NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

7 Comentarii

 1. 1

  ion de la raion

  Tie nu-ti convine nimic. Absolut nimic. Daca Pistol a donat un hectar de teren sa se faca drumuri si acolo se va construi un cartier cu 4-500 de case, Buftea va castiga impozite si taxe. Acei oameni, sa dea Domnul sa construiasca, vor face cumparaturi din Buftea, vor plati gunoiul, apa, vor angaja gradinari sau menajere, vor imbogati orasul. Tot asa s-a intamplat la Otopeni, Mogosoaia, Corbeanca, doar localitati vecine cu noi. Daca Pistol pune doar grau si orz pe terenurile lui, Buftea nu castiga nimic, sta ca proasta-n p*** asa cum sta de 27 de ani. Nu e destul ca Rovinaru a pus frana 14 ani dupa revolutie si a gonit Metro, nu e destul ca Balalau si Stoica si-au concentrat activitatea doar pe obedienta si interes personal, doresti sa mergem in continuare la fel. Habar n-ai de preturi, nu sunt nici pe departe „colosale „, abia daca ating 10 euro, iti vand eu cat doresti sa cumperi, nu cu 10, cu 4. Tot pe langa esti si cu terenurile pentru tineri, Legea trtebuia respectata si Stoica nu a facut decat sa ii amageasca, au trebuit zeci de aprobari si Stoica n-a avut niciuna, a vandut aer la punga. Pistol i-a donat sora-si teren, e nasol, avea voie si este legal, dar e nasol… Tu lucrezi la 40 de ani la maica-ta si e ok, ai picat ca bolovanul pe capul dansei si iti pare ok. Pai doamna, mama ta, te vroia pe picioarele tale, eventual sa-i dai vreun ajutor, nu sa te intretina pana la pensie, nu crezi ? Tot asa, cei ce te-au votat te vroiau consilier, dar le-ai dat flit ca n-ai avut timp sa-ti arunci ochii pe net si sa citesti cinci randuri… Toate intamplarile dovedesc o reala frustrare si o ipotenta in ceea ce priveste viata ta, regaseste-te si apuca-te de ceva serios, inca mai ai timp, nu mult, dar mai ai. Lasa aerele astea de civism, mai ai 2-3 sustinatori, prieteni – mai deloc, viitor politic – zero barat. Te-ai luat si te-ai certat cu majoritatea, ai balacarit partinitor si ai atacat oameni respectabili, oameni care nu ti-au facut nimic si te-ai insinuat in viata si existenta lor, tu, tu ce-ai realizat in viata in afara deziluziilor si rateurilor ? Esti „in echipa” cu Marian Vagabondu, cu Cristina Ghetea. Asta e forta civica care te asculta. Cam putin, cam putin.

  Raspuns
 2. 2

  Bogdan Tobă

  E, se putea să nu iei foc tu când zic ce va de boss?! Pentru că imi ești simpatic și ești demn de milă, iți și răspund, pe indelete.

  1. Nu-mi convine nimic pentru că nu faceți nimic, doar găinării și combinații personale. Se vede din avion. Și n-ai argumente contra.

  2. Intamplător știu si situațiile din Otopeni , Mogoșoaia, etc, și nimeni nu adonat nimic inainte să existe ansamblul rezidențial. Pentru că nu poate fi de utiliate publică , cum zice legea, inainte să fie vreo noțiune de „public” acolo. Deocamdată e doar noțiune de privat acolo, că nici nu a vândut ceva. Am și eu la Crevedia un drum la fel și vreau să vând loturile, dar nu mi l-ar primi Consiliul Local niciodată așa chel, doar cu două case construite. Am văzut că au refuzat pe alții recent. Dar e altceva când tu centrezi, tu dai cu capul, ca boss-ul vostru.

  3. Ești vagabont. Zici tu că Pistol vinde cu 10 euro acolo? Mănânci rahat, cu două mâini, om bătrân! Unde există in zona asta teren cu 10 euro, nu mai ai simțul penibililul? Ești vagabont, ți-am mai zis. Ia uite anunțul lui Pistol fix de acolo, că-i fac și reclamă așa… intre 30-50 de euro/mp! E dezactivat acum, cel mai probabil a și mărit prețul.
  https://www.olx.ro/oferta/oferta-buftea-flamanzeni-loturi-de-casa-de-la-30euro-mp-ID6YZE8.html#f6c93440bc

  4. Da, Stoica i-a amgăgit pe față, am susținut mereu asta. I-a inșelat, iar tinerii ar fi trebuit să-l dea in judecată să-i mai fac rost de câțiva ani.

  5. Eu lucrez la firma familiei, că d-aia a insistat mama să mă duc la ASE la Contabilitate. Să facem firmă serioase de contabilitate. Nu mi-a plăcut contabilitatea, am urât-o, m-am apucat de altceva, că sunt fire rebelă, doar știi. Dar oamenii se schimbă și când incepi să câștigi bine, incepe să-ți placă. Mersi de grijă. N-ai văzut că nici reclamă nu fac la firma de contabilitate, că vin clienții buluc in ultimul timp, de nu mai facem față. Știi de ce, alunecosule după ciolan? Pentru că un client va căuta intoteauna un furnizor in care să aibă incredere. E, uite că lumea are inceredere in mine. Oare de ce?

  Și dacă tot vă doare de mine, aflați că și afacerea cu schela și popi metalici merge de n-are aer. V-ați dorit atât să-mi inchid Mănânc pe Fugă, dar e ok, acum am timp să fac tot ce vreau… să vă urmăresc coțcăriile, să fac politică, să stau cu copiii, să stau cu părinții, să imi cultiv pasiunile și să fac și bani. Evident că am noroc și cu firma părinților, dar nu e vina mea că am părinți care lasă ceva in urmă copiilor.

  6. Mai departe nu mai am ce replici să-ți dau când dai citate jegoase din Szilvassy. Păcăliciule!

  Raspuns
 3. 3

  Cristian Suciu

  nu am nicio legatura cu primarul Pistol dar mie mi se pare o chestie buna si o sa-ti explic de ce.
  M-am mutat recent intr-o casa in Manastirea, zona lipita de Studio in niste case noi facute de Dan Mande. Complexul nu e nimic extravagant dar a fost ieftin ,casele sunt ok, lumea e multumita si in general toti consideram ca am facut o afacere buna. La noi drumul este decent, din beton. Accesul din sosea catre cartier este insa pe un drum de pamant (donat ulterior asa cum spui tu ca ar trebui). Eu sunt 100% sigur ca primaria Crevedia o sa ne lase vreo 15 ani cu pamant pe drum, asta daca nu il asfaltam noi „ilegal” intre timp.
  Mi se pare un lucru foarte bun ca INAINTE se trag utilitatile, se fac drumurile, stalpii si toate cele si abia APOI se vand terenurile catre dezvoltatori sau persoane care vor sa-si construiasca. Asa ar trebui sa fie. In Romania daca astepti dupa primarii, te apuca dracii si te muti inapoi in Bucuresti dupa 4-5 ani de mers prin noroaie si toate cele. Vezi prelungirea Ghencea, Domnesti, Popesti Leordeni si multe alte minuni de zone unde s-a construit in draci, s-au donat drumuri catre primarie si nu s-a intamplat fix nimic apoi. Dar primariile au incasat banii.
  Da, e regretabil ca primarul are terenurile si face toata povestea asta fiindca are el un interes personal. Bine ar fi fost sa vina un grup de dezvoltatori cu diverse proiecte pentru o zona , cu jalba in protap la primar si ala sa se apuce sa le faca drumuri, canalizare, sa traga curent,gaze si toate cele pentru viitoarele cartiere.
  Oricum cei care se vor muta in zona, vor fi niste oameni castigati si fiind totusi mai de bine ca majoritatea poate vor returna orasului Buftea prin taxele si cumparaturile facute in oras cheltuiala facuta cu utilitatile astea. Da, va castiga si Pistol, dar per total ,parerea mea de om mutat din Bucuesti intr-un cartier nou construit e ca asa e cel mai bine. CIvilizatia inainte si abia apoi casele.

  Raspuns
  1. 3.1

   Bogdan Toba

   „Mi se pare un lucru foarte bun ca INAINTE se trag utilitatile, se fac drumurile, stalpii si toate cele si abia APOI se vand terenurile catre dezvoltatori sau persoane care vor sa-si construiasca”

   Da, daca fac proprietarii terenurilor, ar fi ideal, asa face un investitor intr-o lume normala, dar nu paote face asta primaria inainte, pentru ca simplul fapt ca, dupa lege, nu e inca de utilitate publica drumul, nefiind nimic acolo. Primaria nu paote investii bani in nimic, in ceva ce s-ar putea sa fie vreodata acolo. Ca vine Curtea de Conturi si i-a terminat. Dacă e drum public, da, dar să-l ia așa chel de la un proprietar care vrea să scape cu ocazia asta și de taxe? Imi pare rău că nu am contestat in instanță acele hotărâri ale CL Buftea, dar nu am timp, bani și energie singur.

   Nu cred ca se compara cele doua situatii, zona lui Pistol, cu zona lui Mande. Este evident ca Mande este un investitor, unul care si-a pus banii la bataie, cu riscuri ca in afaceri, unul care a platit multe taxe la bugetul local, cumpara de la furnizori locali, a relansat economia locala practic, in timp ce Pistol e doar un samsar. Nu construieste nimic, el vinde pamant. Suna aiurea, eu nu am folosit cuvantul asta in privinta lui, cum fac altii, dar privind comparatia, asta e… un samsar, un bisnitar.

   El a cumparat ieftin prin diferite combinatii, tot pe la primarie, si vinde scump, prin alte combinatii. E ca tiganii de la Fantanele care cumparau junghiuri de dacii , le spoiau, le reconditionau si le vindeau mai departe. Asta e evident, ca om de afaceri super bogat, Pistol nu a investit absolut deloc in Buftea, nu a creat locuri de munca si nici nu-si plateste taxele, ci a facut bani din speculatii. Banii multi, vezi si teapa data la Volksbank. Stii ca recent Primaria Buftea a introdus canalizare pe tot campul dinspre Tamas, unde nu e nimic absolut decat ferma sa in mijloc? Si terenurile lui goale, care se vor vinde la suprapret acum.

   Daca investitorul a dezvoltat un cartier nou in localitate, platind deja mult la bugetul local, ajutand mult economia locala, magazine, forta de munca, da nene, Primaria sa-i asfalteze drumurile si sa-i traga utilitati, chiar daca inca nu a vandut nicio casa. Dar nu se paote inainte, fara sa investeasca nimic, fara sa fie de utilitate publica.

   Cat priveste Primaria Crevedia, din pacate acolo treaba e blocata rau. Nu vad nimic bun nici in urmatorii ani. iti inchipui ca ani de zile, ei nu au folosit Sistemul electronic de Achizitii Publice? Ca faceau totul pe naspa si practic nimic in folosul cetatenilor? Eu sper ca actualul sa deblocheze treaba, dar vad ca nu reuseste nimic nici la un an, nici nu reuseste sa angajeze oameni desi face concursuri mereu.

   Familia mea sta de 10 ani in Crevedia, pe un drum de pamant, perpendicular pe DN1A, la 50 de metri de sosea. Nu avem nicio speranta ca vor pune asfalt pe el prea curand, desi sunt aproape 20 de gospodarii acolo si teren mult de vanzare. Nu cred ca ar trebui sa aveti nici voi sperante.

   Dar ia sa te intreb ceva… cati dintre voi, cei mutati in cartierul ala, aveti buletine de Crevedia? 10 %? Cred ca nici atat. Credeti ca un primar va fi vreodata interesat de voi, daca nu votati in Crevedia? Ia sa va faceti buletine de Crevedia, sa propuneti un candidat in consiliul local, sa vedeti ca altfel va sta de vorba primarul cu voi.

   Raspuns
 4. 4

  nume

  SAMSÁR, samsari, s. m. Intermediar în afaceri negustorești, între vînzător și cumpărător (v. misit); p. ext. persoană care face din orice lucru obiect de negoț. Negustori aprigi de cereale, geambași vestiți la oboare, samsari de lînă și brînzeturi. I. BOTEZ, ȘC. 87. Am cunoscut eu un samsar de slujbe, unu… amicul tuturor miniștrilor. VLAHUȚĂ, O. A. III 176. A chemat un samsar… să-i găsească o pereche de case frumoase. CARAGIALE, O. III 29.

  Raspuns
 5. 5

  ion de la raion

  Ce abureala ieftina adminule ! Adica intai sa faci case, magazine, cinematograf si mall, apoi sa traga primaria curent, apa, canal si asfalt… Nici intr-un milion de ani n-o sa gasesti un investitor tampit sa accepte asa ceva, spui ca stii situatia din Otopeni, Corbeanca, Snagov, Ghermanesti sau Mogosoaia. Cred ca habar nu ai de situatia de acolo, e inutil sa-ti explic pentru ca oricum nu ai intelege. Orbit de ura care iti intuneca ratiunea, este inutil dialogul cu tine pe tema modernizarii si atragerii de investitori, stii una si buna, toti fura si sint rai. Atat, nimic mai mult. Spiritul tau civic se restrange doar la a critica sterp, la a aduce acuzatii fara acoperire ( din pacate cativa gugustiuci stau cu gura cascata la fasurile tale ), daca intr-adevar poti sa sustii afirmatiile de ce nu faci plangeri penale ? Nu-ti trebuie bani, nu-ti trebuie decat foarte putin timp, nu-ti trebuie sustinatori. La Parchet, intr-o jumate de ora dai declaratia si gata. Vezi ca te da afara si din Crevedia, ca din Buftea te-ai falimentat singur, fara nici un ajutor. Cred ca in 20 de ani o sa te elimini si din tara, fara a reusi sa-i dai foc, cum ai in plan… Uitasem, mai bine stateai la Buftea cu totul, parintii tai n-o sa vada 100 de ani asfalt pe strada lor din cauza stupiditatii afirmatiilor tale, orice om normal la cap isi doreste sa nu te cunoasca, sa nu intre in rezonanta cu tine. Am auzit ca toti prietenii tai te evita, ti-au ramas Marian Vagabondu si fatuca aia care lucra in parcare la piata. Invat-o sa se exprime mai corect, sa-si aduca aminte ca banii incasati nu erau ai ei, erau ai institutiei la care lucra. Ca ii lua ea, e altceva, s-a terminat butoiasul cu miere. In afara celor 10-15 comentatori permanenti ( mde altfel nemultumiti de privilegiile pierdute ), nu te comenteaza nimeni. Aceiasi sustinatori de serviciu. Fa si tu o adunare in centru si aduna-i pe toti, atunci sa vezi cat esti de singur. Dupa ce ti-ai batut joc de voturile alea, te mai crede Scaraoschi ca esti in stare de ceva. Pardon, de aruncat gunoi prin gard, esti o speranta, desi la 40 de ani ti-a trecut vremea.

  Raspuns
 6. 6

  Bogdan Toba

  Acesta a fost ultimul tau mesaj pe acest site, și nu pentru că ai idei puține și fixe și din cel mai bun tovarăș de dialog ai devenit in ultimul an cel mai aprig contestatar al meu. Nu pentru că ai dezvoltat o obsesie pentru mine când au inceput să te atingă unele subiecte, ți-am lăsat toate mesajele jegoase, dar când incepi să te dei de alți oameni fără vreo legătură cu mine, fără dovezi și de sub anonimat, locul tău nu mai e aici. Am fost finuț și nu ți-am decospirat nciodată identitatea, nici când scriai de sub alte nume și iți plăcea ce făceam eu aici. Nu o să-ți dezvălui nici acum, pentru că am principii și comentariile anonime au rămas intotdeauna anonime aici, unde e locul tuturor opiniilor, atâta timp cât sunt decente. Rămâi doar un păcălici, un pupincurist, un vânzător, un aplecat, un oportunist, un pesedist trist, trist, trist. Ce-am mai avea de discutat? Pa!

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea