Alte 3 actiuni în instanță la Judecătoria Buftea mi-au fost deschise

Cei 3 membri ai Consiliul de Administrație al General Public Serv, societatea Consiliuli Local Buftea, fostul ADP, m-au dat în judecată după reportajul ProTV care i-a durut tare.

Fiecare dintre cei 3, pe persoană fizică, obiectul fiind actiune in raspundere delictuala. Încă nu știu ce înseamnă asta și ce vor de la mine, dar cel mai probabil vor o tonă de bani, ca și d-na consilier Măcelaru, ca daune de imagine. Evident, sunt penibili, nu am nicio emoție.

Performanțele celor 3 societăți ale Consiliului Local Buftea

Reportaj ProTV.

Cei 3 membri CA, plătiți din bani publici, sunt in subordinea consiliului local, iar eu, consilier local, am vorbit despre activitatea lor și banii pe care ii incasează:

  • Marin Costache, lider PSD, candidat la primărie, văr cu primarul.
  • Tighean Ion (e și directorul societății, tatal arhitectului sef al orasului)
  • Alecu Dănuț (patron de cofetărie, tipul agresiv de la reportajul ProTV)

După cum anticipam, pentru că nu pot infrânge un consilier local independent, nici cu amenințări și intimidări fizice, nu mă pot cumpăra, nu mă pot combate cu argumente și dovezi în public, oamenii primarului, dirijați clar, apelează la teroarea instanțelor pentru intimidare, pentru a-mi inchide gura.

Sinecuri la Buftea sau management preformant?

Replică la articolul cu sinecurile de la societățile consiliului local

Primarul i-a dat un post, o sinecură, la primărie, vărului Costache, „rivalul” în alegeri și lider PSD Buftea.

Domnul cu atitudine de interlop se numește Dănuț Alecu

Cum mă poți susține?

Aceste procese vor costa, dacă vreau să le câștig, și, mai mult, să le cer eu banii. Fac apel la cine vrea să mă susțină, cine vrea să continui să fac bine ce fac, cine vrea să ii punem la punct, să contribuie în contul meu pentru a plăti avocați.

Este un cont special deschis de mine in 2020 inaintea campaniei electorale, din care nu am cheltuit niciun leu. Am vrut să scot un ziar local atunci, dar nu au fost fonduri suficiente. Am zis să păstrez banii pentru deschiderea unui partid local, dar n-am făcut-o incă. Pentru că… n-am cu cine. Dar nu e târziu. Voi ține doar pentru mine numele donatorilor, dar voi fi transparent și voi arăta toate sumele primite și ce am făcut cu ele. Dacă instanța ne va da banii înapoi, ii voi folosi tot in interesul comunității. Nu pot singur.

RO12BTRLRONCRT0437389901

Bogdan Tobă

Detalii: Susținere

BIC/SWIFT: BTRLRO22

REVOLUT @bogdantoba 0726137500

Bun si un SHARE, oricum 🙂 Mersi.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *