NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

1 Comentariu

 1. 1

  EugenD

  Pe 5 iunie vom fi chemati din nou sa semnam un contract de gestionare a orasului pe urmatorii 4 ani. Din pacate nu avem cultura necesara sa putem sa ne dam seama cat de importante sunt aceste alegeri. Ne vindem votul, ne lasam convinsi de promisiuni fantasmagorice, nu mergem la vot sau pur si simplu votam pe cel mai cunoscut. Asa s-au derulat alegerile intotdeauna in Buftea si-am ajuns ca in anul 2016 sa avem un oras cu multe neajunsuri. Localitati care deunazi se aflau mult in urma orasului Buftea, spre exemplu Mogosoaia, sunt acum puternic mediatizate si vizitate de bucurestenii dornici de aer curat si verdeata, asta in timp ce Buftea se surpa, la propriu, sub presiunea incompetentei si a coruptiei.
  Cat de dezechilibrate sunt lucrurile in orasul asta daca ne scremem 4 ani sa facem niste trotuare de doua palme dintr-un ciment de cea mai proasta calitate, pe soseaua principala, emblema orasului, dar in campanie discutam de faurirea de pasaje sub si supraterane, de centuri ocolitoare si trenuri rapide directe la metrou, de sensuri giratorii si de constructia de cinematografe?!
  Cat de naivi suntem sa credem in construirea de noi gradinite si crese in conditiile in care de mai bine de 4 ani liceul Dumitru Dumitrescu zace inchis?
  Ne excitam cand citim pe pliante ca vom accesa programe europene pentru contruirea de locuinte dedicate tinerilor dar suntem total impotenti cand vine vorba de posesorii de apartamente ANL care doresc sa-si cumpere imobilele sau de tinerii care au obtinut deja un teren in baza legii 15/2003.

  Sorin Ovidiu Vantu, mentorul hotilor, da din casa intr-un interviu si sustine ideea conform careia cu cat candidatul este mai vizibil cu atat indicele de coruptie este mai mare. N-as putea sa contrazic un om care si-a dat doctoratul in combinatii si hotii! Are dreptate!

  Partidele, aceste grupuri infractionale organizate, isi cauta reprezentanti locali in imediata proximitate a alegerilor. Nu exista reguli si nici triaje. Nu intereseaza pe nimeni cat de competenta este persoana respectiva, viitorul candidat, sau daca a facut ceva pentru comunitate. Nu intereseaza nici macar daca este cercetata intr-un dosar de coruptie si constat uluit ca Vanghelie, cercetat pentru cel mai mare prejudiciu produs de un primar in functie, 90 de milioane de euro, va castiga din nou primaria sectorului 5.

  Felicitari “magna cum laude”, draga popor! Continuam impreuna, continuam tot asa!

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea