10 obligații ale lui Pistol pentru 2018!

Nu trebuie să sune doar ca niște propuneri, ci ca obligații pentru primarul Pistol! Sunt problemele arzătoare ale orașului, nimic complicat, nu implică cheltuieli uriașe și se pot rezolva doar cu decizii pe termen scurt. Dacă vrea să arate a primar, Pistol e obligat să rezolve imediat aceste probleme!

.

1. Să renunțe definitiv la ideea de a da justiției clădirea Liceului Barbu Știrbey.

Știm că nu a renunțat la idee, ci doar a amânat-o după presiunea publică. Ca să demonstreze că a renunțat, e nevoie să acorde atenție acestui liceu, la fel cum face și cu celelalte unități de invățământ. Are influență printre politicieni, profesori și părinți, așa că poate crește imediat, dacă vrea, numărul elevilor din acest liceu, un simbol al orașlului. Pistol propune desființarea Liceului Barbu Știrbey și transformarea lui in Tribunal! 

2. Respectarea legii in privința liberului acces la informații de interes public și transparență.

Continuă cu incăpățânare să nu răspundă la petiții sau să răspundă fără a oferi informațiile cerute, de aceea l-am dat in judecată și il voi mai da. E inadmisibil să nu publice procesele verbale ale sedinețelor și să nu-și publice declarația de avere de 5 ani de zile, nici el, nici consilierii locali! Pentru că refuză să-mi răspundă la petiții, l-am dat in judecată pe Pistol!

3. Urmărirea propriilor interese trebuie să inceteze!

In acest mandat, prioritățile sale au fost propriile interese. A introdus canalizare, gaze, curent electric, pe terenurile sale goale, doar pentru a le crește prețul, a donat drumurile sale private doar ca să scape de taxe și a gândit intreaga dezvoltare a orașului după interesele sale. E revoltător să pui asta inaintea intereselor cetățenilor. VIDEO: Pistol iși continuă planurile privind imbogățirea pe spatele contribuabilului buftean 

4. Oprirea canalului de sifonare a banului public – achizițiile publice dubioase

De-a lungul anului v-am prezentat multe achiziții dubioase, pe care le puteți vedea accesând #BaniiBuftenilor. Ințelegem să acorde direct contractele de lucrări apropiaților, dar de ce atât de supraevaluate? Dezvăluiri: Lucrari de reparatii si igienizari unitați de invățământ ...Cât a costat gardul pieței? Vă intrebați care gard?…  Uite pe ce a plătit primăria 150 000 euro!

5. Protejarea intereselor buftenilor in relația cu RAJA

Trebuie să incepă cândva să demonstreze cetățenilor că e cu ei, nu cu RAJA. Pistol nu a arătat absolut niciodată grija față de uriașa problemă a orașului: apa! Firma condusă de mai marii PSD a tocat milioane de euro din fonduri europene, ne-au distrus străzile și nervii, și incă ne furnizează apă de gârlă la robinete, după ce ne-a făcut cel mai mare tarif din țară!    Nu poți să ții atât de evident cu mafioții! Primarul Pistol spala RAJA si impreuna pregatesc majorarea tarifului la apa Niciodată nu a recunoscut că e o problemă, niciodată nu le-a făcut vreo sesizare, nu i-a intrebat nimic, doar i-a sprijinit!

6. Refacerea străzilor după intervenția RAJA

Deși aveau obligația contractuală ca după intervenția la canalizarea din oraș, să aducă străzile la starea inițială, RAJA le-a refăcut in bătaie de joc, numeroase străzi fiind in stare dezastruoasă. Ca un manager foarte slab sau foarte dubios, Pistol nu zice nimic, și le va reface pe banii nostri. Când? Sunt deja 5 ani de când ne rupem mașinile pe străzile orașului. Independenței, Crișan, Aviației, Agricultori, Vlăsiei, M. Eminescu, 23 August, Oltului, Stirbei Vodă, Fulger.

7. Asfaltarea străzilor rămase in noroi

Sunt o grămadă străzilor incă in noroi, deși mulți nu le știți. Sunt cele secundare din Flămânzeni, căci le-au făcut doar pe cele principale. Mai sunt și in centrul orașului, Fermei, Intrarea Cedrului, Pădurii, și nu in ultimul rând, strada ce duce la Cartierul pentru Tineri. Oamenii ăia nici nu pot intra cu mașinile acolo!

8. Reabilitarea Casei de Cultură

De ani de zile se promite reabilitarea acestei clădiri simbol a orașului, iar in 2017 au fost și bugetați bani pentru acest lucru. S-a considerat pe parcurs că nu e o urgență și s-au scurs banii in alte interese. Nu are rost să explicăm ce ar inseamna o astfel de clădre dedicată activităților culturale, dar măcar să ne inchipuim cât de bine ar arăta centrul orașului. De asemenea,  amenajarea spațiilor verzi din jurul Casei de Cultură e o urgență. Zona aia colcăie de șobolani și e de ani de zile veceu public. O rușine!

9. Amenajarea spatiilor verzi  

Vă vine să credeți că in 2017 s-au cheltuit aproape 1 000 000 de euro pe „Intretinere gradini publice, parcuri, zone verzi, baze sportive si de agrement” ? Ați văzut cum arată spațiile verzi in Buftea? De când nu ați mai văzut flori plantate in Buftea, afară de câțiva trandafiri rămași de pe vremea lui Rovinaru? Buftea arată groaznic la capitolul spații verzi.

10. Construcția unei creșe  

Proababil cei care nu sunteți in „branșă” nu știți despre, și nici nu aveți idee, cât de importantă e problema asta. Nu există creșă in Buftea! Nu ai ce să faci cu un copil sub 3 ani, decât să stai acasă cu el, și asta inseamnă mai puțini bani pentru familie, sau să-l duci la București la creșă, cum facem noi, de 1 an, pe maxi-taxi.  Pistol se laudă că oferă o treime din bugetul total către invățământ, dar rezultate nu se văd!

.

Vezi și 20 de idei pentru un viitor primar pe care le-am propus in campania trecută.

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *