VIDEO: Consiliul Local Buftea omenit de RAJA pentru a vota canalizarea pe terenurile lui Pistol

  • consilierii locali din mandatul 2012-2016 au fost plimbați cu autobuzul de RAJA la Constanța, fapt confirmat in ședință publică de consilierul PSD Richard Gioarsă… “ne-au dus la Constanța cu autobuzul fără aer condiționat, ne-au arătat ce albastră e apa la ei, am votat ce ne-au propus, dar să nu fim invitați la inaugurarea stației de epurare?”. Există și o fotografie in reportaj, din care nu lipsește nici arhitectul șef al orașului.
  • canalizarea este pe tot câmpul din Buciumeni spre Tamaș, până la proprietatea izolată, in mijloc, a primarului Pistol. Este clar că nu avea ce să caute pe acolo, pe câmp pustiu, kilometri intregi, fără un proiect de interes local. Am fost primul, incă de acum 2 ani, care a făcut public acest lucru, am fost până acolo pe jos și am fotografiat. De ce se introduce canalizarea pe câmp, spre proprietatea primarului?
Reportajul aduce și alte acuzații grave, ba mai mult, un așa-zis consilier local vorbește de sub anonimat despre cum i-a omenit RAJA ca să voteze interesele primarului. Fără probe. Sunt apoape sigur că e o inscenare, că personajul care vorbește nu e un (fost) consilier local. Dacă recunoașteți personajul, dați-mi un mesaj privat! (UPDATE: cred că am recunoscut personajul. Chiar e unul dintre ei. Ce mizerie!) A fost vorba și o anchetă pe subiectul ăsta, dar știam că a fost, binențeles, inchisă. Apare și numele de Tobă acolo, intr-o discuție ciudat ciuntită, dar bănuiesc că e vorba de fostul ministru de interne, că eu n-am trimis pe nimeni nicăieri.   https://www.youtube.com/watch?v=FuBlS3MhENA .  ]]>

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *