NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

4 Comentarii

 1. 1

  Bizu

  mai trebuie mentionat in prezentare cum in urma cu aproape patru ai ai mictionat pe voturile a sase sute ce concetatateni . ( ai „uitat” sa faci ce trebuie in privinta fondurilor de campanie )
  e tipic pentru tine …vorbesti , scrii despre orice , inventezi , jignesti….. dar cand e vorba sa faci ceva te ineci la mal …..
  mult INSUCCES

  Raspuns
 2. 2

  Bogdan Tobă

  Salutare, domnule consilier judetean. Am rugamintea sa discutam in parametri decenti aici, fara acuze nefondate, jigniri si stiri false, cum obisnuiti pe Facebook.

  Altfel, mi-am recunoscut greseala, cum nu face nimeni din politica, si n-am acuzat pe nimeni, fiind independent nu am stiut de existenta unui termen limita pentru depunerea unui contract de mandatar financiar si am depus ulterior rapoartele fianciare, pe 0, pe propria raspundere. N-aveti de unde sa stiti ce-s alea ca pe dvs v-a pus pe lista prietenul din copilarie, Pistol, si v-a asigurat un loc caldut, fara sa faceti nuimic, doar pentru ca l-ati tradat pe fostul primaar. Anul acesta, inca un mandat fara sa miscati un deget pentru comunitate? Sau a venit randul altui prieten la fel de paralel cu comunitatea?

  Raspuns
 3. 3

  Eugen Alexandru

  Eu am crescut cu formatiile Saturn si Silex. Silex mai era cunoscuta ca FFN, formation fara Fica si Neica. Ele m-au determinat sa devin un admirator al rock-ului. Le multumesc lor si profesorului Piele George. Cit despre primarie succes sau succesuri, depinde cum a invatat fiecare.

  Raspuns
 4. 4

  Bogdan Tobă

  FFNul acela a fost doar o glumă, ea nu a existat niciodată! O glumă scornită de Vasile Cerbanic, „rivalul” de la Saturn 🙂 FFN insă chiar a existat in vremea aia la nivel național și venea de la Formația Fără Nume.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea