Proiect pentru un nou drum în Buftea

Consiliul Local Buftea a aprobat trecerea unor drumuri din domeniul public al UAT Buftea, la Consiliul Judeațan Ilfov pentru amenajare.

UPDATE septembrie 2023… Consiliul Județean Ilfov a scos la licitație un contract de 86 de milioane lei pentru o șosea de 4 kilometri cu 4 benzi care dublează traseul centurii Buftea

E vorba de un drum care va trece pe câmpul din Buciumeni, intrând din DN1A, prin fosta Avicola Buftea, unde va fi un cartier uriaș La Centrul de Fotbal FRF va face stânga pe actualul drum de beton și va intersecta strada Aviației, urmând dreapta spre pădure, ocolind Aerofarul și ieșind în DJ 101, dumul care leagă Buftea de Corbeanca.

În zonă sunt utilități trase de 10 ani și mai multe PUZ-uri pentru ansambluri rezidențiale, aprobate fiind doar două ale familiei primarului și cel al unui bazin de înot. Lucrările la un parc pe strada Aviației sunt în toi. Proiectul pentru acest drum vine în aceeași periaodă când se vorbește din nou de viitoarea centrură a orasului Buftea, în plus, la limita cu Mogoșoaia va trece și A0, autostrada de centură. Pe hartă arată bine, pare că prin asta se scoate drumul judetean 101 din interiorul orasului.

Pentru că Primăria Buftea nu dispuen de buget de investiții, Consiliul Județean a pus pe ordinea de zi acceptarea acestui transfer pentru a amenaja viitorul drum din bugetul județean, doar că exact la vot s-a cerut amânarea lui pe motiv că e documentația incompletă.Video de pe teren.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *