcție de rezultatul lor, Pistol va lua măsuri, in sensul acționării in instanță, desfacerea contractului cu primăria sau sprijinirea cetățenilor pentru a refuza un astfel de serviciu.

E clar că Raja s-a speriat un pic și au adus la Buftea “un sistem revoluționar de curățare a apei”, invitând presa lor de la Neptun TV, dar și presa lui Pistol. Asta ca să arate abonaților bufteni că ei chiar fac treabă totuși și le pasă… Nu pot să trec de penibilitatea penibilitatea cu sistemul revoluționar pe bază de aer, folosit de ani de zile in Europa. Zici că au inventat roata de la căruță! De parcă aerul comprimat e ceva de domeniul fantasticului, nu se mai folosea in Romania! De ce n-au folosit până acum “sistemul ăsta revoluționar”? Așteptau să se limpezească apa de la sine sau așteptau incă un mandat Stoica pentru un “trai, neneacă, pe banii buftenilor”?

Cert e că această acțiune in ochii presei le-a mai dat o gură de oxigen, iar după ce le-a orferit ziariștilor și o masă caldă la un restaurant din Buftea, cei de la Neptul TV au făcut un reportaj frumos, iar presa lui Pistol i-a mai scuturat un pic de praful prin care ii tăvălise. Că de aia e făcută presa…

Neptun TV: Sistem revoluționar de curațare a apei la Buftea

sursa foto: ziuaconstanta.ro

]]>

4 raspunsuri
 1. Ela
  Ela says:

  Foarte bun articolul!!! Sper sa-l citeasca si domnul primar. Eu am tot scris de aceasta Raja ca fiind…VRAJA! Speram ca domnul Pistol sa tina la sanatatea noastra si sa rezolve aceasta problema…. Vecinii mei fac baie copiilor cu apa plata!! Deci, nici macar pentru spalat nu e buna, dar pentru baut!!!
  Ar ma trebui ca Raja sa aiba o adresa de mail si un numar de telefon de Buftea unde sa putem face sesizari, iar angajati sa fie invatati sa vorbeasca frumos cu buftenii, caci doar noi ii platim, nu-i asa?

  Răspunde
 2. nume
  nume says:

  [quote name=”Ela”]. Vecinii mei fac baie copiilor cu apa plata!! Deci, nici macar pentru spalat nu e buna, dar pentru baut!!!
  quote]
  Subscriu, e si cazul meu, cum e posibil ca acest oras care era invidiat pana si de bucuresteni pentru calitatea apei (f. rece si curata), sa livreze la pret de Evian mizerie maronie ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.