Toate cele 7 realizări ale lui Pistol in 2017… Mai știți și altele?

Intotdeauna mi-a plăcut să fiu obiectiv, chiar dacă am intrat in politică și chiar dacă ii fac opoziție primarului, am continuat să-i mediatizez realizărie. Mai rar așa ceva, nu credeți? Acesta va fi un articol foarte scurt, dar doar pentru că realizările primarului in acest an a fost extrem de modeste și vă provoc, pe suținătorii lui, chiar și de sub anoimat, să veniți și cu altele, poate le-am omis eu. Puteți specifica și eventuale proiecte inițiate in 2017, dar neterminate.

Nu e un articol ironic, ci ăsta e adevărul, asta e tot ce a făcut, afară de petreceri și serbări pentru copii. Și se pot numi cu indulgență realizări, ele fiind mai degrabă intenții bune, majoritatea nefilnalizate. Cam asta e ce se vede in oraș, după un an in care au intrat la buget cam 13 000 000 euro!

UPDATE 8. Rebilitarea termica a doua blocuri

  1. A continuat campania de strângere a câinilor… Atlfel mergi acum pe străzile orașului, dar am constatat spre sfârșitul anului o “regrupare” a unor haite in unele zone. Mai e de lucru.
  2. A inițiat o hotărâre prin care taxează pe cei care nu iși ingrjesc proprietățile. Am trecut-o la realizări, deși nu am auzit să o fi aplicat și să fi taxat pe cineva, iar multe proprietăți sunt in continuare in paragină, pline de gunoaie, ambrozie, șerpi și șobolani. Taxe mai mari pentru terenurile și clădirile neingrijite
  3. După 5 ani de promisiuni, a pus in posesie primii tineri cu loturile din Cartierul pentru Tineri. A uitat deocamdată să le amenajeze și dumul până acolo, fiind imposibil de intrat cu mașina cînd e noroi. Va trage și curent și gaze până acolo, intâmplător și printre terenuri care ii aparțin.
  4. Lucrări reabilitare sistem supraveghere video oraș Buftea – nu sunt finalizate și avem rezerve, că noi mai aveam camere video in oraș, dar inutile.
  5. Au inceput in sfârșit, după ani de promisiuni, lucrările la trotuare și acces curți Sos. București-Târgoviște, cu sprijin financiar de la Consiliul Judetean.
  6. A susținut câteva evenimente benefice pentru oraș… Duatlon-Triatlon-Semimaraton Buftea și Cupa Shagya – concurs de anduranță ecvestră
  7. Refacerea a doua locuri de joacă vecine, in Studio, dar raportul  calitate/preț e destul de dubios… Uite pe ce a plătit primăria 150 000 euro!
]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.