Bogdan Tobă, cu voia dumneavoastră, consilier local independent! Pistol, un nou mandat.

Când credeam că sunt singur și nu am oameni in secții, am primit o grămadă de mesaje in direct de la numărătoare! Nu mă așteptam sincer ca așa de mulți de acolo să fie interesați de proiectul meu! Avem speranțe, dragi bufteni, trebuie doar să mai convingem oameni să iasă la vot pe viitor!

Incă nu am rezultatele finale și numărul de voturi pe secții, dar adunând ce mi-au trimis prietenii prin mesaje, pare că am depășit 500 de voturi pe Buftea, adică sigur voi obține un mandat de consilier local. Independent… pentru prima oară in istoria orașului Buftea! Independent, adică al vostru, nu al vreunui partid sau grup de interese!

UPDATE: 599 de voturi, cu mai bine de 100 peste cat aveam nevoie. Mai mult decât M10, PMP și UNPR, jumătate din PSD.

Nici nu știți cât de mândru sunt de voi, rămâne să vă demonstrez in perioada următoare, iar mulțumirile mele primiți-le continuu până in 2020, când viitorul nostru partid local (proababil numit Comunitatea Unită pentru Inițiativă Buftea – CUIB) va avea un cuvânt greu de spus la alegerile locale!

Altfel, Pistol a câștigat detașat un nou mandat, dar impreună cu voi ii vom face o opoziție puternică și benefică pentru acest oraș!

.

]]>

3 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *