NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

4 Comentarii

 1. 1

  Bizu

  tata suferi de mania grandorii , vorbesti despre tine la persoana a treia ….
  hai lasa ca se renoveaza Balaceanca . am auzit ca e „vacant „postul de primar in salonul 6 .
  iti vine manusa pozitia

  Raspuns
 2. 2

  Bogdan Toba

  E clar, iar citesti doar titlurile. Credeam ca putem avea o discutie decenta, o dezbatere pe teme, pe solutii, dar ce asteptari sa am de la razgaiatul lui Pistol?

  Raspuns
 3. 3

  Tudor

  Iti voi da un exemplu… Pe strada pe care stau eu, canalizarea s-a facut pe la inceputul anilor 70… Pana atunci populatia orasului folosea apa de ploaie pe care o adunau in butoaie si care era popular cunoscuta ca fiind excelenta pentru spalatul parului (spalat pe cap) cat si pentru rufe. Fiecare casa avea put in curte, de asta si dupa 80/90 si chiar 2000, inca existau puturi in curtile oamenilor. Dar sa revin… Tevile centrale pentru apa (mai exact conductele cu diametru mare) nu au fost schimbate din anii 70. Doar s-a carpit pe unde s-a intamplat vreo pb datorata uzurii. Degeaba au sapat ei, ingropand o noua formatie de conducte, menite sa lege proprietatile de conducta principala, pentru ca e frectie la picior de lemn. Pe strada mea, s-a executat operatiunea sat acum vreo 2/3 ani si inca nu au facut schimbarea…
  In Bucuresti e jale, se vede din presa ce se intampla. Asta a fost prima iarna (din fericire calduroasa) in care caldura a fost inexistenta, caloriferele fiind doar calai… Tot la fel cu apa calda… Si pentru prima oara cetatenii au fost taxati corect… Au platit extrem de putin pentru ceea ce li s-a dat! Asa sta cam toata tara!
  Pentru Buftea nu am explicatie, eu pot numara pe degetele de la doua maini, de cate ori apa a venit colorata la mine in casa! Poate situatia e alta in alte cartiere! Chiar si asa, nu vad de ce se strofoaca atat unii… Existe cani cu filtre de apa, ce curata orice suta la suta. Se stie ca de peste 20 ani de cand ne-am emancipat, pentru baut folosim apa minerala & plata imbuteliata! Pentru gatit apa este buna, am intrebat medici ce locuiesc aici in Buftea si care mi-au confirmat ceea ce banuiam. Apa este buna pentru spalat si gatit, chiar si pentru baut! Vorbim de apa curata, nu de cea care a venit colorata pe tevi la un anumit moment!
  Asa ca eu te intreb pe tine, ce relevanta are ca un bloc sau o casa si-a schimbat conductele, atata vreme cat coloana principala de apa are tevi vechi de 50 de ani, poate si mai mult? Nu ma pricep la ce durata de viata are o asemenea instalatie si la cat timp trebuie schimbata. Tu acuzi Raja…Dar nu Raja a construit coloana de apa si nu ea s-a ocupat de ea din anii 60 si pana acum! Cum am mai spus, nu ma pricep la acest domeniu, nu ma dau cunoscator. Ar trebui sa raspunda cineva care chiar se pricepe la acest domeniu. Parerea mea este ca povestea asta a ta cu Raja e mult umflata. Daca doreai sa gasesti subiecte mult mai explozive, ai fi gasit cu siguranta!

  Raspuns
  1. 3.1

   Bogdan Tobă

   RAJA a schimbat TOTATE tevile si de apa si de canal. Asa a fost proiectul pe fonduri europene, si au declarat chiar la aceasta sedinta ca TOTUL e nou in subteran.

   Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea