NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

4 Comentarii

 1. 1

  Lorelei

  Eheeeeiii, Expresule, mai ai de cercetat pana sa afli ca parintii au semnat, unii „ca primaru'”, ca nu au pretentii materiale legate de vreo aparitie publica, fie ea si televizata! Mezinii nu aveau camasi gratuite pana anul trecut, inca nu m-am lamurit daca acum primesc creatiile doamnei Pistol sau inca mai investesc parintii… Si lista poate continua daca faci niste…sapaturi!

  Raspuns
 2. 2

  Bogdan Toba

  N-a vrea sa fac prea multe sapaturi, e un subiect sensibil, si cel putin 100 de oameni (parintii) mi-o vor lua in nume de rau. Uite ca parintii sunt multumiti, totusi. Nu am auzit pe cienva sa fie deranjat ca ii apar copiii gratis in spectacole sau ca se pozeaza primarul cu ei. As zice, din contra, parintii sunt entuziasmati, mai ales daca nu vin cu bani de acasa. Deci e treaba lor. Treaba noastra e sa remarcam daca se cheltuie bani publici si sunt folositi copii pentru imaginea primarului, ca asta nu e normal, indiferent de ce ar zice parintii.

  Oricum am da-o, primarul le-a atarnat ca o piatra de gat copiilor la aceasta emisiune. El a fost in fata, dar tot el i-a tras in jos!

  Pentru costume stiu sigur ca s-au aprobat daca nu ma insel 1 000 euro intr-o sedinta recenta de consiliu local. Ansamblul asta isi are originea, daca nu ma insel, intr-o echipa de dans popular a unui baiat, Cristian Ciripan, parca, care a fost pus de Pistol pe liste la alegeri, a iesit chiar si consilier local, dar a fost tras pe dreapta, apoi alungat de la echipa de dans, si adus-o doamna Mandroc in locul lui. Am inteles ca parintii au fost foarte nemultumiti de acea schimbare initial, primarul convocandu-i in sala de sedinte, unde le-a explicat niste treburi… Tot atunci a disparut si d-na director de la Centrul Cultural, fortata sau nu, si-a dat demisia, in legatura cu acest caz cred.

  Dar totul e bine, ansamblul face treaba buna, iar parintii sunt multumiti acum.

  Raspuns
 3. 3

  Cristoloveanu

  Poate nu a-ti inteles Pistol nu a facut , nu face si nu va face nimic gratuit pentru nimeni nici macar pentru maica-sa si taica-su, pe Margareta tot el a ” divortat-o” din motive pur economice (putem detalia cine e curios), in primarie la fel a procedat pana i-au ramas numai cateii inclusiv vicele!!!

  Raspuns
 4. 4

  Ion

  Ca bine zici Cristoloveanu!
  Vad ca au sters si inregistrarile de la emisiune!!!

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea