NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

13 Comentarii

 1. 1

  Topai Emilian

  Deja esti penibil ; vezi peste tot numai conspiratii; te vrei ziarist si formator de opinii ; te vrei reprezentant al opiniei publice ; gresit ; ai intrat in politica , si acum -vrei nu vrei – reprezinti punctul de vedere , si urmaresti interesele usr-ului. Macar recunoaste !

  Raspuns
 2. 2

  Bogdan Toba

  Interesele USR-ului? Pai sigur ca le urmaresc… Urmaresc sa informez bufetenii despre ce intentii aveti cu orasul asta, urmaresc sa nu acaparati definitiv orasul asta si sa nu spargeti cum vreti bugetul local. Astea sunt interesele USR-ului.

  Oi fi penibil, domnule consilier PNL .. E posibil sa fiu cand sunt așa pătimaș pentru comunitatea asta. Dar dumneavoastra, care ati sustinut ideea lui Pistol de a vinde liceul, cum sunteti?

  Raspuns
  1. 2.1

   Topai Emilian

   Fac precizarea ca la prezentarea cererii prin care Tribunalul Ilfov solicita o cladire :
   1) Am intrebat ca ” daca AR FI sa fie data cladirea liceului , ar fi data in proprietate , sau in folosinta gratuita , si am propus invitarea tuturor factorilor implicati , sau afectati in luarea unei decizii in acest sens; da aveti dreptate; am sustinut ideea d-lui Primar , in sensul ca D-lui a cerut sa gasim o solutie prin care sa mentinem Tribunalul Ilfov in Buftea – si de ce asta este important pentru comunitate putem vorbi altadata , si nu a solicitat sa vindem cladirea liceului , cum tendentios afirmati.
   2) Am afirmat ,intradevar , ca DACA cele doua licee ar functiona in aceeasi locatie , cheltuielile de functionare ar scadea foarte mult ( sunteti economist si cred ca nu am facut o afirmatie falsa ) , dar repet , in vederea luarii unei decizii de catre consiliul local am cerut , ca de altfel si ceilalti consilieri locali , si am propus invitarea tuturor factorilor implicati , sau afectati , intr-o sedinta de consiliu viitoare, propunere cu care si dl. Primar a fost intru totul de acord .

   Deci : 1.) Ori nu ati auzit tot ceea ce am spus, ori nu ati inteles cele spuse de mine , si aveti o problema – medicala sau de intelegere , pe care trebuie sa o rezolvati;
   2) Ori ati auzit si inteles foarte bine , dar prezentati problema , dezinformand , ca si cum ati fi in campanie electorala pentru alegerile din 2020; aceasta este tactica USR-ului ; Poate din cauza unor astfel de oameni Nicusor Dan a ales sa paraseasca de buna voie partidul fondat de dansul , si al carui proaspat presedinte ales in mod democratic era ?

   Raspuns
 3. 3

  bizu

  Constat Bogdan ca voi, usr ,urmariti sa nu fiti urmariti
  atat la nivel local cat sila nivel national usr spune doar : „nu e bine” sau” nu suntem de acord ”
  dar niciodat nu spuneti cum e bine sau cum ar trebui facut …..
  va dati sustinatorii dreptatii si corectitudinii dar nu puteti justifica finatarea din campania electorala . Asta la nivel national . La nivel local e si mai rau .

  Raspuns
  1. 3.1

   Bogdan Tobă

   Propaganda de Antena 3…. La nivel local nu a existat campanie USR, nu s-a folosit niciun leu, iar la nivel national 90% din banii folositi au fost returnati deja de AEP, ceea ce inseamna ca finantarea a fost absolut legala. Cei 10% nu au fosre returnati pentru ca in legislatia romana lipsesc anumite reglementari privnd donatiile on-line. Adica e nevoie de contract, iar cei care donau putin, 50-100 lei intr-un minut pe inteernet, nu au mai avut dispozitia necesara sa vina la sediu sa semenze contracte.

   USR a publicat toate datele despre finantarea campaniei, fiind singurul partid care a facut-o.

   http://adevarul.ro/news/politica/cat-cheltuit-usr-campanie-bani-strans-donatii-nicusor-dan-invitam-psd-pnl-satelitii-faca-acelasi-exercitiu-transparenta-1_58345fb95ab6550cb8bd2962/index.html

   Pai te-ai gasit tu de la PNL sa vorbesti de asta? Pai noi (nu) stiu cu ce bani si-a fiantat Pistol al tau campania? Pai noi nu stim cum ai ajuns tu consilier judetean? Ati carat lumea la vot si seful tau Petrache are acum dosar penal. Cum sa vorbesti tu despre astea?

   Iar despre faputl ca nu spun cum ar trebui sa fie bine… Asta e propaganda de doi lei Bizule. Fiecare articol al meu si postare pe Facebook are idei si solutii. Ia uite domnule, vreo 20 aici pentru primar. Nu a facut nimic.

   http://expresuldebuftea.ro/20-de-idei-pentru-un-viitor-primar-partea-iv/

   Raspuns
 4. 4

  George

  Domnule bizu (bizu e numele ssau prenumele?) cum sa va sugereze usr daca dvs. sunteti remunerat sa prestati comunitatii, iar domnul cu rang de demnitar mai bine platit ca dvs. are responsabilitati ridicate ca ordinator de credite?
  Ma uimiti. Ar fi trebuit sa stiti pana acum ce trebuie sa faceti.
  Daca va consoleaza, ce faceti pentru seful dumneavoastra este vizibil deci statul de plata va va fi semnat ca si pana acum.
  Omul de afaceri pe care l-ati ales sa va hotarasca soarta apreciaza acest tip de oameni, intr-o anumita masura a nivelului esalonului inferior.
  Sunteti un fundas care acopera bine zona. Sper sa nu intelegeti gresit aceasta ultima propozitie.

  Raspuns
  1. 4.1

   bizu

   domnule george ,obdserva ca ati avut tentativa sa intetelegeti ce am vrut sa spun : usr este un grup /adunare/gasca care are ca baza a discursului ” politic ” cuvantul NU .
   Indiferent ce ar face oricine nu e in usr si mai nou chiar si cine e in usr si da semne ca ar vrea sa faca ceva , sare grupul /adunarea/gasca si striga NU .

   probabil ca isi vor schimba numele in uniunea NU schimbati romania

   Raspuns
 5. 5

  buftean

  Cine era la conducererea Centrului de Plasament atunci cand a fost predat Judecatoriei Buftea?

  Raspuns
  1. 5.1

   Topai Emilian

   Ardelean Adina, stomatoloaga centrului; eu am fost demis pentru ca m-am impotrivit cedarii centrului, trecut la serviciul administrativ , si in plus am avut interzis in centru prin nota scrisa de conducerea SPSPC Ilfov ,actualul DGASPC. Se poate verifica.

   Raspuns
   1. 5.1.1

    buftean

    Interesant, se poate verifica. Daca dumneavoastra nu ati rascoli trecutul, cred ca ar fi mai bine(pentru dumneavoastra).

    Raspuns
 6. 6

  George

  Domnilor e usor a topai in jurul oportunitatilor pe care ti le confera apropierea de oameni care acced temefemer la functii de putere. Nu trebuie decat sa taci cand altii vorbesc si sa ceri cand altii se sfiesc sa o faca.
  A nu se confunda cu numitul Topai nume propriu

  Raspuns
  1. 6.1

   Topai Emilian

   Care oportunitati ? Ca eu nu le stiu ; poate mi le spui/spuneti si mie d-le George (anonimul) !

   Raspuns
 7. 7

  George

  Tocmai ce ati confundat a topai ca verb cu propriu nume sau mai pe scurt ati intrat ca taurul in „oportunitati”. A fost o reactie generata de framantari?
  Intrebarea pe care ati lansat-o este o invitatie la a afla ce se stie din ce ati faptuit. Nu intentionez sa-mi consum timpul raspunzandu-va. Propriile fapte va vor insoti mereu. Nu se vor dilua in paharele de sprit, nu vor arde printre fripturici, si nu vor fi strivite de semnaturile grele.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea