NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

4 Comentarii

 1. 1

  Bizu

  Ca de obicei pentru tine nimic nu e bun … nu sunt bine școlile curate și dotate . Nu sunt bune parcările civilizate . Nu sunt bune străzile asfaltate , nu sunt bune parcurile , ce mai ,pentru tine nu e bun nimic .
  Norocul nostru ca e cineva care face toate aceste lucruri pentru oras. Pentru noi .
  Faptul ca ție nu îți plac lucrurile astea nu ne împiedica pe noi ceilalți sa ne bucurăm de ele , pentru ca sunt ale noastre și pentru ca într-adevăr le avem .
  Ce se întâmpla acum in Buftea se numește progres …. fie ca îți place fie ca nu !

  Raspuns
  1. 1.1

   Sakitumi

   Nu stiu ce-i place domnului Toba si ce nu-i place. Il las pe dumnealui sa raspunda la acestea, daca-s intrebari sau doar constatari care trebuie contraponderate.

   Ce ma surprinde este faptul ca dumneavoastra, Bizu, considerati ca suntem norocosi atunci cand un Primar isi face datoria. Datorie pentru care a candidat si a castigat alegerile. Datorie care este descrisa in amanunt in fisa postului; datorie pentru care este platit; datorie angajata in perioada de campanie. Face aceste lucruri pentru oras pentru ca trebuie, nu pentru ca avem noi noroc ca este dumnealui gospodar si corect.
   Cu Primarul nu mergi la noroc domnule Dorobantu. Cu Primarul mergi la sigur cu incredere si onoare.
   Ce ma intereseaza pe mine este daca pentru aceste lucrari, odata contractate, s-a respectat legislatia in vigoare…achizitie, control si predare. Detaliez putin si il rog pe domnul Toba sa caute Caietele de Sarcini. Asadar domnul Toba nu atinge decat suprafata unei situatii care s-ar putea sa fie defavorabila Primariei odata pusa in fata in fata legii.

   Raspuns
 2. 2

  Bogdan Tobă

  Tu ii zici progres, eu ii zic ciordeală. N-o să ne ințelegem, că așa e in politică. Să judece cine are cu ce și știe despre ce e vorba!

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea