Tobă candidează pentru Buftea !

In 2008 am lansat expresuldebuftea.ro, care a schimbat destule in viața orașului. Pentru o schimbare semnificativă, am decis să candidez pentru funcția de primar și pentru cea de consilier local!

#pentruBuftea
#ajunge

]]>
8 raspunsuri
 1. aurica
  aurica says:

  Bogdane,daca iesi primar poate pui un pic de ordine pe aici prin zona primariei,poate vei fi primul primar care nu va mai permite sa se bata mingea vara in fata primariei si nu vor mai veni golanii noaptea la banca de la biroul de evidenta populatiei sa urle toata noaptea,sa se injure si sa faca sex,poate nu vor mai umple piateta de coji de seminte,hartii si stilcle.Rezolva intai problemele aste si pe urma pe celelalte care sunt si care vor mai fi.

  Răspunde
    • Bogdan Toba
     Bogdan Toba says:

     E de interzis partea cu golanii, poate stiti daca locuiti in zona… nu cu mingea copiilor mici… Aurica se referea ca se bate mingea si dupa 12 noaptea de cei mai mari, fix sub geamurile blocurilor. Locuri de batut mingea sunt in buftea si am in plan si altele, printre care de exemplu, deschiderea curtilor scolilor in weekend si vacante, dupa un program strict si un regulament elegant

     Răspunde
     • Aurica
      Aurica says:

      Nu e numai treaba cu mingea dupa 12 noaptea,Bogdane,noaptea se petrec multe chestii urate in zona primariei si la intrarea de la buletine,mai ales vara.E cald,te sufoci in casa si stai cu geamurile deschise si auzi numai urlete,injuraturi,chiraieli si tipete,zgomot de sticle sparte.Politia locala zice ca nu poate sa le faca nimic pt. ca e loc public.De acord dar in locul asta public se afla o institutie a statului,Jandarmul ala de sta inauntru n-are curaj sa se ia de ei,

 2. Cetatean Buftea
  Cetatean Buftea says:

  Un vot asigurat.
  Poate vei gasi o rezolvare cu masinile proprietarilor care locuiesc la curti, parcate pe trotuare si pistele (destul de putine) pentru biciclete.
  Trotuarele sunt destinate pietonilor, nicidecum nu sunt parcari private, fara plata, ale locuitorilor la curti care, in comparatie cu locuitorii la blocuri, care platesc locuri cu destinatie speciala, sunt privilegiati tacit de autoritatile din Buftea in acest sens.
  Sper la o solutie justa.
  Succes!

  Răspunde
  • Aurica
   Aurica says:

   Nu suntem deloc privilegiati,eu platesc loc de parcare de ani de zile si mai mereu il gasesc ocupat.Am chemat de nenumarate ori politia locala care intelege sa rezolve problema printr-o amenda pusa in parbrizul aluia iar masina mea a stat de atatea ori parcata pe locul altcuiva sau la dracu pe la tomberoanele de gunoi.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *