OFICIAL: Tobă a distrus PSD Buftea!

Uite cum se face opoziție și cum se luptă cu sistemul care sifonează bani!

In #ȘedințaConsiliuluiLocal de ieri, 2 dintre cei 3 consilieri locali PSD și-au depus mandatele, le-au pierdut mai bine zis, după ce i-am prins că primeau contracte atribuite direct de primarul PNL și am sesizat Agentia Natională de Integritate.

Momentul a produs ceva emoție, ca in orice familie destrămată, cei doi consilieri venind și adresând cuvinte frumoase de despărțire. Fără ironie, apreciez că au venit să-și ia la revedere, deși nu mai erau obligați. Nu mi-a făcut nicio plăcere momentul. M-am simțit la fel de prost ca și ei, ba m-am simțit la fel de prost ca atunci când și ei la rândul lor m-au eliminat pe mine. Și eu am venit atunci cu capul sus să-mi primesc sentința, deși o știam, și puteam să stau acasă.

Diferența e că eu am zburat din consiliul local la inițiativa lor, cu votul lor, nu in urma unei decizii a ANI. Eu nu am folosit niciun ban, ei au incasat ilegal tone de bani de la buget.

Imi pare sincer rău pentru ei, pentru că știu cât de pasionați sunt de politică, și cât suferă, cunoscându-i personal destul de bine. Dar, hei, bine ați venit in politică! Poate o să ne mai salutăm vreodată pe stradă! Imi pare de asemnea singer rau ca PSD Buftea a ajuns asa jos, in loc sa fie o forta care sa-i faca opozitie lui Pistol si sa-l motiveze sa lucreze pentru cetateni.

POVESTEA

🚫 M-am inteles bine cu ei, nu i-am deranjat NICIODATA, nici măcar in campania electorală din 2016, cand am candidat la locale. Nu am tras un glont impotriva PSD Buftea, datortiă lor, pentru că ii știam de oameni valoroși, și speram să facem (separat) opoziție serioasă primarului PNL. Domnul Richard mi-a propus chiar să candidez la primărie din partea PSD in locului lui, iar după ce a primit refuzul evident, a susținut public că mă vrea vice, dacă ia primăria.

🚫 Apoi, au votat cu două mâini excluderea mea și s-au aliat cu primarul. Au fost surprinsi de usurința cu care am luat 600 de voturi, din fața aparatului de shaorma, și am devenit inamic, mai ales că intrasem in USR. E ok, ii ințeleg.

🚫 Cu ajutorul unui pont primit din primărie, am muncit ceva, am investigat, și i-am dovedit la ANI. Vezi linkurile de la final. Spuneam că nu mi-a picat bine momentul in care și-au luat la revedere de la colegii de la PNL (doar nu de la cei care i-au votat, nu?) M-a intristat. Asta până când a ținut domnul primar să-și facă agresiv simțită pierderea. Le-a luat apărarea și s-a apucat de un discurs mizerabil la adresa mea, făcând-mă om de nimic, și altele, că stau in spatele unor site-uri și lovesc și distrug, in loc să vin să muncesc până seara ca ei. De parcă ei impart salariile alea uriașe cu mine și de parcă a uitat de câte ori m-am rugat de el să-mi trimită și mie proiectele de hotărâre. Eram acolo, in fața lui, cum sunt mereu, nu in spatele la ceva. Nu ripostez, n-are rost singur intre ei.

🚫 Disperarea sa m-a uns pe suflet și m-a făcut să mă bucur până la urmă de eveniment și să nu regret nimic. Domnule Pistol, pasionat de box, miltimilionar in euro, prieten al securistilor, mare politician și impărat de Buftea, inconjurat de soldați… Dacă n-ai reușit să mă intimidezi până acum, cum ai să reușești vreodată?

In ceea ce priveste restul PSD Buftea, chiar nu mai există.

Cei doi consilieri nu vor mai avea voie să candideze in 2020, desi erau cele două variante pentru funcția de primar din partea PSD. V-am demonstrat tot eu și cum al 3 consilier PSD, Marian Costache, e vărul primarului PNL. Va inchipuiti cum ar fi sa-l contracandideze el? De remarcat prezenta pentru prima oară in ultimii 7 ani a d-lui Radu Marinescu, liderul spiritual al PSD Buftea, care a vrut să dea probabil un semn că PSD Buftea incă există. Dânsul e contabil sef la RAPPS și are o funcție mult prea liniștită și bine plătită ca să revină in poiltica locală, chiar dacă va defila in fruntea PSD-ului. Dacă el va mai exista până in 2020.

Urmează să piardă mandatul si sa nu mai candideze in 2020 și doamna Pușa Rudeanu, nr. 2 din PNL Buftea, după primar, singura persoană care l-ar putea concura cu șanse mari pe Pistol. S-a ocupat și de dânsa cineva și a fost găsită și ea in conflict de interese. De asemnea, d-na consilier PNL Marin Doinița, are o sesizare de la mine la ANI, tot pe tema asta.

❌ NU UITAM bomba pe care o tot aștepătm să explodeze, dar Parchetul Buftea nu dă niciun semn de 4 ani! Gheorghe Pistol, primarul orasului Buftea a fost găsit de ANI in conflict de interese penal!

Cu ajutorul celor care luptă pe baricade in orașul ăsta și care fac opoziție, s-a creat un vid de putere, vorba lui nea Nelu <nu fostul primar care si el are interdictie in urma condamnarii>, un culoar bun pentru candidatul Aliantei USR-PLUS pentru primarie. Dar, hei, stai, am uitat… USR-PLUS nu exista in Buftea!

Consilierii PSD Buftea găsiți incompatibili de ANI, petrec cu primarul PNL, Pistol, care le atribuie contracte.

Comunicat – incompatibilitate, conflict de interese administrativ și penal, fals în declarații și infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție – 25 aleși locali

]]>
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *